Telefoon reparatie in Amersfoort in 4 stappen | Student Fixer

TELEFOON STUK IN AMERSFOORT?

WIJ KOMEN BIJ JOU LANGS!

Telefoon reparatie in Amersfoort

Is jouw telefoon kapot en ben je op zoek naar een bedrijf voor telefoon reparatie in Amersfoort? Student Fixer repareert jouw telefoon gewoon voor je bij je aan huis, terwijl jij wacht! Wij komen gewoon bij jou voor rijden, en repareren de telefoon dan binnen een half uur voor een scherpe prijs. Daarna krijg je 12 maanden garantie op de reparatie, waardoor je zeker weet dat de telefoon je voorlopig niet in de steek laat.

De fixbus van Student Fixer

Telefoon laten repareren in Amersfoort door Student Fixer

  • 12 maanden garantie;
  • De monteur komt gewoon bij je langs. Thuis, onderweg of op kantoor. Jij kunt gewoon door met je werk terwijl wij het probleem met de kapotte iPhone oplossen;
  • Werkzaam in geheel Amsterdam;
  • Geen voorrijkosten;
  • Reparatie binnen 30 minuten;
  • Wil je leren hoe de monteur je telefoon repareert? Kijk dan gerust mee in de Student Fixbus;
  • Alle dagen van de week bereikbaar voor reparatie service in Amsterdam;
  • We voorzien je graag van tips en antwoorden op al je vragen.

Maak direct een afspraak via onze website voor het laten repareren van jouw telefoon in Amersfoort. Dit doen wij altijd voor een scherpe prijs, terwijl jij nergens heen hoeft.

Heb je interesse in iPhone reparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Telefoon reparatie in vier stappen

Het snelle repareren van jouw telefoon kunnen wij garanderen, doordat wij altijd werken volgens vier vaste stappen. Deze beginnen al bij het maken van een afspraak om de telefoon te laten repareren. Vervolgens laat je aan ons weten wat het probleem is, en op welke dag en welk tijdstip wij langs kunnen komen. De laatste stap is vervolgens het repareren van de telefoon, wat wij gewoon in de Student Fixbus doen. Binnen 30 minuten is jouw telefoon weer zo goed als nieuw en kun je weer volop bellen en appen.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Reparatie telefoon Student Fixer

Reparatie van alle defecten

Het maakt voor ons niets uit wat er precies defect is aan jouw telefoon. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de telefoon het niet meer doet. Het is natuurlijk mogelijk dat de telefoon waterschade heeft, dat het scherm gebarsten is, de telefoon niet meer oplaadt of er een ander probleem is. Student Fixer staat hoe dan ook voor jou klaar om jouw telefoon te repareren.

Naast het probleem, maakt ook het merk van de telefoon niets uit voor ons. Huawei, Apple, Samsung, Motorola of een ander merk, alles is bij ons van harte welkom. Onze ervaren monteurs weten precies hoe elke telefoon gerepareerd moet worden, dus ook voor telefoonscherm reparatie in Amersfoort.

“Telefoonreparatie aan huis nodig? Geen probleem, wij komen gewoon bij je langs”

Telefoon op locatie laten repareren

Als jouw telefoon kapot gaat is dat al lastig genoeg, laat staan wanneer je ergens heen moet om de telefoon weg te brengen en later weer op te halen. Met een beetje geluk kun je dan wachten terwijl de telefoon gerepareerd wordt, maar vaak ben je hem een aantal uren kwijt. Dit is iets waar je vaak gewoon geen tijd voor hebt. Student Fixer heeft daar de perfecte oplossing voor: wij komen gewoon bij jou aan huis, en regelen de reparatie van de telefoon al binnen een half uur. Je kunt na de reparatie dus snel weer door met waar je mee bezig was.

“Heb je voor 09:00 gebeld? Dan wordt het probleem vandaag nog opgelost.”

iPhone reparatie in 4 eenvoudige stappen

We repareren je iPhone in 4 eenvoudige stappen. Eerst neem je contact met ons op en beschrijf je het probleem. Daarna maak je een afspraak. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk op de gewenste locatie voor iPhone reparatie in Amsterdam.

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

Maak direct een afspraak

Schakel ons direct in voor telefoon reparatie in Amersfoort, als jouw telefoon kapot is gegaan. Maak direct een afspraak via het contactformulier op onze website, maar het is uiteraard ook mogelijk om te bellen naar 085 – 06 574 85. Je kunt ook e-mailen naar [email protected] Wij staan op het afgesproken moment voor jouw deur om de telefoon te repareren.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.