Telefoonreparatie Amersfoort | op locatie | Student Fixer

TELEFOON STUK IN AMERSFOORT?

WIJ KOMEN BIJ JOU LANGS!

iPhone reparatie locaties met bus

Telefoon reparatie Amersfoort

Woon je in Amsersfoort en omstreken en wil je je telefoon laten maken? Geen probleem. Student Fixer repareert jouw telefoon gewoon bij je aan huis. Terwijl jij wacht, maken wij je telefoon binnen een halfuur en voor een scherpe prijs. Daarna krijg je 12 maanden garantie op de reparatie. Hierdoor weet je zeker dat je telefoon je voorlopig niet in de steek laat.

Telefoon reparatie

Telefoon stuk? De voordelen van telefoon reparatie Amersfoort

Student Fixer komt dus bij je langs. Hoe? Met onze speciaal gemaakte FixBus. Deze is volledig uitgerust om jouw telefoon te maken. En gewoon in je hometown Amersfoort. Deze voordelen krijg je:

 • 12 maanden garantie
 • De monteur komt bij je thuis
 • Scherpe prijzen
 • Werkzaam in heel Amersfoort
 • Telefoonreparatie van diverse merken binnen 30 minuten
 • 7 dagen per week beschikbaar

Wil je leren hoe de monteur je mobielreparatie doet? Kijk dan mee in de FixBus. We geven graag antwoord op al je vragen en geven tips over telefoonreparatie. Wil je weten of we het model van jouw mobiel repareren?

Heb je interesse in iPhone reparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Telefoon reparatie Amersfoort: Vier stappen

Wij garanderen de snelle reparatie van jouw telefoon, omdat we altijd werken in 4 vaste stappen:

 1. Neem contact op
 2. Vertel ons het probleem van je telefoon
 3. Geef de datum en tijd door die voor jou uitkomt
 4. We komen langs en maken je telefoon binnen 30 minuten
Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Reparatie telefoon Student Fixer

We fixen ALLES… van je telefoon

Of je nu een schermreparatie nodig hebt, je achterkant stuk is, als je telefoon waterschade heeft, of een andere reparatie nodig hebt, geen paniek. We zijn van alle (telefoon)markten thuis. Heb je geen Samsungreparatie of iPhonereparatie nodig omdat je een ander merk hebt? Ook dat is geen probleem. Deze telefoons maken we ook:

 • Huawei
 • Motorola
 • Nokia
 • LG
 • HTC

Je kunt bij ons terecht voor allerlei telefoonreparaties. Wij gebruiken altijd originele onderdelen. Weet je niet precies wat de oorzaak van je probleem is? Voor € 49,- doen we uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Maken wij vervolgens ook je telefoon? Dan verrekenen we de € 49,-.

Telefoonreparatie aan huis nodig? Geen probleem, wij komen gewoon bij je langs”

 Je telefoon maken in Amersfoort

Je telefoon is je leven. Dus als deze kapotgaat, wil je dat het snel weer gemaakt wordt. Je moet even zonder, dat is al lastig genoeg. Laat staan wanneer je ergens heen moet om je telefoon weg te brengen en later weer op te halen. Met een beetje geluk kun je dan wachten, maar vaak ben je je telefoon een aantal uur kwijt. Student Fixer heeft daar de oplossing voor. Jij blijft thuis en kijkt je favoriete serie of hangt de was op, wij doen de reparatie voor jouw deur in Amersfoort.

Bel je voor 09:00? Dan doen we je telefoonreparatie in Amersfoort nog dezelfde dag. Van scherm reparaties tot een batterij vervangen, ontdek onze snelle service.

Telefoon reparatie in 4 eenvoudige stappen

We repareren je telefoon in 4 eenvoudige stappen. Eerst neem je contact met ons op en beschrijf je het probleem. Daarna maak je een afspraak. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk op de gewenste locatie voor telefoon scherm reparatie in Amersfoort.

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

Maak direct een afspraak

Schakel ons direct in voor telefoon reparatie in Amersfoort, als jouw telefoon kapot is gegaan. Maak direct een afspraak via het contactformulier op onze website, maar het is uiteraard ook mogelijk om te bellen naar 085 – 06 574 85. Je kunt ook e-mailen naar service@studentfixer.nl. Wij staan op het afgesproken moment voor jouw deur om de telefoon te repareren.

Van iPhone accu vervangen tot Samsung scherm reparatie, wij staan graag voor je klaar. Snel repareren en een uitstekende service, kies voor Student Fixer. Wij zorgen dat jij tevreden de deur uitloopt.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.