iPhone reparatie Amersfoort voor jouw deur - Binnen 30 minuten

IPHONE REPARATIE IN AMERSFOORT?

WIJ KOMEN BIJ JOU LANGS!

iPhone reparatie locaties met bus

iPhone reparatie Amersfoort

Is je iPhone kapot omdat je hem helaas hebt laten vallen? Woon je in Amersfoort en ben je op zoek naar een bedrijf dat iPhone reparaties doet in Amersfoort?

Wil je niet de deur uit om je iPhone te laten maken? Wij komen daarom gewoon aan huis om jouw iPhone ter plekke te repareren. iPhone reparaties in Amersfoort doen wij in een half uur in onze Student Fixbus. Daarna heb je 12 maanden garantie, waardoor je zeker weet dat jouw telefoon weer naar behoren werkt.

 

Telefoon reparatie

Beste scherm reparatie in Amersfoort

iPhone scherm gebroken? Wanneer je prachtige iPhone scherm helaas gesneuveld is en vol zit met barsten, kun je logischerwijs ontzettend balen! Wil je een bedrijf die jouw scherm repareert op locatie Amersfoort. Bij Studentfixer heb je de volgende voordelen:

  • 12 maanden garantie;
  • De monteur komt gewoon bij je langs. Thuis, onderweg of op kantoor. Jij kunt gewoon door met je werk terwijl wij het probleem met de kapotte iPhone oplossen;
  • Werkzaam in geheel Amersfoort;
  • Geen voorrijkosten;
  • Uitstekende service zonder poespas;
  • Reparatie binnen 30 minuten;
  • Wil je leren hoe de monteur je telefoon repareert? Kijk dan gerust mee in de Student Fixbus;
  • Alle dagen van de week bereikbaar voor reparatie service in Amersfoort;
  • We voorzien je graag van tips en antwoorden op al je vragen.
  • Scherm reparatie Amersfoort

Neem direct contact met ons op als je jouw telefoon wilt laten repareren in Amersfoort. Wij staan voor je klaar op het gebied van iPhone reparatie in Amersfoort aan huis. Via onze website kun je eenvoudig gelijke en afspraak maken.

Heb je interesse in iPhone reparaties? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

iPhone reparatie Amersfoort: binnen 30 minuten

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw iPhone valt en het scherm kapot gaat. De schermen zijn een gevoelig scherm, dus een val kan er al snel voor zorgen dat er een flinke barst in komt. Dit werkt niet bevorderlijk voor het gebruik van je iPhone, daarom staan wij voor jou klaar op het gebied van iPhone scherm reparatie in Amersfoort.

Wij komen bij jou langs om een nieuw scherm op de telefoon te zetten. Dit doen wij voor een aantrekkelijke prijs, en je krijgt 12 maanden garantie op de reparatie.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Reparatie telefoon Student Fixer

Overige onderdelen iPhone laten repareren

Het is altijd mogelijk dat er iets gebeurd met jouw iPhone waardoor een bepaald onderdeel niet meer werkt. Mogelijk is de camera defect, raakt de batterij van het toestel te snel leeg of mankeert er wat anders. Bij een iPhone reparatie in Amersfoort van Studentfixer komen wij bij jou langs om binnen een half uur jouw telefoon te repareren. Dit doen we altijd voor een scherpe prijs, waardoor je altijd goedkoper uit bent dan wanneer je een nieuwe telefoon aanschaft.

“Telefoonreparatie aan huis nodig? Geen probleem, wij komen gewoon bij je langs”

Snel en makkelijke scherm reparatie

Wij doen het scherm reparaties in Amersfoort in slechts vier eenvoudige stappen. De eerste stap is dat jij contact met ons opneemt om de telefoon te laten repareren. Hierbij omschrijf je direct het probleem. Vervolgens maak je een afspraak, waarna wij langskomen voor de reparatie van jouw iPhone in Amersfoort. In de meeste gevallen zijn wij met een uurtje weer weg!

Is jouw telefoon defect maar weet je niet wat het probleem precies is? Dan bieden wij een uitgebreid onderzoek naar het probleem. Dit doen wij al voor €49,- maar dit bedrag vervalt als je er vervolgens voor kiest om door ons de telefoon te laten repareren.

“Heb je voor 09:00 gebeld? Dan worden de iPhone reparaties vandaag nog opgelost.”

iPhone scherm reparatie in 4 eenvoudige stappen

We repareren je iPhone in 4 eenvoudige stappen. Eerst neem je contact met ons op en beschrijf je het probleem. Daarna maak je een afspraak. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk op de gewenste locatie voor iPhone reparatie in Amersfoort. Van een iPhone accu vervangen tot het laten repareren van je oplaadpoort.

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

Reparatie van verschillende iPhones

Over de afgelopen jaren zijn er al heel wat iPhones uitgebracht. Wij staan voor jou klaar om diverse iPhone modellen professioneel te repareren. Op onze website vind je een overzicht van alle Apple toestellen die wij voor jou kunnen repareren. Van een batterij vervangen tot een andere reparatie, wij staan voor je klaar. Altijd aan het juiste adres!

Maak direct een afspraak

Is jouw telefoon defect? Kies dan direct voor iPhone reparatie in Amersfoort, en dan staan wij binnenkort voor jouw deur om de telefoon te repareren. Je neemt gewoon contact met ons op via onze website. Het is ook mogelijk om te bellen naar 085 – 06 574 85 of stuur een e-mail naar service@studentfixer.nl.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.