iPhone reparatie (op locatie) in Amstelveen | Student Fixer

iPhone reparatie in Amstelveen op locatie

Ben je op zoek naar een bedrijf voor iPhone reparatie in Amstelveen? Student Fixer komt bij jou langs in Amstelveen om jouw iPhone te repareren. Zo hoef jij nergens heen en heb je binnen een half uur weer een perfect werkende telefoon.

Wij komen bij jou op locatie langs voor de telefoonreparatie

iPhone reparatie in Amstelveen | bij jou op kantoor

  • 12 maanden garantie op de reparatie
  • De monteur komt bij jou op locatie langs
  • Werkzaam in heel Amsterdam en Amstelveen
  • Wil je leren hoe de monteur jouw telefoon repareert? Kijk gerust met hem mee
  • Alle dagen van de week bereikbaar voor reparatie
  • De monteur voorziet jou graag van tips en geeft antwoord op al jouw vragen

 

Wil je ons inschakelen voor iPhone reparatie in Amstelveen? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak. Wij komen zo snel mogelijk bij je langs om de iPhone professioneel te laten repareren.

iphone reparatie amstelveen

iPhone scherm reparatie

Het kan natuurlijk gebeuren dat jij je iPhone hebt laten vallen. Er kan dan snel een barst in het scherm komen. Dit is namelijk het meest kwetsbare onderdeel van de iPhone. Een gebarsten scherm is niet bevorderlijk.

Je kunt ons inschakelen voor de reparatie van het scherm van jouw iPhone. Wij zetten er graag een gloednieuw scherm voor je op. Onze dienst is goedkoop en professioneel. Daarnaast heb je er 12 maanden garantie op.

Mobiele werkplaats

Onze werkplaats is mobiel, daarom hoef jij niet weg tijdens je werk. Onze mobiele werkplaats heet de Student Fixbus. De monteur voert de telefoon reparatie op locatie uit. Je bent uiteraard van harte welkom om met de monteur mee te lopen. Je kunt de reparaties dan van dichtbij volgen.

Heb je nog vragen omtrent de reparaties, dan beantwoordt de monteur deze ter plekke. Ook vragen over apps en andere zaken omtrent jouw mobiele telefoon worden beantwoordt. Wij regelen de telefoon reparatie aan huis of bij jouw kantoor.

De fixbus van Student Fixer

Telefoon reparatie in 4 stappen

Wij repareren jouw toestel in vier eenvoudige stappen voor een scherpe prijs. Als eerste neem je contact met ons op en beschrijf je het probleem. Daarna maak je een afspraak en komen wij zo snel mogelijk langs voor de reparatie.

Het is uiteraard mogelijk dat je niet precies weet wat het probleem is. Dit is geen probleem. Voor het bedrag van €49,- doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het defect. Als je vervolgens kiest om het defect door ons te laten repareren, vervalt die €49,-.

Bel je ons voor 9:00? Dan wordt het probleem vandaag nog opgelost

Ook toestellen van andere merken

Je kunt ons ook inschakelen voor de reparatie van andere telefoon merken. Wij helpen jou altijd graag verder. Wij zijn ook gespecialiseerd in telefoons van Samsung, Huawei, Nokia, HTC, LG en Motorola.

Van een iPhone 8 tot een iPhone 4S

Onze studenten voeren reparaties uit op alle soorten Apple iPhones. Zowel nieuwere versies: iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7 en iPhone SE. Als de oudere versies iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S en iPhone 4.

Neem contact met ons op

Neem contact op om jouw telefoon op locatie te laten repareren. Jij gaat door met jouw werk, wij repareren jouw telefoon. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 085 – 06 574 85, te e-mailen naar service@studentfixer.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Stuur je liever een WhatsApp bericht? Dat kan naar 06 – 4079 0100. Wij maken vervolgens een afspraak met jou en komen zo snel mogelijk langs.