iPhone reparatie (op locatie) in Amstelveen | Student Fixer

iPhone reparatie in Amstelveen op locatie

Ben je op zoek naar een bedrijf voor iPhone reparatie in Amstelveen, in de omgeving van Amsterdam? Vervelend, maar no worries. Student Fixer komt op locatie bij jou langs in Amstelveen om jouw iPhone te repareren. Zo hoef jij nergens heen, kun je gewoon door met je werk én heb je binnen een half uur weer een perfect werkende smartphone. Wat wil je nog meer?

Zo kunnen we scherm reparatie uitvoeren, een defecte cameralens repareren en de software weer als een zonnetje laten draaien. We zijn alle dagen van de week bereikbaar voor een vakkundige reparatie. Zodoende kun jij weer shinen!

Wij komen bij jou op locatie langs voor de telefoonreparatie

iPhone reparatie in Amstelveen | bij jou op kantoor

Waarom kiezen voor onze professionele Apple telefoon reparatie? We zetten de voordelen voor u op een rij:

 • 12 maanden garantie op de reparatie
 • De monteur komt bij jou op locatie langs
 • Werkzaam in heel Amsterdam en Amstelveen
 • Wil je leren hoe de monteur de reparatie uitvoert? Kijk gerust met hem mee
 • Alle dagen van de week bereikbaar voor reparatie in de omgeving van Amstelveen en Amsterdam
 • Reparatie van verschillende merken. Van Samsung tot Motorola en Huawei
 • De monteur voorziet jou graag van tips en geeft antwoord op al jouw vragen

Wil je ons inschakelen voor iPhone reparatie in Amstelveen? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak. Wij komen zo snel mogelijk bij je langs om de iPhone professioneel te laten repareren.

iphone reparatie amstelveen

Kwalitatieve telefoon reparatie aan huis

Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je smartphone stuk ging. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Vervelend, maar geen stress. Wat de reden ook is dat telefoon reparatie in Amstelveen nodig is: wij helpen je op deskundige wijze verder door de onderdelen te herstellen of te vervangen.

Misschien maakt je oplaadsnoer geen contact meer met de oplaad connector, is je batterij snel leeg of moet is de cameralens aan reparatie toe.

No worries, wij fixen de onderdelen middels kwalitatieve reparatie!

Soorten reparaties

Wij bieden reparatie v.d. volgende onderdelen van je Apple smartphone aan:

 • Scherm
 • Camera
 • Microfoon
 • Speaker
 • Batterij
 • Oplaad connector
 • Volume
 • Aan-uit-knop
 • Updates

Mobiele werkplaats op locatie

Onze werkplaats is mobiel, daarom hoef jij niet weg tijdens je werk. Onze mobiele werkplaats heet de Student Fixbus. De monteur voert de telefoon reparatie op locatie uit. Je bent uiteraard van harte welkom om met de monteur mee te lopen. Je kunt de reparaties dan van dichtbij volgen.

Heb je nog vragen omtrent de reparaties, dan beantwoordt de monteur deze ter plekke. Ook vragen over apps en andere zaken omtrent jouw mobiele telefoon worden beantwoordt. Wij regelen de telefoon reparatie aan huis of bij jouw kantoor.

Telefoon reparatie

Telefoon reparatie in 4 stappen

Wij voeren de reparatie van je telefoon in vier eenvoudige stappen uit voor een scherpe prijs. Als eerste neem je contact met ons op en beschrijf je het probleem. Daarna maak je een afspraak en komen wij zo snel mogelijk langs voor de reparatie.

Het is uiteraard mogelijk dat je niet precies weet wat het probleem is. Dit is voor de reparatie geen probleem. Voor het bedrag van €49,- doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het defect. Als je vervolgens kiest om het defect door ons te laten repareren, vervalt die €49,-.

Bel je ons voor 9:00? Dan wordt de reparatie vandaag nog uitgevoerd

Van een iPhone 8 tot een iPhone 4S

Onze studenten voeren reparatie uit op alle soorten Apple iPhones. Zowel nieuwere versies: iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7 en iPhone SE. Als de oudere versies iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S en iPhone 4.

Van Samsung tot Huawei

Je kunt ons ook inschakelen voor de reparatie van andere telefoon merken dan Apple, waaronder van Samsung en Huawei. Wij helpen jou altijd graag verder. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in reparatie van telefoons van Samsung, Huawei, Nokia, HTC, LG en Motorola.

Wij repareren uw smartphone binnen 30 minuten op locatie

iPhone scherm reparatie

Het kan natuurlijk gebeuren dat jij je Apple iPhone hebt laten vallen. Er kan dan snel een barst in het scherm komen. Dit is namelijk het meest kwetsbare onderdeel van de iPhone. Een gebarsten scherm is niet bevorderlijk.

Je kunt ons inschakelen voor de reparatie van het scherm van jouw iPhone in Amstelveen. Wij zetten er graag een gloednieuw scherm voor je op. Onze reparatie dienst is goedkoop en professioneel. Daarnaast heb je er 12 maanden garantie op.

Neem contact met ons op voor reparatie

Neem contact op om jouw telefoon op locatie van deskundige reparatie te laten voorzien. Jij gaat door met jouw werk, wij regelen de reparatie van je Apple telefoon. Of van een telefoon van een ander merk zoals Samung of Huawei. Je kunt contact opnemen voor reparatie door te bellen naar 085 – 06 574 85, te e-mailen naar service@studentfixer.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Stuur je liever een WhatsApp bericht? Dat kan naar 06 – 4079 0100. Wij maken vervolgens een afspraak met jou en komen zo snel mogelijk langs voor reparatie.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.