Heb je een telefoonverzekering nodig? | Student Fixer

Telefoonverzekering nodig?

Regel deze nu zonder moeite!

iPhone reparatie locaties met bus

Telefoonverzekering voor particulieren

Heb je al eens gedacht aan een telefoonverzekering? Je telefoon is onmisbaar in je leven. Je houdt daarmee contact met je vrienden, zoekt de weg als je die kwijt bent en je verveelt je daardoor niet in de trein.

Je telefoon verzekeren komt niet als eerste in je op. Maar het is fijn dat je verzekerd bent als je je telefoon laat vallen bijvoorbeeld.

Nieuwe telefoon verzekeren met wereldwijde dekking? Lees verder voor meer redenen om bij Student Fixer een smartphone verzekering af te sluiten. 

Heb je interesse in een aparte telefoonverzekering? Neem direct contact met ons op om deze af te sluiten.
Voor je het weet is je telefoon verzekerd en hoef jij je geen zorgen meer te maken

 

Neem direct contact op!

Voor welke problemen kom je bij ons?

Zo’n telefoonverzekering klinkt wel leuk, maar wat krijg je er dan voor? Die vraag snappen we.

Kijk bij jouw type iPhone, Samsung, Huawei of ander merk naar alle reparaties. Dit is wat we onder andere allemaal voor je repareren:

  • Een gebroken scherm
  • Een gescheurde achterkant
  • Een kapotte accu

Verzekering mobiele telefoon? Kies voor Student Fixer. Verzekerd tegen onverwachte gebeurtenissen? Wij zorgen er altijd voor dat jouw smartphone weer werkt en kunnen zelfs een vervangend toestel meegeven indien nodig. Goed verzekerd zijn. begint bij ons.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam

Mobiele telefoon verzekeren: Waarom kies je voor Student Fixer?

Je telefoonverzekering bij Student Fixer afsluiten heeft meerdere voordelen. Of je nu gaat voor een iPhone verzekering of een Samsung verzekering, het kan allemaal. Is je telefoon stuk? Dan komen we diezelfde dag of de dag erop bij je langs om het te repareren. Ook als je telefoon gestolen is, dekt de GSM verzekering dat. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken waar je je telefoon laat maken.

Ook snappen we dat je helemaal niet zit te wachten op hoge reparatiekosten. Hierin komen we je tegemoet. Bij onze telefoon verzekeringen hoef je de reparatiekosten niet voor te schieten. Je betaalt pas als je telefoon is gefixt. En alleen je eigen risico. 

Dat leggen we even uit. De bedragen van de premie en eigen risico zijn afhankelijk van de waarde van je verzekerde apparaat. Hoe hoger de waarde, hoe meer je betaalt. Voordat dat je afschrikt: we zijn nog steeds goedkoper dan andere aanbieders. Zie hier de kosten:

Waarde telefoon Eigen risico Premie per maand
€ 300,00 – € 500,00  € 35,00  € 5,90
€ 500,00 – € 700,00  € 55,00  € 7,90
€ 700,00 – € 900,00  € 85,00  € 9,90
€ 900,00 – € 1300,00  € 145,00  € 11,90

Beste telefoon verzekering afsluiten? Kies voor Modarise. 

Nog niet overtuigd?

Ook zonder telefoonverzekering kun je bij ons terecht voor al je problemen. Als ze gaan over je telefoon dan.

Je mobiel gaat altijd stuk op een onverwachts moment. Je kunt gelijk via het contactformulier een afspraak maken. Of bel ons even op 085 – 06 574 85.

Heb je een tijd gepland die voor jou uitkomt? Dan komt de monteur bij je langs en repareert je telefoon in onze Fixbus in 30 minuten. Zo hoef je niet 2 weken te wachten op je telefoon. Fijn toch? 

 

Sluit nu je telefoonverzekering af!