Telefoon reparatie in Amsterdam Noord | Student Fixer

Is telefoon reparatie in Amsterdam Noord nodig?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Telefoon reparatie Amsterdam Noord

Is telefoon reparatie in Amsterdam Noord nodig omdat je een ongeluk hebt gehad met je telefoon, of omdat hij het ineens niet meer doet? Bah, wat naar! Gelukkig komen wij Van Student Fixer naar je toe in de Student Fixbus om het probleem met je telefoon ter plekke te verhelpen. Wat het probleem ook is: wij verhelpen ieder telefoonprobleem.

Maak gauw een afspraak voor reparatie in Amsterdam Noord door te bellen of het afspraakformulier onderaan deze pagina in te vullen. Vervolgens zorgen we ervoor dat jij je telefoon probleemloos kunt gebruiken. Binnen 30 minuten. Hoe ideaal is dat!? We zijn benieuwd naar welk telefoonprobleem we voor jou kunnen verhelpen middels onze reparatie.

Maak direct een afspraak!

Reparatie op locatie in de Student Fixbus

We kunnen ons voorstellen dat je enorm baalt van het feit dat je telefoon stuk is en hij gerepareerd moet worden. Reparatie kost vaak namelijk aardig wat geld, maar ook tijd en moeite. Zo moet jij je telefoon in de meeste gevallen naar de winkel brengen en hem zodra hij gerepareerd is weer ophalen. In sommige gevallen heb je daar gewoon geen tijd voor. Misschien ben je wel aan het werk, heb je visite of ben je onderweg naar een afspraak.

Het liefst zou je willen dat de monteur naar jou toe komt om het probleem ter plekke op te lossen en je telefoon direct te fixen. Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij komen namelijk graag naar je toe om de telefoon reparatie in Amsterdam Noord ter plekke uit te voeren. Waar je bent doet er voor onze reparatie niet toe. Wij repareren je telefoon thuis, op het werk of onderweg. Ideaal!

Oplossing voor ieder telefoonprobleem

Wij van Student Fixer vinden voor zowat ieder telefoonprobleem in Amsterdam Noord wel een oplossing. Wat het probleem dan ook is! Misschien lukt het niet meer om een selfie te maken, hoort degene aan de andere kant van de lijn je niet of loopt de software van je toestel niet zoals je zou willen. Dit zijn allemaal vervelende zaken waar wij wel een oplossing voor hebben, waardoor je telefoon in een mum van tijd weer als een zonnetje draait. Of je nou een Apple iPhone, Samsung, Huawei, Motorola, HTC of een telefoon van een ander merk hebt. Maar ook met de reparatie van vele modellen van de wat minder bekende merken weten wij wel raad.

iPhone reparatie locaties met bus

Telefoonreparatie in 4 stappen

We maken je de reparatie graag zo makkelijk mogelijk. Om die reden wordt je telefoon in slechts 4 simpele stappen gerepareerd.

  1. Is telefoon reparatie in Amsterdam Noord nodig? Bel naar 085 – 06 574 85 voor het maken van een afspraak voor reparatie of laat je gegevens achter in het afspraakformulier
  2. Wat mankeert er aan je telefoon? Laat het ons weten
  3. Daarna vul je de dag en het tijdstip voor de reparatie naar wens in
  4. Ten slotte komen we langs om je telefoon te repareren. Waar je ook bent. Na 30 minuten draait hij weer als een zonnetje en kun je hem weer gebruiken als voorheen
Stappenplan telefoonreparatie

Maak een afspraak voor iPhone reparatie in Utrecht

Maak direct een afspraak voor jouw iPhone reparatie in Utrecht door Student Fixer. Dat is snel, professioneel en vriendelijk je iPhone laten repareren in Utrecht. Neem contact met ons op voor het maken van een reparatieafspraak door te bellen naar 085 – 06 574 85 of vul het afspraak formulier in. Vervolgens komen we op de afgesproken dag en tijdstip naar jou toe om het telefoonprobleem van je iPhone te verhelpen. Wat er ook aan mankeert.

  • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.