iPhone reparatie Amsterdam voor jouw deur - Binnen 30 minuten

TELEFOONREPARATIE BIJ JOU VOOR DE DEUR

Laat je telefoon nu repareren vanaf €49

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

Student in reparatiebus

iPhone reparatie Amsterdam

Is je iPhone kapot of heeft die waterschade? Heb je iPhone reparaties in Amsterdam nodig?  Wij repareren jouw iPhone op locatie in Amsterdam. Waar je ook bent en op welke dag van de week dan ook. Op je werk, in een drukke meeting of onderweg.

Wij lossen ieder probleem met je smartphone binnen een half uur op in onze Student Fixbus. Snel, voordelig, professioneel en met 12 maanden garantie. Onze missie? Jou weer laten shinen!

“Wij komen graag bij je langs voor een telefoon reparatie op locatie. Jij kunt gewoon door met je werk.”

iPhone reparatie in Amsterdam
iPhone laten repareren in Amsterdam

Telefoonreparatieservice aan huis

 • 12 maanden garantie
 • De monteur komt gewoon bij je langs. Thuis, onderweg of op kantoor. Jij kunt gewoon door met je werk terwijl wij het probleem met de defecte iPhone oplossen
 • Werkzaam in geheel Amsterdam
 • Hoogwaardige onderdelen
 • Snel je iPhone gerepareerd
 • Geen voorrijkosten
 • iPhone repareren binnen 30 minuten
 • Wil je weten hoe de monteur je telefoon repareert? Kijk dan gerust mee in de Student Fixbus
 • Alle dagen van de week bereikbaar voor iPhone reparatie in Amsterdam
 • We voorzien je graag van tips en antwoorden op al je vragen

Heb je interesse in iPhone reparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Van iPhone scherm reparatie tot een defecte camera

Wat er ook mankeert aan je iPhone: wij verhelpen ieder probleem op vakkundige wijze.

Misschien is het scherm gebarsten en heb je nu een scherm reparatie nodig zodat het scherm vervangen kan worden. Het kan ook zo zijn dat de batterij van het toestel snel leeg is, of dat de camera niet meer werkt.

Mogelijke problemen

 • Gebroken scherm
 • Kapotte accu
 • Defecte camera
 • Waterschade
 • Overige iPhone knoppen

Wat het probleem ook is, wij weten door onze jarenlange ervaring er wel raad mee. Wij zijn op de hoogte van de meest recente iPhone modellen (iPhone 12 pro max, iPhone 13 pro max, iPhone 14 pro max en zelfs iPhone 15 pro max) Van problemen met de Apple store tot een iPhone batterij vervangen, wij staan voor je klaar om jouw iPhone te fixen.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Reparatie van je telefoon bij Studentfixer

iPhone reparatie

Wanneer jij je iPhone laat vallen zit er al snel een barst in het scherm. Het is het meest kwetsbare onderdeel van de iPhone. Vervelend.

Misschien kun je niet meer goed op het beeldscherm kijken, zitten er stukjes glas los of reageert het scherm helemaal niet meer.

Wanneer je kiest voor een iPhone scherm reparatie zetten wij op locatie graag een gloednieuw scherm op je telefoon op locatie in Amsterdam. Voor ieder iPhone model.

Je kunt het scherm voor een aantrekkelijke prijs laten vervangen. Daarnaast geniet je altijd van 12 maanden garantie.

“Telefoonreparatie aan huis nodig? Geen probleem, wij komen gewoon bij je langs”

 

Wat zijn de kosten voor een iPhone scherm reparatie?

Wij leveren kwalitatief  werk  voor aantrekkelijke prijzen. Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De reparatie kosten die wij hanteren zijn niet voor iedere iPhone gelijk. Ze variëren namelijk per model.

Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Dus voor een iPhone scherm reparatie hoef je dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf.

Wij werken met gedreven studenten. Op deze manier investeren we in de toekomst. Al deze studenten krijgen een volwaardige werkplek van ons. We geloven namelijk in hun kwaliteiten en motivatie.

Maar ook in het feit dat zij echt een professionele telefoonreparateur willen en kunnen worden. Doordat wij samenwerken met studenten blijven we kritisch. Daarnaast scheelt het jou in de des kosten voor een iPhone reparatie.

Het resultaat? Een win-win situatie!

“Heb je voor 09:00 gebeld? Dan wordt het probleem vandaag nog opgelost.”

Scherm reparatie in 4 eenvoudige stappen

We repareren je iPhone in 4 eenvoudige stappen.

1.Neem contact op

2.Beschrijf het probleem.

3.Maak een afspraak

4.Vervolgens komen wij zo snel mogelijk je iPhone ophalen in Amsterdam

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is.

Dat is geen probleem.

Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

Snelle reparatieservice

We begrijpen dat een defecte telefoon of smartphone een vervelende kwestie is. Vandaag de dag is het immers een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. Daarom bieden wij snelle service aan. Zo repareren we je iPhone al binnen 30 minuten.

Of je nou een iPhone 11 scherm reparatie wilt of voor de nieuwste iPhone 14 Pro een defecte camera hebt. Wij repareren jouw iPhone op locatie in Amsterdam.

Niet terwijl je wacht, maar terwijl je druk aan het werk bent of op school zit. Jij gaat door met je bezigheden, terwijl jij je telefoon op een snelle maar vakkundige manier repareren. Zo heb je snel weer een nieuwe iPhone.

Mobiele werkplaats

Wij beschikken over een mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats noemen we ook wel de Student Fixbus. Deze bus zetten we simpelweg gewoon voor de deur neer. Wees vrij om de reparaties van dichtbij te volgen, veel van onze klanten hebben vragen omtrent de reparaties.

Onze Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele iPhone reparatie in Amsterdam.

Ook telefoons van andere merken

Heb je een telefoon van een ander merk en wil je die laten repareren? Dan hoef je niet op zoek naar een andere partij, want ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren naast oude en nieuwe iPhones ook smartphones van SamsungHuawei, Nokia, Htc, LG en Motorola.

Student Fixer makes you happy again

Kies voor onze iPhone reparatie Amsterdam

Kies voor onze iPhone reparatie in Amsterdam. Dan repareren wij je telefoon terwijl jij gewoon door gaat met je werk. Je hoeft niet naar een telefoonwinkel. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe met de mobiele werkplaats.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is.

Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier in te vullen op onze website.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00.

Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.