iPhone reparatie Amsterdam 📱 | Binnen 30 minuten! | Student Fixer

IPHONE STUK IN AMSTERDAM?

WIJ KOMEN BIJ JOU LANGS!

iPhone reparatie locaties met bus

iPhone reparatie in Amsterdam op locatie

Is iPhone reparatie in Amsterdam nodig maar heb je geen tijd om naar een telefoonwinkel te gaan? Vervelend. Wij van Student Fixer zorgen er op locatie voor dat jouw iPhone gerepareerd wordt. Waar je ook bent en op welke dag van de week dan ook. Op je werk in een drukke meeting of onderweg.

Wij lossen ieder probleem met je smartphone binnen een half uur op in onze Student Fixbus. Snel, voordelig, professioneel en met 12 maanden garantie. Onze missie? Jou weer laten shinen!

“Wij komen graag bij je langs voor een telefoon reparatie op locatie. Jij kunt gewoon door met je werk.”

Contact Student Fixer for all your iPhone repair necessities. Iphone repair in Amsterdam was never so easy. Our competent employees come to you in our van and repair your iPhone at your home!

Telefoon repareren op locatie

iPhone reparatie Amsterdam in 30 minuten

  • 12 maanden garantie
  • De monteur komt gewoon bij je langs. Thuis, onderweg of op kantoor. Jij kunt gewoon door met je werk terwijl wij het probleem met de kapotte iPhone oplossen
  • Werkzaam in geheel Amsterdam
  • Geen voorrijkosten
  • Reparatie binnen 30 minuten
  • Wil je leren hoe de monteur je telefoon repareert? Kijk dan gerust mee in de Student Fixbus
  • Alle dagen van de week bereikbaar voor reparatie service in Amsterdam
  • We voorzien je graag van tips en antwoorden op al je vragen

Heb je interesse in iPhone reparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Van een kapotte accu tot een defecte camera

Wat er ook mankeert aan je iPhone: wij verhelpen ieder probleem op vakkundige wijze. Misschien is het scherm gebarsten en moet het scherm vervangen worden. Het kan ook zo zijn dat de batterij van het toestel snel leeg is, of dat de camera niet meer werkt. Wat het probleem ook is: wij weten door onze jarenlange ervaring wel raad.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Reparatie telefoon Student Fixer

iPhone scherm reparatie

Wanneer jij je iPhone laat vallen zit er al snel een barst in het scherm. Het is het meest kwetsbare onderdeel van de iPhone. Vervelend. Misschien kun je niet meer goed op het beeldscherm kijken, zitten er stukjes glas los of reageert het scherm helemaal niet meer.

Wij zetten er graag een gloednieuw scherm voor je op in Amsterdam. Je kunt het scherm voor een aantrekkelijke prijs laten vervangen. Daarnaast geniet je altijd van 12 maanden garantie.

“Telefoonreparatie aan huis nodig? Geen probleem, wij komen gewoon bij je langs”

Gedreven studenten

Wij werken met gedreven studenten. Op deze manier investeren we in de toekomst. Al deze studenten krijgen een volwaardige werkplek van ons. We geloven namelijk in hun kwaliteiten en motivatie.

Maar ook in het feit dat zij echt een professionele telefoonreparateur willen en kunnen worden. Doordat wij samenwerken met studenten blijven we kritisch. Daarnaast scheelt het jou in de portemonnee. Het resultaat? Een win-win situatie!

“Heb je voor 09:00 gebeld? Dan wordt het probleem vandaag nog opgelost.”

iPhone repair in 4 eenvoudige stappen

We repareren je iPhone in 4 eenvoudige stappen. Eerst neem je contact met ons op en beschrijf je het probleem. Daarna maak je een afspraak. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk op de gewenste locatie voor iPhone reparatie in Amsterdam.

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

Kwalitatief werk voor een aantrekkelijke prijs

Wij leveren kwalitatief werk in Amsterdam voor aantrekkelijke prijzen. Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De prijzen die wij hanteren zijn niet voor iedere iPhone gelijk. Ze variëren namelijk per model.

Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Je hoeft dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf.

Snelle service

We begrijpen dat een defecte telefoon of smartphone een vervelende kwestie is. Vandaag de dag is het immers een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. Daarom bieden wij snelle service aan. Zo repareren we je al iPhone binnen 30 minuten.

Niet terwijl je wacht, maar terwijl je druk aan het werk bent in Amsterdam of op school zit. Jij gaat door met je bezigheden, terwijl jij je telefoon op een snelle maar vakkundige manier repareren.

Mobiele werkplaats

Wij beschikken over een mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats noemen we ook wel de Student Fixbus. Deze bus zetten we simpelweg gewoon voor de deur neer. Wees vrij om de reparaties van dichtbij te volgen, veel van onze klanten hebben vragen omtrent de reparaties.

Onze Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele iPhone reparatie in Amsterdam.

Ook telefoons van andere merken

Heb je een telefoon van een ander merk en wil je die laten repareren? Dan hoef je niet op zoek naar een andere partij, want ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren naast iPhones ook smartphones van Samsung, Huawei, Nokia, Htc, LG en Motorola.

Student Fixer makes you happy again

Kies voor onze iPhone reparatie Amsterdam

Kies voor onze iPhone reparatie in Amsterdam. Dan repareren wij je telefoon terwijl jij gewoon door gaat met je werk. Je hoeft niet naar een telefoonwinkel. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe met de mobiele werkplaats.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar [email protected] of het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00.

Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk Ă©n van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.