iPhone reparatie in Amsterdam | Op locatie | Student Fixer

iPhone reparatie in Amsterdam op locatie

Is iPhone reparatie in Amsterdam nodig maar heb je geen tijd om naar een telefoonwinkel te gaan? Vervelend. Wij van Student Fixer zorgen er op locatie voor dat jouw iPhone gerepareerd wordt. Waar je ook bent en op welke dag van de week dan ook. Op je werk in een drukke meeting of onderweg. Op een doordeweekse dag, of in het weekend.

Wij lossen ieder probleem met je smartphone binnen een half uur op in onze Student Fixbus. Snel, voordelig, professioneel en met 12 maanden garantie. Ideaal, toch?

Wij komen graag bij je langs voor een telefoonreparatie op locatie. Jij kunt gewoon door met je werk.

iPhone reparatie in Amsterdam | terwijl jij werkt

  • 12 maanden garantie op onze telefoon reparatie in Amsterdam
  • De monteur komt gewoon bij je langs. Thuis, onderweg of op kantoor. Jij kunt gewoon door met je werk terwijl wij het probleem oplossen
  • Werkzaam in geheel Amsterdam
  • Geen voorrijkosten
  • Reparatie binnen 30 minuten
  • Wil je leren hoe de monteur je telefoon repareert? Kijk dan gerust mee in de Student Fixbus
  • Alle dagen van de week bereikbaar voor reparatie service
  • Standaard 12 maanden garantie op alle reparaties
  • We voorzien je graag van tips en antwoorden op al je vragen

 

Heb je interesse in iPhone reparatie in Amsterdam? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je langs voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

iPhone scherm reparatie

Wanneer jij je iPhone laat vallen zit er al snel een barst in het scherm. Het is het meest kwetsbare onderdeel van de iPhone. Vervelend. Misschien kun je niet meer goed op het beeldscherm kijken, zitten er stukjes glas los of reageert het scherm helemaal niet meer.

Wij zetten er graag een gloednieuw scherm voor je op. Onze iPhone scherm reparatie in Amsterdam is goedkoop. Daarnaast geniet je altijd van 12 maanden garantie.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Medewerkers van Student Fixer

Gedreven studenten

Wij werken met gedreven studenten. Op deze manier investeren we in de toekomst. Al deze studenten krijgen een volwaardige werkplek van ons. We geloven namelijk in hun kwaliteiten en motivatie. Maar ook in het feit dat zij echt een professionele telefoonreparateur willen worden.

Doordat wij samenwerken met studenten blijven we kritisch. Daarnaast scheelt het jou in de portemonnee.

iPhone reparatie in 4 eenvoudige stappen

We repareren je iPhone in 4 eenvoudige stappen. Eerst neem je contact met ons op en beschrijf je het probleem. Daarna maak je een afspraak. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk langs voor iPhone reparatie in Amsterdam.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

Heb je voor 09:00 gebeld? Dan wordt het probleem vandaag nog opgelost.

 

Kwalitatief werk voor een aantrekkelijke prijs

Wij leveren kwalitatief werk voor een aantrekkelijke prijs. Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De prijzen die wij hanteren zijn niet voor iedere iPhone gelijk. Ze variëren namelijk per model.

Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Je hoeft dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf.

Mobiele werkplaats

Wij beschikken over een mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats noemen we ook wel de Student Fixbus. Deze bus zetten we simpelweg gewoon voor de deur neer. Wees vrij om de reparaties van dichtbij te volgen, veel van onze klanten hebben vragen omtrent de reparaties. Wij staan u graag te woord.

Onze Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele iPhone reparatie in Amsterdam.

Ook telefoons van andere merken

Heb je een telefoon van een ander merk en wil je die laten repareren? Ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren daarnaast ook smartphones van Samsung, Huawei, Nokia, Htc, LG en Motorola.

Student Fixer makes you happy again

Kies voor onze iPhone reparatie in Amsterdam

Kies voor onze iPhone reparatie in Amsterdam. Dan repareren wij je telefoon terwijl jij gewoon door gaat met je werk. Je hoeft niet naar een telefoonwinkel. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe met de mobiele werkplaats.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00.

Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs.