Is de oplaad connector kapot? Wij fixen het | Student Fixer

Oplaad connector kapot?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Oplaad connector kapot

Is de oplaad connector kapot, bijvoorbeeld van je iPhone? Vervelend! Wanneer je telefoon niet meer goed oplaadt denkt men al gauw dat de kabel het probleem is. Misschien heb je al een nieuwe kabel geprobeerd, maar laadt je telefoon nog steeds niet zo goed op als voorheen. Of je hebt hem zonder succes al geprobeerd schoon te maken. In sommige gevallen laadt hij helemaal niet meer op, waardoor jij je telefoon niet meer kunt gebruiken. In de meeste gevallen is de oplaad connector de oorzaak van dit probleem. Niemand zit graag lang zonder telefoon.

Daarom komen wij van Student Fixer naar jou toe in de Fixbus, om de defecte oplaad connector van je telefoon te vervangen. En dat binnen 30 minuten. Waar je ook bent. Thuis, onderweg of op kantoor.

Maak direct een afspraak!

Is de oplaad connector van je telefoon kapot?

De oplaad connector wordt ook wel de oplaadpoort genoemd of dock connector genoemd. Wanneer je de oplaadkabel in allerlei bochten moet wringen is de kans groot dat je oplaad connector vies of defect is. Het kan zo zijn dat hij schoongemaakt moet worden. Er kan doordat jij je telefoon in je broekzak doel veel stof ophopen in het gat, waardoor de ingang blokkeert en de kabel geen contact meer kan maken.

Je kunt de poort zelf voorzichtig schoonmaken met een satéprikker of een dunne tandenstoker. Steek hem er zachtjes in en haal het stof er uit door een draaiende beweging te maken. Laadt hij daarna nog niet op? Waarschijnlijk is het vervangen van de laad connector de enige oplossing.

Problemen met de lightning kabel of oplaad dock? Wij staan voor je klaar.

Oplaad connector met kabel van zwarte telefoon die op tafel ligt
iPhone reparatie locaties met bus

Oplaad connector vervangen

Waarschijnlijk is de oplaad connector van je telefoon kapot door veelvuldig gebruik van een oplader of door het gebruik van een niet officiële oplader. Maar ook door niet juist gebruik van een officiële oplader kan er schade ontstaan aan de oplaadpoort, bijvoorbeeld doordat deze verbogen raakt. Zorg er om schade te voorkomen altijd voor dat je de kabel er altijd heel voorzichtig en recht uit trekt. Wij kunnen de defecte oplaad connector vervangen, zodat hem daarna weer zonder problemen kunt opladen en gebruiken. Wij kunnen de laadconnectors van telefoons van verschillende merken probleemloos voor je vervangen in onze rijk uitgeruste Student Fixbus. Binnen een half uur kun jij je telefoon weer opladen.

Oplaadgat iPhone kapot? Binnen no time een oplossing op maat. Oplaad connector reparatie door Student Fixer.

4 simpele stappen

Je kunt de defecte oplaad connector of oplaadpoort van je telefoon in 4 simpele stappen laten vervangen. Voordat je het weet kun jij je telefoon weer zonder problemen opladen.

  1. Maak een afspraak door te bellen naar 085 – 06 574 85 of vul het afspraakformulier in
  2. Beschrijf wat er aan de hand is. In dit geval dus dat de oplaad connector van je telefoon niet meer goed werkt en vervangen moet worden. Geef het gerust aan als je niet weet waarom je telefoon niet oplaadt. In dat geval onderzoeken we je telefoon eerst en gaan we daarna over tot reparatie
  3. Laat ons weten welke dag en tijdstip jouw perfect uit komen
  4. Op de afgesproken dag komen we naar je toe in de Student Fixbus. Die zetten we op locatie neer. Voor de deur van je huis, kantoor of langs de weg. In deze speciaal ingerichte bus vervangen we de laad connector van je toestel binnen 30 minuten. Daarna kun je hem weer opladen!

 

iPhone oplaadgat kapot? geen zorgen met Student Fixer!

Maak een afspraak voor reparatie

Maak een afspraak voor reparatie door te bellen of een aanvraag te doen via het afspraakformulier. In de meeste gevallen komen we volgende dag al bij je langs voor het verhelpen van het probleem met je laad connector. Bel je ons voor 9.00? Dan bestaat de kans dat we vandaag al bij je langs kunnen komen. Dankzij onze snelle reparatie kan jij je telefoon snel weer opladen én gebruiken. Wel zo fijn! Maak dus snel een afspraak door te bellen naar 085 – 06 574 85 of het afspraakformulier in te vullen. We can’t wait to make you smile again.

  • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.