iPhone reparatie in Zaandam: op je werk of thuis | Student Fixer

iPhone reparatie in Zaandam op je werk

Op zoek naar een iPhone reparatie monteur in Zaandam die langskomt op je werk en het probleem direct fixt? Wij repareren alle soorten Apple iPhones op locatie. Zowel de iPhone X als oudere versies als iPhone 4S. In onze Student Fixbus repareren onze studenten snel, voordelig en professioneel jouw iPhone.

Wij komen bij jou op locatie en ontvangen onze klanten in de Student Fixbus. Binnen hebben we voldoende onderdelen en kunnen onze studenten snel en direct scherm vervangingen ter plaatse doen voor jouw smartphone. We repareren ook Samsung naast ieder toestel van Apple.

“iPhone reparatie service aan huis of op je werk”

iPhone reparatie in heel Zaandam en Amsterdam

 • iPhone reparatie in Zaandam binnen 30 minuten
 • 12 maanden gratis garantie
 • Voor 09:00 uur gebeld, repareren wij vandaag nog je telefoon
 • Onze student komt bij jou thuis of op je werk langs
 • In onze Student Fixbus fixt de student het probleem ter plekke
 • Geen voorrijkosten
 • Wij werken in heel Zaandam, Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Amstelveen
 • Jij bent vrij om mee te gaan in de bus en te leren van onze studenten
 • Wij geven tips en beantwoorden al je vragen
Werkgebied van Student Fixer

Werkt je Samsung- of iPhone-camera niet goed of laadt de batterij niet correct meer op? Vervelend, maar het kan gefixt worden door onze studenten. Maak direct een afspraak of bel ons via 085-0657485 voor een iPhone reparatie in Zaandam of omstreken. We zijn snel bij jou op locatie!

Wij komen bij jou langs in Zaandam en Amsterdam

Bij ons hoef je niet naar een reparatiewinkel te komen om daar vervolgens weer zinloos te wachten. Wij rijden naar jou toe. Ideaal als je geen tijd hebt door je hectische baan, het gezinsleven of sociale afspraken. Wij repareren je iPhone of ander toestel binnen 30 minuten. Terwijl jij gewoon die belangrijke vergadering leidt.

We hebben altijd voldoende onderdelen bij ons en kunnen ter plekke voor onze klanten scherm vervangingen uitvoeren. Ideaal voor als je plots ’s avonds je smartphone hebt laten vallen en het scherm gebarsten is. Je belt ons (uiterlijk 9.00 uur de volgende dag) en wij zijn de dag nadat jouw toestel is gevallen bij je op locatie om jouw smartphone te repareren.

iPhone scherm reparatie in Zaandam

Wanneer jouw iPhone op de grond valt, denk je maar aan één ding: is het scherm nog heel? Het scherm van een iPhone is uiterst kwetsbaar. Daarom raden wij aan om een screen-protector aan te schaffen. Mocht je telefoon onverhoopt vallen, is de kans klein dat het scherm barst.

“Barst in je scherm? Laat de iPhone scherm reparatie aan Student Fixer in Zaandam over”

iPhone reparatie in Zaandam telefoon gevallen

Reparatiegarantie

Je hebt bij ons altijd recht op 12 maanden garantie. Blijkt er binnen een jaar na de smartphone reparatie die door ons is uitgevoerd dat er toch iets mis is? Dan kun je gewoon contact met ons opnemen en aangeven dat er binnen de 12 maanden garantie toch een onderdeel mist of niet naar behoren werkt. We zullen onderdelen en scherm vervangingen opnieuw plaatsen of overdoen. Dit doen we uiteraard geheel kosteloos.

Voorwaarde: De te vervangen onderdelen of je scherm zijn niet door jou beschadigd.

Reparatie telefoon Student Fixer

Onze werkwijze in vier stappen

Binnen vier stappen is de iPhone reparatie in Zaandam of Alkmaar weer geregeld.

 • Stap 1: bel ons of vul het contactformulier in
 • Stap 2: omschrijf je probleem
 • Stap 3: maak een afspraak
 • Stap 4: wij komen je toestel repareren

 

Wanneer je geen idee hebt wat het probleem is, doen wij voor €49,- onderzoek. Deze kosten komen te vervallen als wij de telefoonreparatie mogen uitvoeren. Wil je met ons meekijken tijdens zo’n toestel onderzoek? Dan mag dat. Wij zijn zeer transparant betreft onze service.

Van een iPhone 6S tot een iPhone 4S

Onze studenten voeren reparaties uit op alle soorten Apple iPhones. Zowel nieuwere versies: iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7 en iPhone SE. Als de oudere versies iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S en iPhone 4.

Telefoon reparatie in heel Zaandam en omstreken

De Student Fixbus toert tussen Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. Wij zijn dus actief als telefoon reparatie monteur in heel Zaandam en omstreken. Ook in de dorpen eromheen als Koog aan de Zaan, Zaanstad en Wormerveer.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam

iPhone reparatie: de tarieven

Voor elk type iPhone hebben wij een speciaal tarievenoverzicht. De scherpe prijzen zijn all-in tarieven, dus inclusief BTW en montagekosten. Onze studenten repareren uitsluitend met (originele) onderdelen van de hoogste kwaliteit.

“De prijs voor een iPhone 8 scherm reparatie is slechts €169,-”

Wij investeren in de toekomst

Wij werken met gedreven studenten en investeren daarmee in hun toekomst. Omdat wij geloven in hun technische kwaliteiten en motivatie om een volwaardig phone reparateur te worden. Jij kunt hier ook aan bijdragen door je bij onze klanten te voegen. Bel om een afspraak te maken en profiteer van een aan huis service tegen een zeer betaalbare prijs. Zo helpen wij jou voordelig en jij ons door ons de kans te geven meer ervaring op te doen.

Smartphone reparatie in Zaandam: Samsung en Huawei

Naast iPhones repareren wij ook andere merken smartphones. Onder andere Samsung en Huawei telefoons. Welke smartphone in Zaandam dan ook, wij doen de reparatie tegen een scherpe prijs. Heb je een ander toestel dan van Samsung of eerdergenoemde merken? Vraag dan gerust of het toch niet mogelijk is. Het kan zijn dat onze studenten inmiddels ook al deskundig zijn in onderdelen- of scherm vervangingen van andere toestellen.

Maak direct een afspraak

Een iPhone reparatie in Zaandam nodig? Maak online een afspraak of WhatsApp ons via onze Whatsapplijn 06-40790100. We maken onze klanten graag blij met een snel gerepareerde smartphone met onderdelen van hoge kwaliteit.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.