Zakelijke iPhone laten repareren in Amsterdam | Student Fixer

Jouw zakelijke iPhone laten repareren in Amsterdam

Is jouw zakelijke iPhone kapot en wil je deze laten repareren in Amsterdam? Schakel dan gelijk Student Fixer in. Wij zijn een mobiel bedrijf in Amsterdam en staan klaar om jouw iPhone te repareren. In plaats van dat jij naar ons komt, komen wij naar jou toe.

Wij repareren jouw telefoon ter plekke in onze Student Fixbus. Jij werkt verder terwijl jouw telefoon gerepareerd wordt. Heb je toch even tijd? Dan kun je gewoon meelopen met de monteur. Je bent van harte welkom om mee te kijken met de reparatie en om eventuele vragen te stellen.

 

Waarom Student Fixer?

 • 12 maanden garantie;
 • Onze monteur komt bij jou thuis of op werk langs;
 • Geen voorrijkosten, wij werken in heel Amsterdam;
 • Reparatie binnen 30 minuten;
 • De monteur repareert het probleem in zijn eigen bus;
 • Je bent van harte welkom om mee te lopen en te leren van de monteur;
 • De monteur geeft altijd tips en als je vragen hebt over apps of iets dergelijks, geeft de monteur uitleg.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is uitgelegd in vier eenvoudige stappen:

 • Neem contact met ons op;
 • Omschrijf het probleem;
 • Maak een afspraak;
 • Wij komen jouw telefoon repareren.

Wil je vandaag nog jouw zakelijke iPhone laten repareren in Amsterdam? Neem dan gelijk contact op met ons. Als je ons voor 09:00 uur belt wordt jouw telefoon vandaag nog hersteld. Je kunt contact opnemen door middel van de button op de website of door te bellen naar 085 – 06 574 85 of door een WhatsApp bericht naar 06 – 40 79 01 00 te sturen.

iPhone scherm reparatie

Een van de vele dingen die wij kunnen doen is scherm reparatie van jouw iPhone. Een kapot scherm kan erg vervelend zijn. Mogelijk werkt de telefoon nog wel, maar kun je het scherm minder goed aflezen. Wij gebruiken altijd onderdelen van hoge kwaliteit voor de reparaties.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
iphone reparatie in de fixbus

Snel weer aan het werk

Een zakelijke telefoon die kapot is, is niet handig. Daarom hebben wij onze voorrij service. Dit is handig als jij niet weg kunt van jouw werk. Wij repareren jouw telefoon terwijl jij ondertussen verder werkt. Onze reparaties worden snel en professioneel uitgevoerd. Daarnaast krijg je bij ons 12 maanden garantie op de reparatie.

Overige telefoons repareren in Amsterdam

Heb je een andere telefoon dan een iPhone die gerepareerd moet worden? Uiteraard ben je ook daarvoor bij ons aan het juiste adres. Wij repareren heel veel verschillende soorten smartphones. Neem direct contact met ons op om het probleem en de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact op

Neem vandaag nog contact met ons op als je jouw telefoon wilt laten repareren. Als je voor 09:00 uur contact opneemt, wordt jouw telefoon vandaag nog gerepareerd. Je kunt contact met ons opnemen op verschillende manieren. Zo kun je op de button klikken om direct online een afspraak te maken. Uiteraard kun je ook bellen naar 085 – 06 574 85 maar je kunt ook een WhatsApp bericht versturen naar 06 – 40 79 01 00.