iPhone Scherm Reparatie in Amsterdam | Student Fixer

IPHONE SCHERM REPARATIE IN AMSTERDAM?

Laat je telefoon nu repareren vanaf €49

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

iPhone reparatie locaties met bus

Kies voor een snelle reparatie door Student Fixer

Iedereen heeft het weleens meegemaakt. Je bent druk in de weer met je smartphone en in een opwelling vliegt deze uit je hand. Een barst in het scherm kan dan in een fractie van een seconde gebeuren. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken!

Bij Student Fixer in Amsterdam staan we klaar om jouw iPhone-scherm snel en vakkundig te repareren. Met onze expertise en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat je iPhone er weer als nieuw uitziet. Waar wacht je nog op? Breng je beschadigde iPhone vandaag nog naar Student Fixer voor een professionele schermreparatie!

Telefoon reparatie

Snel je het scherm van je iPhone gerepareerd

Bij Student Fixer hechten we veel waarde aan kwaliteit en snelheid. Daarom kunnen wij het gebroken scherm van jouw iPhone dan ook in de meeste gevallen dezelfde dag nog uitvoeren. Wel zo prettig! Wij werken met hoogwaardige onderdelen die niets onderdoen voor originele Apple onderdelen Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jouw iPhone weer als nieuw is, zodat je snel weer kunt genieten van een scherm zonder barsten of krassen.

iPhone reparatie in Amsterdam? Dan schakel je de hulp van Student Fixer in!

Heb je interesse in iPhone reparatie in Amsterdam? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Student Fixer: Voor al jouw iPhone reparaties in Amsterdam

Bij Student Fixer staan we snel voor je klaar, voor iedere telefoon reparatie! Of het nu gaat om een gebarsten scherm of juist een oplaadpoort die niet naar behoren werkt, wij staan graag voor je klaar om de defecte iPhone weer te fixen!

Ook de achterzijde van de iPhone kan bijvoorbeeld door een val beschadigd raken. Bij Student Fixer begrijpen we dat een beschadigde achterkant niet alleen het uiterlijk van je iPhone aantast, maar ook de structurele integriteit ervan kan aantasten. Daarom bieden we ook achterkant reparaties aan, zodat je iPhone er weer als nieuw uitziet en optimaal blijft functioneren. Kom langs bij Student Fixer voor al je iPhone reparaties in Amsterdam!

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Reparatie telefoon Student Fixer

Meer weten over iPhone scherm reparaties in Amsterdam?

Je iPhone vervangen bij de Apple Store is niet nodig met de expertise van Student Fixer aan je zijde! Bij Student Fixer plaatsen wij binnen enkele uren een gloednieuw scherm op iedere iPhone. Van de nieuwste iPhone 15 tot de iPhone 6! Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defect touchscreen of andere problemen, onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jouw iPhone snel en professioneel gerepareerd wordt.

Wij kunnen alle reparaties uitvoeren die nodig zijn om je iPhone weer werkende te krijgen. Ervaar het zelf met Student Fixer!

Duurzaam Repareren

Bij Student Fixer geloven we sterk in duurzaamheid. In plaats van je iPhone weg te gooien en een nieuwe te kopen bij schermproblemen, moedigen we aan tot reparatie. Door je iPhone-scherm te laten repareren, verminder je elektronisch afval en draag je bij aan een duurzamere omgeving. Onze professionele reparatieservices zorgen ervoor dat je iPhone weer zo goed als nieuw is, waardoor de levensduur wordt verlengd en de behoefte aan nieuwe apparaten wordt verminderd.

Kies voor iPhone reparaties van Student Fixer in Amsterdam en kies voor betrouwbare, hoogwaardige en duurzame iPhone scherm reparatie. Ons team van deskundige technici staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je iPhone weer optimaal functioneert.

Scherm reparatie in 4 eenvoudige stappen

We repareren je iPhone in 4 eenvoudige stappen.

1.Neem contact op

2.Beschrijf het probleem.

3.Maak een afspraak

4.Vervolgens komen wij zo snel mogelijk je iPhone ophalen in Amsterdam

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is.

Dat is geen probleem.

Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

4.5/5.0
Op basis van 37 beoordelingen bij Google

Amazing service! I have two small kids so it’s a hassle to go out for these kinds of errands. I always end up putting it off. They come-... Lees verder

I got my iPhone screen replaced. The guy is very friendly and respectful through out the service. He makes sure that the phone works properly before handing it-... Lees verder

Great guy and fast service, Even on holidays! Keep up the good work.

Veelgestelde vragen over scherm iPhone reparatie Amsterdam

Hoeveel kost een scherm reparatie voor de iPhone?

Omdat er zoveel verschillende iPhone modellen zijn, kunnen we daar niet direct antwoord op geven. We raden aan om contact met ons op te nemen, we vertellen je dan graag wat een scherm reparatie jou gaat kosten.


Doen jullie naast scherm reparaties nog meer?

Nee zeker niet, er zijn nog veel meer reparaties die we uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan iPhone batterij vervangen, of waterschade herstellen. Wij kunnen vrijwel alles om de levensduur en functionaliteit van je iPhone te verlengen.

We komen jouw iPhone gewoon ophalen in Amsterdam of omgeving en zorgen ervoor dat deze weer optimaal werkt.