Speaker kapot? Wij repareren het meteen | Student Fixer

Telefoon speaker kapot?

Wij repareren deze meteen!

iPhone reparatie locaties met bus

Speaker reparatie: laat je luidspreker luid spreken

Dansend ben je aan het koken. Tot nu toe heb je geen box nodig gehad voor je geluid. De speaker van je Samsung of iPhone werkt prima. Maar midden in je favoriete stukje van het beste nummer aller tijden, hoor je ineens keihard gekraak. Je luidspreker is opgeblazen. Gelukkig repareren wij ook speakers!

Speaker kapot: luister met je oortjes

Je geluid doet het alleen nog als je bedrade oortjes in je telefoon doet. Heel irritant. Soms wil je thuis gewoon je muziek op de luidspreker. Of je luistert een spraakmemo af tijdens het schoonmaken. Als er vuil in de speakeringang zit, denkt je telefoon dat je er oortjes in hebt zitten. Dus dan komt er geen geluid over de speaker.

Speaker iPhone kapot?

Bij een iPhone zit de speaker aan de onderkant van de telefoon. Je voorkomt een speaker reparatie als je de luidspreker goed onderhoudt. Dit doe je met een zachte tandenborstel door rustig over de speakergaatjes te vegen. Ben je te laat en is de speaker van je iPhone al kapot? Dan fixen wij dat voor je. We komen ook nog eens bij je langs. Ons team van gecertificeerde monteurs staat voor je klaar. 

Samsung speaker kapot?

Ook bij een Samsung speaker geldt dat je deze langer goed houdt als je de luidspreker af en toe schoonmaakt. Er kan namelijk stof of ander vuiligheid in de gaatjes komen. Maak dit voorzichtig schoon met een borsteltje, anders beschadig je juist je speaker. En dan heb je sowieso een luidspreker reparatie nodig.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam

Kosten speakers repareren

Als je een Samsung speaker of iPhone speaker reparatie nodig hebt, dan moet je de reparatie overlaten aan professionals. De reparatie is niet goedkoop. Maar je bent nog meer kwijt voor een nieuwe telefoon als je zelf de speaker reparatie doet en het lukt niet. Dit betaal je voor een speaker reparatie bij Student Fixer:

  •  iPhone: tussen € 39 en € 129
  • Samsung: tussen € 79 en € 119
  • Huawei: prijs op aanvraag

Speaker reparatie en meer

Naast de reparatie van je speaker, fixen we nog veel meer. Als je je telefoon laat vallen, kan er in 1 keer meer kapot zijn dan je lief is. We onderzoeken je hele telefoon als je dat aangeeft. We onderzoeken je telefoon en repareren het daarna als je niet weet wat er mis is. Naast de speaker reparatie, herstellen we dit onder andere nog meer:

 Waarom je kiest voor Student Fixer

Je las het al even, maar bij Student Fixer komen we met onze Fixbus jouw kant op als je in de omgeving woont van Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Haarlem en Schiphol. Je bent daarnaast je telefoon niet voor een lange tijd kwijt zoals in een winkel. Terwijl jij een aflevering kijkt, repareren wij je speaker in een halfuur. We komen langs als het jou uitkomt. Neem contact op!

Zorg dat je geen belangrijke details mist als je muziek luistert uit de speaker.