iPhone reparatie in Almere, binnen 30 minuten gefixt! | Student Fixer

IPHONE STUK IN ALMERE?

WIJ KOMEN BIJ JOU LANGS!

iPhone reparatie locaties met bus

iPhone reparatie Almere

Is iPhone reparatie in Almere nodig? Niets is vervelender dan een iPhone die beschadigingen heeft of niet meer werkt zoals hij zou moeten werken. Misschien is je iPhone scherm gebarsten, laadt je telefoon niet meer op omdat de laadconnector stuk is of kun je geen selfies meer maken met de camera. Wij van Student Fixer snappen dat je misschien geen tijd hebt om naar een telefoonwinkel te gaan voor reparatie of dagen te wachten tot je iPhone klaar is.

Daarom komen we voor telefoon reparatie naar jou toe in onze Student Fixbus en repareren we je telefoon ter plekke in een half uur. Waar je ook bent: op de koffie bij vrienden, op je werk of gewoon thuis. We make you happy again met onze reparatie. Welk onderdeel van je iPhone kunnen we voor je van reparatie voorzien? Maak een afspraak, dan komen we zo snel mogelijk naar je toe!

Heb je interesse in een telefoon reparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Maak direct een afspraak!

Van een defect scherm tot niet draaiende updates

Wat mankeert er aan bijvoorbeeld je iPhone 11, iPhone XS of iPhone 4 in Almere? Misschien laadt hij niet meer op, zit er een barst in het scherm, gaat je iPhone zelfs niet meer aan of werkt de speaker niet meer naar behoren. Vervelend, maar geen reden tot veel stress en frustraties. Voor ons doet er niet toe wat er nou precies mankeert aan je toestel, want wij kunnen alle onderdelen voor je van reparatie voorzien of vervangen in onze Student Fixbus.

Van een iPhone scherm reparatie tot een mini waterschade reparatie, wij staan voor je klaar.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam

Reparatie op locatie in 4 stappen

Ga je voor onze iPhone reparatie op locatie in Almere? Volg de volgende 4 stappen op, dan fixen wij je iPhone:

 1. Maak een afspraak voor reparatie door te bellen, te WhatsAppen of het contactformulier in te vullen
 2. Omschrijf het telefoonprobleem. Heb je een defect scherm, of laadt je iPhone niet meer op?
 3. Laat ons weten welke dag en tijdstip jou het beste uit komen voor reparatie
 4. En de laatste stap? We komen bij je langs in Almere om je iPhone binnen een half uur van reparatie te voorzien

Snelle iPhone reparatie te Almere

iPhone reparatie in Almere door Student Fixer:

 • 12 maanden garantie op iPhone reparatie in Almere
 • iPhone reparatie op locatie
 • Geen voorrijkosten
 • Voor alle iPhone modellen
 • Uitstekende service
 • iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, LG, Motorola of HTC reparatie binnen 30 minuten

Reparatie van Motorola, LG, Huawei, Nokia, Samsung en HTC

Naast reparatie aan Apple iPhones, verrichten wij ook reparatie uit aan telefoons van andere merken. Is je Motorola, LG, b>Huawei, Samsung, HTC of Nokia om wat voor reden aan vervanging toe? Ook dan bieden wij uitkomst. Misschien heb jij je Samsung Galaxy S9 laten vallen en is het scherm kapot, of is de accu van uw Huawei P Smart niet meer wat het geweest is. Wij zorgen middels reparatie voor dat je toestel weer als een zonnetje werkt.

Maak een afspraak

iPhone gevallen? Laat de iPhone reparatie in Almere op locatie uitvoeren door een van onze ervaren monteurs en maak een afspraak. Het enige wat je voor reparatie hoeft te doen is het telefoonprobleem te omschrijven in het contactformulier. Daarna nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak voor de daadwerkelijke reparatie van je iPhone.

Voordat je het weet rijden we al voor met de Student Fixbus en regelen we de reparatie van je iPhone ter plekke. En dat al binnen een half uur. Ben je er klaar voor om weer te shinen met je iPhone? Of wil jij je Samsung of Huawei laten fixen? Daar zorgen we graag voor middels vakkundige reparatie!

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

Reparatie op locatie in Almere

Niemand wordt blij van een telefoon die niet meer werkt zoals hij hoort te werken. Vandaag de dag gebruiken we onze Apple iPhone overal voor. Als wekker, als stappenteller, om films en series op te kijken en natuurlijk om mee te bellen en berichten mee te versturen. Des te vervelender is het als je telefoon kuren heeft of beschadigingen vertoont. We snappen je baalgevoel en we snappen dat je hem niet te lang kwijt wilt zijn en dat je misschien geen tijd hebt om met je defecte iPhone naar de winkel te gaan.

Hoe makkelijk zou het zijn dat de iPhone reparatie in Almere naar jou toe komt in plaats van andersom? We make you happy again door je telefoon op locatie te repareren. Snel en voordelig. Bij Student Fixer kun je terecht voor de reparatie van:

 • iPhone scherm reparatie
 • Camera reparatie
 • Microfoon reparatie
 • Speaker reparatie
 • iPhone batterij reparatie
 • Oplaad connector
 • Aan-uit-knop reparatie
 • Updates reparatie
 • Waterschade reparatie
 • Volumeknop reparatie
 • Oorspeaker reparatie

Vul het contactformulier in en we bellen je binnen een uur terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kwalitatief werk voor een aantrekkelijke prijs

Wij leveren kwalitatief werk in Almere voor aantrekkelijke prijzen. Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De prijzen die wij hanteren zijn niet voor iedere telefoon gelijk. Ze variëren namelijk per model.

Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Je hoeft dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf.

Snelle service in Almere

We begrijpen dat een defecte telefoon of smartphone een vervelende kwestie is. Vandaag de dag is het immers een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. Daarom bieden wij snelle service aan. Zo repareren we je telefoon al binnen 30 minuten.

Niet terwijl je wacht, maar terwijl je druk aan het werk bent in Almere of op school zit. Jij gaat door met je bezigheden, terwijl jij je telefoon op een snelle maar vakkundige manier repareren.

iPhone scherm reparatie nodig? Of is de batterij aan vervanging toe? Kies voor ons!

Mobiele werkplaats op locatie in Almere

Wij beschikken over een mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats noemen we ook wel de Student Fixbus. Deze bus zetten we simpelweg gewoon voor de deur neer. Wees vrij om de reparaties van dichtbij te volgen, veel van onze klanten hebben vragen omtrent de reparaties.

Onze Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele reparatie in Almere.

Welke reparaties we onder meer uitvoeren

 • Behuizing reparatie
 • Scherm reparatie
 • Batterij vervangen
 • Mini microfoon reparatie
 • Earspeaker reparatie
 • (selfie)camera reparatie
 • Oplaadconnector reparatie

 

100% win-win situatie

Bij een iPhone reparatie in Almere door Student Fixer geniet je van een 100% win-win situatie. Wij werken namelijk met gedreven studenten, waardoor we investeren in de toekomst. Dit betekent simpelweg dat wij deze studenten een opleiding en een werkplek aanbieden. We geloven namelijk in hun kwaliteiten en motivatie om een volwaardige reparateur van telefoons te worden. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij kritisch blijven, maar ook dat je voor een Apple reparatie een aantrekkelijke prijs neerlegt. Daar worden we blij van.

Reparatie van toestellen van alle merken

Heb je een telefoon van een uniek merk en wil je die laten repareren? Dan hoef je niet op zoek naar een andere partij, want ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren naast iPhones ook smartphones van SamsungHuawei, Nokia, Htc, LG en Motorola.

Student Fixer makes you happy again

Kies voor onze telefoon reparatie in Almere

Kies voor onze telefoon reparatie in Almere. Dan repareren wij je telefoon terwijl jij gewoon door gaat met je werk. Je hoeft niet naar een telefoonwinkel. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe met de mobiele werkplaats.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00.

Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.