Waterschade telefoon reparatie op locatie | Student Fixer

Heeft je telefoon waterschade en is reparatie nodig?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Waterschade telefoon reparatie

Heb je vanwege waterschade telefoon reparatie nodig van je Apple iPhone, Samsung of Huawei toestel? Wanneer er sprake is van waterschade is het van groot belang dat je zo snel mogelijk actie onderneemt. Alleen wanneer je snel een monteur inschakelt bestaat de kans dat de schade aan je telefoon beperkt blijft. Wij van Student Fixer komen zo snel mogelijk naar je toe om het effect van de waterschade zo veel mogelijk te verhelpen en je telefoon te fixen. Waar je ook bent. Thuis, onderweg of op kantoor. We make you happy again. Maak een afspraak voor reparatie.

Maak direct een afspraak!

Waterschade aan je telefoon

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Veel mensen kennen het volgende probleem wel. Je doet je telefoon in je achterzak, zodat jij je handen vrij hebt om bijvoorbeeld een klusje te doen. Vervolgens ben je na een tijdje helemaal vergeten dat jij je telefoon in je achterzak hebt. Je gaat naar het toilet en hoort bij het omlaag doen van je broek een plons. ‘Huh!?’ En dan besef je ineens dat je telefoon nog in je achterzak zat. Snel vis je hem uit het water, maar het ziet er niet fraai uit. Je toestel heeft waterschade opgelopen.

Schade beperken

Zet je telefoon uit, droog hem zo snel mogelijk af en haal indien mogelijk de batterij en de SIM kaart uit je toestel. Het is van belang dat jij je telefoon niet aan zet, hem niet aan de oplader doet en zo snel mogelijk onze hulp inschakelt. Hoe langer je wacht met het maken van een afspraak, des te groter is de kans dat je telefoon niet meer te redden is. In sommige gevallen kan vocht of water in je toestel namelijk gaan oxideren, waardoor sommige materialen in je smartphone oplossen.

Wanneer sommige onderdelen van je toestel missen, kunnen we hem in sommige gevallen niet meer repareren. We kunnen helaas niet met 100% zekerheid zeggen dat we de waterschade ongedaan kunnen maken. Gelukkig komen wij snel naar je toe voor waterschade telefoon reparatie. Daar word je toch blij van!

Medewerkers van Student Fixer

Waterschade reparatie

Tijdens de waterschade telefoon reparatie op locatie in de Student Fixbus halen we je telefoon meteen helemaal uit elkaar. We halen het water uit de meest kleine uithoeken van het moederbord van je telefoon, zodat er geen kortsluiting kan ontstaan. Ook maken we de andere onderdelen van je toestel zorgvuldig schoon. Wanneer het water verdwenen is zetten we je dierbare toestel weer in elkaar.

Nu is het tijd om je smartphone te testen. Als het goed is werkt je telefoon na de reparatie weer als vanouds. Toch bestaat de kans dat onderdelen van je smartphone door het water kapot zijn. Bijvoorbeeld je scherm of de camera. In overleg met jou repareren of vervangen we deze onderdelen, zodat je toestel na de reparatie weer als een zonnetje draait.

Snelle reparatie in 4 stappen

Je kunt je telefoon in slechts 4 simpele stappen van reparatie laten voorzien. Wel zo gemakkelijk!

  1. Maak een afspraak voor waterschade telefoon reparatie door te bellen naar 085 – 06 574 85 of vul het afspraakformulier in
  2. Beschrijf het probleem met je smartphone. In dit geval dus dat je telefoon waterschade heeft opgelopen
  3. Welke dag en welk tijdstip komen jou goed uit?
  4. Vervolgens komen we naar jou toe en doen we ons best om je telefoon complete droog en schoon te maken. Indien nodig vervangen we in overleg met jou een aantal onderdelen. Na een half uur is je telefoon klaar.

4 simpele stappen

Je kunt de defecte oplaad connector of oplaadpoort van je telefoon in 4 simpele stappen laten vervangen. Voordat je het weet kun jij je telefoon weer zonder problemen opladen.

  1. Maak een afspraak door te bellen naar 085 – 06 574 85 of vul het afspraakformulier in
  2. Beschrijf wat er aan de hand is. In dit geval dus dat de oplaad connector van je telefoon niet meer goed werkt en vervangen moet worden. Geef het gerust aan als je niet weet waarom je telefoon niet oplaadt. In dat geval onderzoeken we je telefoon eerst en gaan we daarna over tot reparatie
  3. Laat ons weten welke dag en tijdstip jouw perfect uit komen
  4. Op de afgesproken dag komen we naar je toe in de Student Fixbus. Die zetten we op locatie neer. Voor de deur van je huis, kantoor of langs de weg. In deze speciaal ingerichte bus vervangen we de laad connector van je toestel binnen 30 minuten. Daarna kun je hem weer opladen!

Maak een afspraak voor reparatie

Maak een afspraak voor reparatie door te bellen of een aanvraag te doen via het afspraakformulier. In de meeste gevallen komen we volgende dag al bij je langs voor het verhelpen van het probleem met je laad connector. Bel je ons voor 9.00? Dan bestaat de kans dat we vandaag al bij je langs kunnen komen. Dankzij onze snelle reparatie kan jij je telefoon snel weer opladen én gebruiken. Wel zo fijn! Maak dus snel een afspraak door te bellen naar 085 – 06 574 85 of het afspraakformulier in te vullen. We can’t wait to make you smile again.

  • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.