Waterschade telefoon reparatie | Student Fixer

Heeft je telefoon waterschade en is reparatie nodig? Wij komen bij je langs

Maak direct een afspraak!

Waterschade telefoon reparatie

Is je iPhone in het water gevallen? Dus nu heb je waterschade aan je iPhone. Heb je daarom een telefoonreparatie nodig? Wanneer er sprake is van waterschade, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk actie onderneemt. Zo is de kans op blijvende schade beperkt. 

Wij komen zo snel mogelijk naar je toe om de waterschade zo veel mogelijk te verhelpen en je telefoon te fixen. Waar je ook bent en welke telefoon je ook hebt. iPhone, Samsung of Huawei-toestel? Geen probeem. We make you happy again! 

Maak direct een afspraak!

Waterschade aan je telefoon

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daar kom je nu weer achter. Je deed je telefoon even in je achterzak, zodat je je handen vrij had. Vervolgens ga je naar het toilet en nog voordat je “oh, mijn telefoon!” denkt, hoor je de plons. Je iPhone of Samsung is in het water gevallen. Op je iPhone zie je een groen scherm: waterschade. Waterschade aan je telefoon moet je repareren.

Wat te doen: schade beperken

Als je waterschade hebt, volg dan eerst dit stappenplan:

 • Zet je telefoon uit
 • Droog zo snel mogelijk af
 • Haal je batterij en SIM-kaart eruit als dat kan

Zet in ieder geval je iPhone of Samsung niet aan als het een groen scherm heeft van waterschade. Zorg dat je zo snel mogelijk een afspraak met ons maakt. Waarom? Hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat je telefoon niet meer te redden is. Als er vocht of water in je telefoon zit, kan dit oxideren en daardoor materialen oplossen. Dat wil je niet!

Wanneer onderdelen van je toestel missen, kunnen we het in sommige gevallen niet meer repareren. We zeggen daarom niet dat we de waterschade van je telefoon 100% repareren. We zeggen het nog eens: hoe sneller gefixt, hoe beter. Wij komen daarom langs op een moment dat voor jou uitkomt. Daar word je toch blij van!?

Medewerkers van Student Fixer

Waterschade telefoonreparatie

Wij komen bij je langs met de Student Fixbus om de waterschade van je iPhone of Samsung te repareren. We halen het water uit de kleinste uithoeken van het moederbord. Zo ontstaat er geen kortsluiting. Ook maken we de andere onderdelen van je toestel zorgvuldig schoon. Wanneer je telefoon weer goed droog is, zetten we je dierbare toestel weer in elkaar.

Tijd om je telefoon te testen. Fingers crossed. Maar als het goed is, werkt je telefoon gewoon weer. Soms komt het voor dat onderdelen toch kapot zijn gegaan door het water. Bijvoorbeeld je scherm of camera. In overleg met jou repareren we deze onderdelen. Dan weet je zeker dat je telefoon na de reparatie weer werkt als een tierelier!

Snelle reparatie in 4 stappen

Je moet zo snel mogelijk een afspraak maken als je iPhone of Samsung in het water is gevallen. Dit doe je makkelijk en snel:

 1. Maak een afspraak voor waterschade telefoon reparatie door te bellen naar 085 – 06 574 85 of vul het afspraakformulier in
 2. Beschrijf het probleem met je smartphone. In dit geval dus dat je telefoon waterschade heeft opgelopen
 3. Welke dag en welk tijdstip komen jou goed uit?
 4. Vervolgens komen we naar jou toe en doen we ons best om je telefoon complete droog en schoon te maken. Indien nodig vervangen we in overleg met jou een aantal onderdelen. Na een half uur is je telefoon klaar.

4 simpele stappen

Je kunt de defecte oplaad connector of oplaadpoort van je telefoon in 4 simpele stappen laten vervangen. Voordat je het weet kun jij je telefoon weer zonder problemen opladen.

 1. Maak een afspraak door te bellen naar 085 – 06 574 85 of vul het afspraakformulier in
 2. Beschrijf wat er aan de hand is. In dit geval dus dat de oplaad connector van je telefoon niet meer goed werkt en vervangen moet worden. Geef het gerust aan als je niet weet waarom je telefoon niet oplaadt. In dat geval onderzoeken we je telefoon eerst en gaan we daarna over tot reparatie
 3. Laat ons weten welke dag en tijdstip jouw perfect uit komen
 4. Op de afgesproken dag komen we naar je toe in de Student Fixbus. Die zetten we op locatie neer. Voor de deur van je huis, kantoor of langs de weg. In deze speciaal ingerichte bus vervangen we de laad connector van je toestel binnen 30 minuten. Daarna kun je hem weer opladen!

Maak een afspraak voor reparatie

Maak een afspraak voor reparatie door te bellen of een aanvraag te doen via het afspraakformulier. In de meeste gevallen komen we volgende dag al bij je langs voor het verhelpen van het probleem met je laad connector. Bel je ons voor 9.00? Dan bestaat de kans dat we vandaag al bij je langs kunnen komen. Dankzij onze snelle reparatie kan jij je telefoon snel weer opladen én gebruiken. Wel zo fijn! Maak dus snel een afspraak door te bellen naar 085 – 06 574 85 of het afspraakformulier in te vullen. We can’t wait to make you smile again.

 • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.