Telefoon reparatie in Amsterdam West | Student Fixer

Is je telefoon stuk en is reparatie in Amsterdam West nodig?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Telefoon reparatie Amsterdam West

Is telefoon reparatie in Amsterdam West nodig omdat je telefoon defect is, om wat voor reden dan ook? Vervelend. Je telefoon werkt niet meer naar behoren en bij de meeste bedrijven moet je een afspraak maken en langskomen om je telefoon te laten fixen. Hoe zou je het vinden als we je vertellen dat wij van Student Fixer gewoon bij jou langskomen om je telefoon van reparatie te voorzien? Zo vervangen we het scherm, batterij of lossen we ieder ander telefoonprobleem gewoon op. Voor de deur, waar je ook bent. Vertel, welk telefoonprobleem kunnen we voor jou oplossen in de Student Fixbus? We lossen ieder probleem al binnen 30 minuten op middels vakkundige reparatie!

Maak direct een afspraak!

Snelle telefoon reparatie in Amsterdam West

Wanneer je telefoon reparatie in Amsterdam West nodig heeft, wil je natuurlijk het liefst dat dit proces zo snel, goedkoop en soepel mogelijk verloopt. Het liefst ga je niet naar een telefoonwinkel om je telefoon te laten repareren en nadat de reparatie afgerond is, weer op te halen. Dit kost tijd, kostbare tijd die je misschien liever ergers anders aan besteedt. Hoe makkelijk zou het zijn om de reparatie op locatie te laten uitvoeren door een ervaren en gecertificeerde monteur die een scherpe prijs rekent? Wij repareren je telefoon binnen 30 minuten, tegen een zeer scherpe prijs.

Ieder merk en model

Het doet er bij ons van Student Fixer niet toe van welk merk jouw telefoon is. We verrichten reparatie werkzaamheden in Amsterdam West aan telefoons van verschillende merken. Heb je bijvoorbeeld een Apple iPhone, Samsung, Huawei, HTC, Nokia of LG? Dan weten wij wel raad met ieder telefoonprobleem. Of heb je een ander model zoals een Motorola, of een minder alledaags merk of model? Ook daar weten wij wel raad mee. Zodoende is het niet nodig om een andere partij in te schakelen voor deze reparatie. Wij helpen je uit de brand!

iPhone reparatie locaties met bus
Reparatie telefoon Student Fixer

Vakkundig en voordelig

Wij voeren de telefoon reparatie in Amsterdam snel, vakkundig en zeer voordelig uit. Wij kunnen voordelige reparatie aanbieden omdat we samenwerken met studenten. Doordat we hen een opleiding en een werkplek aanbieden, investeren we in de toekomst. Waarom? Omdat we geloven in hun motivatie en technische kwaliteiten om een volwaardige telefoonreparateur te worden. Bovendien zorgt deze samenwerking ervoor dat wij de reparatie in Amsterdam tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. Daar plukt iedereen de vruchten van. Ook jij! Je bent namelijk gegarandeerd van een vakkundige reparatie tegen een meer dan schappelijke prijs.

Professionele reparatie in 4 simpele stappen

Wij zijn van mening dat telefoon reparatie in Amsterdam West niet ingewikkeld hoeft te zijn. Precies om die reden hebben we het je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Volg onderstaande stappen op en maak een afspraak voor reparatie. Voordat je het weet werkt je telefoon weer helemaal zoals hij hoort te werken.

  1. Maak een afspraak voor reparatie met gebruik van het afspraakformulier of bel naar 085 – 06 574 85
  2. Vul in wat er mankeert aan je telefoon. Zit er een barst in het scherm, laadt hij niet meer op of mankeert er iets anders aan?
  3. Laat ons weten op welke dag en op welk tijdstip we langs kunnen komen voor reparatie
  4. Op de dag en het tijdstip van jouw voorkeur komen we met de Student Fixbus bij je langs voor het repareren van je telefoon. We repareren hem binnen 30 minuten.

Welk telefoonprobleem kunnen we voor je oplossen?

Is je telefoon kapot? Geen probleem, wij fixen hem op locatie in Amsterdam! Je kunt zoals je hierboven ziet heel gemakkelijk een afspraak maken voor reparatie. Bijvoorbeeld met gebruik van het afspraakformulier, of door even te bellen. Nadat je het afspraakformulier in hebt gevuld komen we op de afgesproken dag en het tijdstip naar wens bij je langs in Amsterdam West om je telefoon snel én vakkundig van reparatie te voorzien. Na de reparatie loopt ‘ie weer als een zonnetje en kun je hem zonder problemen gebruiken.

Heb je een vraag aan ons, bijvoorbeeld over de reparatie van een iPhone? Bel voor het laten beantwoorden van je vraag naar 085 – 06 574 85 of stuur gerust een mailtje naar .

  • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.