iPhone reparatie in Haarlem | 30 min | Student Fixer

iPhone stuk?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

iPhone reparatie Haarlem laten uitvoeren?

Vakkundige iPhone reparaties in Haarlem door student Fixer zorgt ervoor dat jouw telefoon weer als een zonnetje draait. Werkt hij niet meer zoals behoren? Echt heel erg vervelend, we herkennen de frustraties die dat met zich mee brengen. Ook begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om een moment te vinden waarop jij je telefoon naar een telefoonwinkel kunt brengen. Van iPhone scherm reparatie tot iPhone batterij reparatie.

Gelukkig bieden wij uitkomst. Wij komen gewoon naar je toe om de reparatie op locatie voor je uit te voeren. Voor de deur van je huis, voor je werk of onderweg. Reparaties binnen 30 minuten, zonder dat je voorrijkosten hoeft te betalen.

Waarom snelle iPhone reparatie in Haarlem door Student Fixer?

Waarom Student Fixer? De voordelen op een rij:

 • 12 maanden garantie op Apple iPhone reparatie – uitstekende service
 • Reparatie op locatie
 • Geen voorrijkosten
 • Reparatie van telefoons van verschillende merken voor een betaalbare prijs. Van Samsung tot Apple iPhone en HTC
 • Uitstekende service
 • Reparatie binnen 30 minuten

Heb je interesse in een iPhone reparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Een defecte iPhone

Een defecte Apple iPhone in Haarlem is uiteraard heel erg vervelend. In onze Student Fixbus kunnen we elk mankement opsporen en verhelpen. Is de accu van je iPhone 7 kapot, is het scherm van je iPhone SE gebroken of wil je graag dat die barst in de camera van je iPhone 11 Pro verdwijnt, zodat je weer de mooiste foto’s kan maken? Hierbij hanteren wij een no cure no pay werkwijze.

Wanneer het ons niet lukt om jouw Apple telefoon te fixen, hoef je daar uiteraard niet voor te betalen. Maar we zijn ervan overtuigd dat we je telefoon weer kunnen laten shinen. Onze gecertificeerde monteurs weten namelijk exact wat ze moeten doen om hem weer als een zonnetje te laten werken.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Reparatie telefoon Student Fixer

Reparaties in 4 simpele stappen

Wanneer je de Apple iPhone reparatie in Haarlem wilt laten uitvoeren in een telefoonwinkel, moet je best wat stappen ondernemen. Waaronder naar de telefoonwinkel toe gaan. Wij van Student Fixer komen naar jou toe, waardoor je veel tijd bespaart.

Je kunt je telefoon laten fixen aan de hand van de volgende 4 stappen:

 1. Maak een afspraak voor iPhone reparatie door te bellen, te WhatsAppen of het contactformulier op onze website in te vullen
 2. Omschrijf het telefoonprobleem. Misschien werkt de camera niet meer naar behoren, of is de accuduur niet meer zoals het voorheen was. Vervelend!
 3. Laat ons weten welke dag en tijdstip jou het meest ideaal lijken
 4. De laatste stap is natuurlijk de iPhone reparatie op locatie in Haarlem. We voeren de reparatie voor de deur uit in de Student Fixbus. Onze monteurs hebben altijd de juiste onderdelen en gereedschappen voor reparaties bij zich in de bus.

Huawei tot HTC

Heb je geen Apple iPhone, maar een telefoon van een ander merk zoals Huawei of Samsung Galaxy? Ook dan voeren wij de reparatie graag voor je uit! Wij voeren ook reparaties uit aan smartphones van:

Maak een afspraak voor iPhone reparatie

Wat er ook mankeert aan je Apple iPhone, voor vakkundige iPhone reparatie in Haarlem en omgeving kun je bij ons terecht. Omschrijf het probleem dat je ervaart en maak een afspraak voor de reparatie. Vervolgens rijden we de bus voor en repareren we je smartphone al binnen een half uur. Vul dus gauw het afspraakformulier in, dan komen we zo snel mogelijk langs om het euvel te verhelpen. Ben je er klaar voor om weer te shinen?

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

 • * velden zijn verplicht.

Iphone repareren: Kwalitatief werk voor een aantrekkelijke prijs

Wij leveren kwalitatief werk in Haarlem voor aantrekkelijke prijzen. Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De prijzen die wij hanteren zijn niet voor iedere telefoon gelijk. Ze variëren namelijk per model.

Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Je hoeft dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf.

iPhone reparaties Haarlem: Snelle service

We begrijpen dat een defecte telefoon of smartphone een vervelende kwestie is. Vandaag de dag is het immers een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. Daarom bieden wij snelle service aan. Zo repareren we je telefoon al binnen 30 minuten.

Niet terwijl je wacht, maar terwijl je druk aan het werk bent in Haarlem of op school zit. Jij gaat door met je bezigheden, terwijl wij je telefoon op een snelle maar vakkundige manier repareren. Wij voeren de meest voorkomende iPhone reparaties voor je uit.

Mobiele werkplaats

Wij beschikken over een mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats noemen we ook wel de Student Fixbus. Deze bus zetten we simpelweg gewoon voor de deur neer. Wees vrij om de reparaties van dichtbij te volgen, veel van onze klanten hebben vragen omtrent de reparaties.

Onze Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele reparatie in Haarlem

Reparatie van toestellen van alle merken

Heb je een telefoon van een uniek merk en wil je die laten repareren? Dan hoef je niet op zoek naar een andere partij, want ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren naast iPhones ook smartphones van SamsungHuawei, Nokia, Htc, LG en Motorola.

Student Fixer makes you happy again

Kies voor onze telefoon reparatie in Haarlem

Kies voor onze telefoon reparatie in Haarlem. Dan repareren wij je telefoon terwijl jij gewoon door gaat met je werk. Je hoeft niet naar een telefoonwinkel. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe met de mobiele werkplaats.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00.

Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.