Snelle iPhone reparatie in Haarlem op kantoor | Student Fixer

iPhone reparatie in Haarlem op kantoor

Woon je in Haarlem en is jouw iPhone toe aan een reparatie? Wij van Student Fixer komen graag langs op je werk. Onze studenten repareren jouw iPhone snel, voordelig en professioneel in de Student Fixbus. Terwijl jij gewoon dat belangrijke overleg kunt leiden op kantoor.

“Student Fixer levert professionele reparatie op locatie service”

iPhone reparatie in Haarlem binnen 30 minuten

  • 12 maanden garantie
  • Telefoon reparatie binnen 30 minuten
  • Onze monteur komt op je werk of aan huis
  • In zijn eigen Student Fixbus lost de monteur het probleem direct op
  • Gratis voorrijkosten
  • Wij zijn werkzaam in heel Noord-Holland, dus ook in Amsterdam, Amstelveen en Zaandam
  • Wil je weten wat de monteur met jouw telefoon doet? Ga dan mee de bus in en leer van de monteur
  • Indien gewenst geven wij tips en uitleg
  • 7 dagen per week bereikbaar voor iPhone reparatie
  • Voor 09:00 uur gebeld, repareren wij vandaag nog je telefoon!
iphone reparatie haarlem

Kun je niet weg van je werk, omdat je belangrijke meetings, afspraken of vergaderingen moet bijwonen? Maar ondervind je problemen met je iPhone en wil je die graag zo snel mogelijk gefixt hebben? Maak dan nu een afspraak via ons afspraak-formulier voor een iPhone reparatie in Haarlem. Of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 085-0657485.

scherm reparatie haarlem

Onze studenten fixen alle telefoonproblemen

Misschien moet de iPhone batterij vervangen worden, functioneert de camera niet meer zoals het hoort, komt er geen geluid uit de audio output of reageert de aan/uit knop slecht. Maak je niet ongerust. Wij herstellen elk probleem op vakkundige wijze.

Dankzij onze snelle service geniet je na 30 minuten weer van jouw geliefde iPhone. Bij iPhone reparaties gebruiken wij uitsluitend originele Apple onderdelen van hoge kwaliteit.

iPhone scherm reparatie in Haarlem

Het is de nachtmerrie van iedere iPhone-bezitter: een grote barst in het scherm. Helaas komt dit vaak voor. Immers een glasscherm is uiterst kwetsbaar. Mocht er onverhoopt een barst op je scherm komen van je iPhone 7 of iPhone 8 Plus, laat de iPhone scherm reparatie dan aan ons over in Haarlem.

Telefoon reparatie op locatie dankzij onze Student Fixbus

Onze mobiele telefoon reparatie Student Fixbus komt op locatie langs. Of je nu een telefoon reparatie aan huis wenst of op kantoor, wij rijden naar jou toe. De Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele iPhone reparatie in Haarlem.

“Voor elk type iPhone hebben wij een speciaal tarievenoverzicht: duidelijke prijzen en overzichtelijk”

Telefoon reparatie in heel Haarlem

Als telefoon reparatie monteurs zijn onze studenten actief in heel Haarlem. Dus ook in de buurten Waarderpolder, Zwanenburg en Schalkwijk komen wij graag langs.

Samsung reparatie in Haarlem

Naast iPhone reparatie bieden wij ook Samsung reparatie aan. En repareren wij smartphones van nog veel meer merken: Huawei, Nokia, HTC, LG en Motorola.

Maak vandaag nog een afspraak

Een iPhone reparatie in Haarlem nodig? Neem dan direct contact op met Student Fixer en omschrijf je probleem aan ons. Samen maken we dan een afspraak en vervolgens komen onze studenten langs op je werk.

Contact opnemen kan op vier manieren: stuur een mail naar service@studentfixer.nl, bel ons op 085-0657485, vul het contactformulier in of WhatsApp ons via de Whatsapplijn 06-40790100.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.