iPhone scherm reparatie Amsterdam - Binnen 30 minuten

iPhone scherm reparatie in Amsterdam nodig?
Wij komen bij jou langs

Maak direct een afspraak

iPhone scherm reparatie in Amsterdam

Niemand wordt blij van een defect scherm, ook wij niet. Heb je daarom een iPhone beeldscherm reparatie nodig in Amsterdam? Helaas is het een veelvoorkomend probleem, een ongeluk met je iPhone zit immers in een klein hoekje. Het is niet voor niets een van de meest voorkomende problemen smartphones, dus ook bij een iPhone. Wij komen gewoon bij je langs om je iPhone van een geheel nieuw scherm te voorzien. Waar je ook bent in Amsterdam. Thuis, op kantoor of onderweg. Wel zo gemakkelijk. Maak gerust een afspraak voor iPhone reparatie. Vervolgens komen we bij je langs in Amsterdam met de Student Fixbus om je telefoon binnen een half uur te repareren.

iPhone scherm vervangen? Maak direct een afspraak

iPhone scherm reparatie te Amsterdam

Een gebarsten iPhone scherm is een veelvoorkomend probleem. Het is dan ook het de meest voorkomende reparatie bij Apple telefoons. Wist je dat ongeveer 88% van de Nederlanders met een kapot scherm daar eerst 3 maanden mee rond loopt? Het laten repareren van het iPhone scherm neemt doorgaans namelijk best wat tijd in beslag, maar kan ook flink in de kosten lopen. Bovendien moet jij je telefoon in de meeste gevallen naar de winkel brengen en het toestel daar na reparatie ook weer ophalen. Dat kan makkelijker, zijn wij van mening. Dáárom komen we naar jou toe voor de scherm reparatie van je iPhone in Amsterdam. Of je nou thuis, op het werk of onderweg bent in Amsterdam. Wel zo gemakkelijk.

Scherm kapot? Kies voor smartphone reparatie door deskundige reparateurs.

Vele modellen

Elk type iPhone is bekend bij onze monteurs. We werken namelijk alleen met monteurs die goed opgeleid zijn en over ervaring met iPhone reparatie beschikken. Zodoende kunnen we jouw Apple iPhone telefoon altijd van een nieuw scherm voorzien. Welk model iPhone je ook hebt. Heb je een iPhone 11, iPhone XS, iPhone 62 Plus? Of een van de oudere modellen, zoals de iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 5c of iPhone 5s? Ook met die iPhone modellen weten onze ervaren en professionele monteurs wel raad.

Bovendien maken we tijdens de scherm reparatie van jouw iPhone alleen gebruik van kwaliteitsonderdelen. Vanzelfsprekend heb je standaard 13 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Ontbreekt er na de garantietermijn iets aan je iPhone telefoon? Ook in die situatie denken we graag met je mee. Scherm telefoon repareren begint bij Student Fixer.

Reparatie telefoon Student Fixer
Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam

iPhone scherm reparatie in 4 stappen

Het laten vervangen van je iPhone scherm was nog nooit zo gemakkelijk:

  1. Maak een afspraak. Vul het afspraakformulier in of bel naar 085 – 06 574 85
  2. Laat ons weten wat het probleem is
  3. Geef aan welke dag en welk tijdstip jou goed uit komen
  4. Op de dag en het tijdstip naar jouw voorkeur komen we bij je langs om het probleem op te lossen. We fixen het scherm binnen een half uur voor je.

Voordelige beeldscherm reparatie

Naar onze mening hoeft vakkundige reparatie van je iPhone in Amsterdam niet duur te zijn. Of het nou de reparatie van een Apple iPhone, Huawei, Samsung, HTC, LG, Nokia of Motorola telefoon betreft: bij Student Fixer ben je gegarandeerd van voordelige reparatie. Wij kunnen de reparatie van je Apple iPhone voordelig aanbieden doordat we samenwerken met gedreven studenten. Deze studenten krijgen van ons een werkplek, inclusief een opleiding. Doordat wij samenwerken met deze leergierige studenten blijven wij kritisch en geniet jij van een aantrekkelijk geprijsde reparatie.

Van waterschade reparatie tot beeldscherm reparatie, wij staan voor je klaar. Wij zijn op de hoogte van alle technische aspecten van ieder gewenst iPhone model.

Maak een afspraak voor reparatie

Het maken van een afspraak voor de reparatie van je iPhone scherm reparatie in Amsterdam is zoals je hierboven leest heel gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is het probleem te omschrijven en ons te laten weten welke dag en welk tijdstip jou goed uit komen. Vervolgens komen we op de afgesproken dag naar je toe in de Student Fixbus en vervangen we het scherm van je iPhone in Amsterdam ter plekke. Makkelijker kan bijna niet. Wist je dat we je telefoon in sommige gevallen dezelfde dag of de volgende dag al kunnen repareren? Ideaal.

Naast bij reparatie van je iPhone scherm in Amsterdam, helpen we je ook graag verder als je vragen hebt. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie over iPhone reparatie in Amsterdam. Bel naar 085 – 06 574 85 of stuur een e-mail naar . We helpen je graag zo goed mogelijk verder.

  • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.