Telefoon reparatie in Amsterdam Oost | Student Fixer

Telefoon reparatie in Amsterdam Oost laten uitvoeren?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Telefoon reparatie in Amsterdam Oost

Op zoek naar een partij waar je terecht kunt voor telefoon reparatie in Amsterdam Oost? We kunnen ons voorstellen dat je de reparatie van je telefoon zo snel en gemakkelijk mogelijk wil laten verlopen. Wij van Student Fixer komen gewoon naar jou toe om ervoor te zorgen dat je weer kunt shinen met je gerepareerde telefoon. Hoe we dit doen? Door naar jou toe te komen in de Student Fixbus en de reparatie direct en ter plekke uit te voeren. Wel zo gemakkelijk, al zeggen we het zelf!

Maak een afspraak voor reparatie en laat je telefoon in Amsterdam Oost binnen 30 minuten repareren in de Student Fixbus. Vertel, wat mankeert er aan je telefoon? We zorgen er graag voor dat je na de reparatie weer kunt shinen.

Maak direct een afspraak!

Telefoon reparatie op locatie in Amsterdam Oost

Wanneer je telefoon stuk is en reparatie nodig heeft in bijvoorbeeld Amsterdam Oost moet je hem bij de meeste bedrijven naar een winkel brengen. In de meeste gevallen wordt je telefoon gemaakt tijdens je wacht, maar er zijn ook bedrijven die vragen of je je toestel wilt ophalen zodra je bericht krijgt dat de reparatie afgerond is. In sommige gevallen heb je gewoon geen tijd om naar de winkel te gaan en daar te wachten tijdens de reparatie, of je telefoon naderhand weer op te halen. Dat is onhandig wanneer je thuis, onderweg of aan het werk bent. Dat begrijpen we! Daarom komen wij naar jou toe met de Student Fixbus en repareren we je smartphone ter plekke in Amsterdam, zodat je na de reparatie snel verder kunt met waar je mee bezig was.

Van een gebarsten scherm tot een defecte camera

Wij van Student Fixer kunnen ons heel goed voorstellen dat je enorm baalt van het feit dat je smartphone stuk is. Bijna iedereen heeft in zijn of haar leven weleens te maken gehad met een mobiele telefoon die tot grote ergernis niet meer goed werkt. Bij deze gebreken kun je onder andere denken aan waterschade, een gebarsten scherm, een defecte oplaadconnector of vastgelopen software. Maar ook voor het verhelpen van bijvoorbeeld een volume probleem of een batterij probleem kun je terecht bij Student Fixer.

Van welk merk je telefoon ook is. Heb je een Huawei, Apple iPhone, Samsung, Motorola of een telefoon van een minder bekend merk die reparatie nodig heeft? Onze monteurs uit Amsterdam weten dankzij goede scholing én ervaring met bijna ieder telefoonprobleem wel raad en voorzien hem zonder problemen van reparatie.

Telefoon reparatie

Van belletje tot gerepareerde telefoon

Bij ons van Student Fixer wordt je telefoon in 4 simpele stappen van reparatie in Amsterdam Oost voorzien:

  1. Is je smartphone stuk en moet hij gerepareerd worden door een van onze ervaren en gemotiveerde monteurs? Bel naar 085 – 06 574 85. Gebruik je voor het maken van een afspraak voor reparatie in Amsterdam liever het afspraakformulier? Dat kan natuurlijk ook
  2. Geef het telefoonprobleem aan ons door
  3. Op welke dag en op welk tijdstip kunnen we langskomen voor de reparatie van je telefoon?
  4. Uiteraard is de laatste stap het repareren van je telefoon. Dat doen we in de Student Fixbus en binnen 30 minuten. Je kunt snel weer shinen met je gerepareerde en perfect werkende telefoon!
Stappenplan telefoonreparatie

Welk telefoonprobleem kunnen wij verhelpen?

We zijn heel benieuwd naar welk telefoonprobleem we voor jou kunnen verhelpen middels reparatie in Amsterdam Oost. Maak een afspraak voor reparatie door gebruik te maken van het afspraakformulier of door te bellen naar 085 – 06 574 85. Vervolgens komen we op de dag die we afgesproken hebben naar je toe voor het fixen van je smartphone.

Wist je dat we in sommige gevallen zelfs de zelfde dag nog naar je toe komen in Amsterdam? Wanneer je voor 09:00 belt voor het maken van een afspraak kunnen we je telefoon misschien dezelfde dag nog fixen. We komen snel bij je langs! Op die manier kun je snel weer shinen met je telefoon. Waar je ook bent!

  • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.