Telefoon reparatie in Almere en omgeving | Student Fixer

Telefoon stuk?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Telefoon reparatie Almere

Is telefoon reparatie in Almere nodig? Ai, van een defecte smartphone wordt niemand blij en een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij van Student Fixer lossen ieder telefoonprobleem op bij verschillende merken en modellen. Van een defecte oplaadconnector van een Apple iPhone tot een Samsung toestel met waterschade, gebarsten scherm of vastgelopen software.

Wij komen naar jou toe met de Student Fixbus en repareren je smartphone binnen 30 minuten op locatie, terwijl jij verder gaat met waar je mee bezig was. Thuis, op kantoor of onderweg in de omgeving van Almere. Niemand wil immers onnodig lang zonder telefoon zitten. We make you happy again. Maak een afspraak voor smartphone reparatie.

Maak direct een afspraak!

Telefoon reparatie op locatie in Almere

Wanneer je telefoon defect is moet je in de meeste gevallen naar een telefoonwinkel in Almere. Nadat je toestel gerepareerd is moet je hem weer ophalen in de winkel. Onhandig, als je het ons van Student Fixer vraagt. Soms ben je gewoon zo druk met je baan, gezinsleven of sociale afspraken dat je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan om je telefoon te laten repareren. Daarom komen wij van Student Fixer gewoon naar jou toe voor smartphone reparatie in Almere, met de Fixbus. Waar je ook bent. Onderweg, op kantoor of thuis op de bank. In de Student Fixbus hebben we al het gereedschap en alle onderdelen die we nodig hebben voor snelle en vakkundige reparatie bij de hand.

Op uitzonderlijke situaties na de meeste reparaties binnen een dag gerealiseerd. Betaalbare kwaliteit, eerlijk advies en een goede service, dat is Studentfixer!

iphone reparatie amstelveen

Van een kapot scherm tot vastgelopen software

Niets is vervelender dan een telefoon die mankementen vertoont. Van een gebarsten scherm, een defecte laadconnector, een batterij die snel leeg is of een camera die geen scherpe foto’s meer maakt wordt niemand blij. Een defecte telefoon is voor ons van Student Fixer geen uitdaging meer. Wij kunnen zonder probleem een mankement opsporen en verhelpen. Ook als je telefoon defect is maar je niet precies weet wat er nou aan het toestel mankeert.

Wij verrichten de volgende reparatie werkzaamheden aan jouw telefoon in Almere:

 • Scherm reparatie
 • Camera reparatie
 • Microfoon reparatie
 • Speaker reparatie
 • Batterij reparatie
 • Oplaad connector reparatie
 • Volume reparatie
 • Aan-uit-knop reparatie
 • Updates
 • Waterschade
 • Allerlei overige reparaties

Vele modellen en merken

Heb je de nieuwste Apple iPhone of Samsung, of juist een ouder model van een LG, Huawei, HTC, Motorola of van een ander merk? Dat doet er niet toe. Wij verrichten reparatie werkzaamheden aan telefoons en modellen van allerlei merken. Van een Apple Iphone 11 Pro of Pro Max tot een Samsung Galaxy S10E, Huawei Ascend P30 of een model van Nokia. Ook wanneer je een defecte telefoon van een ander merk hebt bieden wij uitkomst. Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar een ander bedrijf in Almere. Wel zo gemakkelijk!

Maak direct een afspraak!

Simpele werkwijze

Je maakt al in 4 simpele stappen een afspraak voor telefoon reparatie in Almere (Stad). Gemakkelijker kan bijna niet.

 1. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat kun je doen door te bellen of gebruik te maken van het afspraakformulier
 2. Laat ons weten wat het telefoonprobleem is. Wat het probleem ook is, wij lossen het op. Van een gebarsten scherm tot een defecte volumeknop en het fixen van vastgelopen software. Maar ook wanneer je niet precies weet wat er aan mankeert kunnen we je verder helpen
 3. Kies een dag een tijdstip voor de reparatie naar wens
 4. Is de dag van de reparatie aangebroken? Dan komt één van onze ervaren monteurs naar je toe om je telefoon te repareren of voor een gratis diagnose. Gewoon voor de deur in de Student Fixbus, binnen 30 minuten. Voordat je het weet krijg je jouw smartphone gerepareerd terug!

Maak een afspraak voor telefoon reparatie in Almere

Wil je dat je telefoon in Almere zo snel mogelijk gerepareerd wordt? Meld dan direct de reparatie aan. In de meeste gevallen komen we de volgende dag al met de Student Fixbus naar je toe om je telefoon te fixen. Als je voor 9.00 telefonisch contact met ons opneemt kunnen we je telefoon met een beetje geluk dezelfde dag nog van vakkundige reparatie voorzien. Niemand vindt het immers fijn om onnodig lang met een defecte telefoon te zitten. Snelle reparatie is wel fijn én handig.

Op de dag en tijdstip van de afspraak voor telefoon reparatie komen we naar je toe en repareren je toestel binnen 30 minuten. Gewoon voor de deur, waar je ook bent. Op kantoor, onderweg of gewoon thuis. Maak een afspraak via onderstaand afspraakformulier of door te bellen naar 085 – 06 574 85. We make you happy again. Wij staan voor uitstekende service, vaak binnen 30 minuten. Voor al jouw vragen! Ook voor PC en tablet reparatie.

 • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.