Computer hulp op afstand - Direct IT hulp voor laptop reparatie

Computer hulp op afstand

Voor alle IT problemen


IT hulp: telefoon en computer hulp op afstand

Over een paar dagen is de deadline van dat belangrijke verslag. Plotseling werkt je laptop of telefoon niet meer. Of je trage computer wordt alsmaar slomer. Wat nu?

Je kunt je groepsgenoten of collega’s niet in de steek laten. Maar je krijgt in je eentje echt niet meer je telefoon of laptop aan de praat.

Je hebt IT hulp nodig. En het liefst zo snel mogelijk! Gelukkig helpt Student Fixer je daarmee. Computer traag of kapot? Kies via computerhulp op afstand. Met behulp van onze professionals en pc hulplijn staan we je bij als je laptop of telefoon het begeeft. 

Heb je interesse in IT-hulp op afstand? Neem direct contact met ons op om een abonnement af te sluiten en zorg ervoor dat jouw (mac) computer of laptop altijd naar behoren werkt!

 

Neem direct contact op!

Laptop repareren?

Google is je beste vriend. Je zoekt allerlei oplossingen online op, maar je vindt niets.

Je wilt je laptop repareren want hij is onwijs traag en je weet niet waarom. Of je wilt je school- of werkaccount koppelen aan je privé-account.

Dat lukt maar niet.

Je doorloopt alle stappen, maar je krijgt het niet voor elkaar? Dan helpen wij je met je laptop reparatie. Wij bieden computerhulp op maat om alle PC problemen op te lossen. Van computer opschonen tot complete reparaties, altijd vakkundig opgelost. 

Medewerkers van Student Fixer

Computer reparatie nodig? Computerhulp aan huis

We zijn jouw IT computer hulp. Wij helpen je met:

  • Computer reparatie
  • Laptop repareren

We repareren niet alleen je laptop, computer of telefoon. Maar we helpen ook met:

  • Computer opschonen
  • Computer sneller maken
  • Computer installatie
  • Software installatie
  • Virusproblemen

Werkt je computer prima, maar je telefoon niet zo goed? Ook dan staan we klaar voor al je vragen. Hulp inschakelen kan altijd en overal.

Hoe werkt een IT hulp abonnement bij Student Fixer?

Als je het fijn vindt om een helpende hand achter de deur te hebben, is het IT hulp (PC hulp) abonnement van Student Fixer een goed idee.

Wat zit er bij het abonnement?

  • Je kunt 5 keer per jaar om IT hulp vragen via Microsoft Teams
  • We ondersteunen je bij je hulpvragen via Whatsapp elke dag tussen 09:00 en 22:00
  • Elke vraagsessie duurt 1 uur

Snel het probleem opgelost dankzij de expertise van Student Fixer.

Wat zijn de kosten van het IT hulp abonnement?

Voor dit abonnement betaal je € 9,90 per maand. Is je probleem niet helemaal opgelost en heb je computer hulp aan huis nodig? Voor € 49,00 komt Student Fixer bij je langs. Ook hier duurt de reparatie 1 uur. Hebben we langer nodig? Dan betaal je per extra 15 minuten € 12,25. 

Hulp bij computerproblemen? Kies voor de expertise van Student Fixer.

Anders nog iets?

Nee, niet of je nog extra brood wilt. Maar we kunnen je bij Student Fixer wel met andere dingen helpen.

Denk bijvoorbeeld aan een telefoonverzekering. En is je telefoon kapot? Dan komen we bij je langs op een moment dat jou uitkomt.

Dat noemen we nou een easy fix. Heb je interesse in PC hulp aan huis? Bel ons of vul het onderstaande contactformulier in. Onze studenten zorgen ervoor dat de problemen met je telefoon of laptop snel verholpen zijn. 

 

Sluit nu je IT-hulp op afstand af!