Computer hulp op afstand - Direct IT hulp voor laptop reparatie

Computer hulp op afstand

Voor alle IT problemen


Over een paar dagen is de deadline van dat ene belangrijke verslag. Plotseling werkt je laptop of telefoon niet meer. Of je computer vertoont uit het niets vreemde kuren en is niet meer zo snel als dat het geweest is. Je kunt je groepsgenoten of collega’s niet in de steek laten. Maar je krijgt in je eentje echt niet meer je PC of laptop aan de praat.

Dan heb je computer hulp nodig. En het liefst zo snel mogelijk! Gelukkig helpt Student Fixer je daarmee. Computer traag of kapot? Kies via computerhulp op afstand. Met behulp van onze professionals en pc hulplijn staan we je bij als je laptop of vaste computer het begeeft. 


Computer of laptop repareren?

In de meeste gevallen is Google je beste vriend! Maar zeker niet altijd. Iedere laptop of computer is namelijk anders en reageert ook op een andere manier op problemen. Soms kunnen problemen complexer zijn dan ze lijken, en het is belangrijk om de juiste diagnose te stellen om ze effectief op te lossen. Daarom is het verstandig om in geval van hardware- of softwareproblemen een professionele reparatieservice in te schakelen.

Je wilt je laptop repareren, want hij is onwijs traag en je weet niet waarom. Of je wilt je school- of werkaccount koppelen aan je privéaccount. Dat lukt maar niet. Je doorloopt alle stappen, maar je krijgt het niet voor elkaar? Dat is frustrerend! Maar wij helpen je graag met de reparatie van je computer of laptop. Wij bieden computerhulp op maat om alle PC-problemen op te lossen. Van computer opschonen tot complete reparaties, altijd vakkundig opgelost.

Heb je interesse in IT-hulp op afstand? Neem direct contact met ons op om een abonnement af te sluiten en zorg ervoor dat jouw (mac) computer of laptop altijd naar behoren werkt!

 

Neem direct contact op!

Computer reparatie nodig? Computerhulp aan huis

We zijn jouw IT computer hulp. Wij helpen je onder andere met:

  • Computer reparatie
  • Laptop repareren
  • Trage computer opschonen
  • Computer sneller maken
  • Computer installatie
  • Software installatie
  • Virusproblemen

Werkt je computer prima, maar je telefoon niet zo goed? Ook dan staan we klaar voor al je vragen. Hulp inschakelen kan altijd en overal.

Medewerkers van Student Fixer

Hoe werkt een computer hulp abonnement bij Student Fixer?

Als je het fijn vindt om een helpende hand achter de deur te hebben, is het IT-hulp (PC hulp) abonnement van Student Fixer een goed idee. Maar wat zit er bij het abonnement?

  • Je kunt 5 keer per jaar om IT-hulp vragen via Microsoft Teams
  • We ondersteunen je bij je hulpvragen via Whatsapp elke dag tussen 09:00 en 22:00
  • Elke vraagsessie duurt 1 uur

Snel het probleem opgelost dankzij de expertise van Student Fixer.


Wat zijn de kosten van het computer hulp abonnement?

Computerhulp nodig? Voor dit abonnement betaal je € 9,90 per maand. Is je probleem niet helemaal opgelost en heb je computer hulp aan huis nodig? Voor € 49,00 komt Student Fixer bij je langs. Ook hier duurt de reparatie 1 uur. Hebben we langer nodig? Dan betaal je per extra 15 minuten € 12,25. 

Hulp bij computerproblemen? Kies voor de expertise van Student Fixer.

Anders nog iets?

Nee, niet of je nog extra brood wilt. Maar we kunnen je bij Student Fixer wel met andere dingen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een telefoonverzekering. En is je telefoon kapot? Dan komen we bij je langs op een moment dat jou uitkomt. Onze ervaren studenten helpen graag bij het repareren van je smartphone, (mac) computer of laptop.

Dat noemen we nou een easy fix. Heb je interesse in PC hulp aan huis? Bel ons of vul het onderstaande contactformulier in. Onze studenten zorgen ervoor dat de problemen met je telefoon of laptop snel verholpen zijn. Zo voelt je computer weer aan als een nieuwe computer!

Sluit nu je IT-hulp op afstand af!

Veelgestelde vragen over persoonlijke computerhulp?

Is persoonlijke computerhulp alleen beschikbaar voor bepaalde besturingssystemen zoals Windows, macOS of Linux?

Nee, persoonlijke computerhulp is niet alleen beschikbaar voor bepaalde besturingssystemen zoals Windows, macOS of Linux. Bij Student Fixer bieden we ondersteuning voor een breed scala aan besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, Linux, en zelfs minder gebruikelijke systemen. Onze deskundige monteurs hebben ervaring met verschillende platformen en kunnen hulp bieden bij problemen ongeacht het besturingssysteem dat je gebruikt.

 

Hoe lang duurt het gemiddeld voordat mijn computerprobleem is opgelost?

De duur om een computerprobleem op te lossen kan variëren afhankelijk van de aard en complexiteit van het probleem. Over het algemeen streven we ernaar om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Eenvoudige problemen kunnen vaak binnen enkele uren worden verholpen, terwijl complexere problemen mogelijk meer tijd vergen, afhankelijk van de diagnose en benodigde oplossing. Onze monteurs zullen je echter altijd voorzien van een schatting van de benodigde tijd zodra het probleem is geïdentificeerd.