Samsung repareren? Wij fixen ‘m voor de deur | Student Fixer

Samsung reparatie

Supersnel je samsung laten maken

Een afspraak maken bij een telefoonwinkel of je geliefde Samsung zelfs opsturen voor een reparatie. Da’s niet meer van nu. Als je belangrijkste gadget het laat afweten, wil je een supersnelle oplossing. Daarom rijdt onze Student Fixbus gewoon bij je langs om je Samsung te repareren. Zo kun je binnen 30 minuten (!) weer non-stop foto’s maken, internetten en stickers sturen. 

Tijd voor een Samsung schermreparatie zeker?

Je scherm heeft een optater gehad en ligt in duizend stukjes. Berichtjes lezen wordt steeds moeilijker, video’s kijken al helemaal en je foto’s zien er niet uit. Het is tijd voor een snelle schermreparatie aan je Samsung. Je bent niet de enige. Onze monteurs voeren aan de lopende band Samsung schermreparaties uit. Die schermen zijn ook zo gevoelig. Ook jouw Samsung is zo gerepareerd. Wat dat kost, hangt af van het Samsung model dat je hebt.

Samsung telefoon repareren van A tot Z

Is je scherm nog tiptop in orde, maar gaat er iets anders mis? De monteurs in onze Student Fixbus fixen ieder telefoonprobleem. Nieuwe batterij nodig? Zit er zo in. Camera kapot? Komt voor elkaar! Waterschade? Die verdwijnt als sneeuw voor de zon. Hieronder zie je de meest voorkomende Samsung reparaties verzameld. Staat de Samsung telefoonreparatie die jij nodig hebt hier niet tussen? Grote kans dat we je alsnog kunnen helpen. Vraag het dus gewoon. Onze Samsung reparatieservice fixt de meest ingewikkelde problemen. 

  • Scherm reparatie
  • Camera reparatie
  • Microfoon reparatie
  • Speaker reparatie
  • Batterij reparatie
  • Oplaad connector reparatie
  • Volume reparatie
  • Aan-uit-knop reparatie
  • UpdatesWaterschade

Betaalbare Samsung reparatieservice

Oef. Dat scheelt. Je bent geen fortuin kwijt aan je Samsung reparatie. Als je naar Student Fixer gaat tenminste. Zoals de naam al doet vermoeden werken wij met een team getalenteerde telefoonmonteurs die nog studeren. Zij krijgen een mooie kans via Student Fixer, jij krijgt een rekening met een lekker laag bedrag. Die Samsung telefoon zelf kostte tenslotte al genoeg! 

Hoeveel je precies betaalt? Dat verschilt per model en de Samsung reparatie die nodig is. Klik door naar jouw Samsung en bekijk de verschillende reparaties met de bijbehorende prijzen.

Kies je Samsung model om verder te gaan

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 Active

Samsung Galaxy S3 mini

Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3 Neo

Samsung Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy Alpha

Samsung J1

Op iedere locatie een Samsung reparatie

Hoezo 30 minuten fietsen naar de eerste telefoonwinkel? Jij blijft gewoon lekker op de bank hangen, want onze Student Fixbus rijdt gewoon bij je voor. Als je in de buurt van Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Haarlem of Schiphol woont tenminste. We komen dan graag naar je toe voor je Samsung reparatie en fixen de boel in slechts 30 minuten. Maak meteen een afspraak voor jouw Samsung reparatie!

Bel ons direct!
085 - 06 574 85Whatsapplijn
06 - 40 79 01 00

Reparatie binnen 30 min
12 maanden garantie
Monteur aan huis
Voorrijkosten gratis
Maak direct een afspraak
Uneto vni