Veelgestelde Vragen (FAQ) | Student Fixer

FAQ

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag niet beantwoord worden, laat het ons weten via een van de andere kanalen waarop je ons kunt bereiken.

Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op de originele kwaliteit onderdelen. Op onze accu’s heb je 3 maanden garantie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.

Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Werken jullie met originele delen?

Ja, sterker nog, wij werken met de beste onderdelen. Tegen betaalbare tarieven worden defecte onderdelen in jouw telefoon vervangen door de beste optie. In veel gevallen zijn dat inderdaad gewoon de originele onderdelen. Je krijgt ook altijd 12 maanden garantie op de vervangen onderdelen. Dit zijn onderdelen van originele kwaliteit. Op onze accu’s heb je drie maanden garantie. Heb je een vraag of wil je graag een reparatie inplannen om een telefoononderdeel te laten vervangen? Meld je reparatie dan direct aan via ons contactformulier.

De soort reparatie staat niet op jullie site vermeld, kan ik wel bij jullie terecht?

De kans is heel groot dat we jou alsnog kunnen helpen. Vraag het ons dus gewoon. Onze monteurs leren nog elke dag en kunnen jouw telefoonprobleem wellicht ook al verhelpen. Bij de aanmelding van je reparatie geef je ons aan wat het probleem is. Wij kunnen hier binnen een paar uur op reageren en aangeven of we jouw reparatie kunnen uitvoeren ja of nee. Bij twijfel kun je in ieder geval altijd contact met ons opnemen.

Hoe lang duurt een reparatie bij jullie?

In veel gevallen wordt jouw telefoon dezelfde dag nog gerepareerd en dat zonder enkele moeite. Op het moment dat jij besluit dat je jouw telefoon wilt laten repareren, kun je direct een afspraak bij ons inplannen en dan komen we (als je voor 9.00 uur belt) dezelfde dag of de volgende dag al langs. Jouw reparatie is dus vrijwel altijd binnen 1 dag uitgevoerd en je bent je telefoon slechts 30 minuten kwijt. Meer weten over onze werkwijze of wil je voor morgen een reparatie plannen? Neem dan contact op.

Ik ben verzekerd, wordt de reparatie van de schade vergoed?

Afhankelijk van je verzekering en de oorzaak van het defect aan jouw telefoon, wordt de reparatie vergoed. Ben je dus goed verzekerd, dan wordt de reparatie van de schade gewoon vergoed. Check dit vooral even bij je verzekeraar of vraag het ons. Wij zien zat schade voorbij komen om je goed verder te helpen. Neem bij vragen of het maken van een afspraak gerust contact met ons op.

Wat als er meer kapot is dan wat ik van tevoren dacht?

Dan laten we je dat eerst weten. Jij kunt vervolgens kiezen of je dit direct ook wilt laten repareren. Daar doen we niet moeilijk over. We hebben alle soorten onderdelen bij de hand in onze Student Fixbus. Weet je sowieso niet zeker wat er kapot is? Ook geen probleem. Voor € 49,- doen wij onderzoek en deze kosten komen te vervallen als wij de telefoonreparatie mogen uitvoeren

Kan ik mijn toestel ook opsturen ter reparatie?

Niet nodig! Wij komen altijd naar jou toe voor de telefoonreparatie. Dezelfde dag of de volgende dag al. Dat scheelt jou een hoop gedoe en je bent je telefoon echt maar 30 minuten aan ons kwijt. Langer duurt de reparatie voor jouw deur niet. Wil je meer weten over ons en onze werkwijze, neem dan gerust contact op.

Hoe maak ik een afspraak?

Je maakt gemakkelijk een afspraak door ons te bellen of door op onze website het contactformulier in te vullen. Omschrijf hier je probleem, stuur je afspraak formulier in en je hoort binnen een paar uur van ons wanneer jouw afspraak is. Vervolgens komen wij naar jou toe en is je toestel binnen no time gerepareerd. Maak hier direct je afspraak.

Bel ons direct!
085 - 06 574 85Whatsapplijn
06 - 40 79 01 00

Reparatie binnen 30 min
12 maanden garantie
Monteur aan huis
Voorrijkosten gratis
Maak direct een afspraak
Uneto vni