Volumeknop kapot? Wij repareren het | Student Fixer

Volumeknop kapot?

Wij repareren deze meteen!

iPhone reparatie locaties met bus

Volumeknop van je iPhone of Samsung kapot?

Je zit in de trein. Je doet je oortjes in en gaat naar Spotify. Je kiest een lekkere gouwe ouwe uit. Bijvoorbeeld Relax take it easy van Mika. Op het moment dat je op play klikt, knalt de muziek in je oren. Snel zachter! Maar dat lukt niet. Je volumeknop is kapot. Niets take it easy. Snel actie! Of je nu een Samsung of iPhone hebt, wij fixen je volume knoppen.

Volume knop reparatie? Kies voor Student Fixer. Wij verzorgen de meeste reparaties binnen 30 minuten! Wij beschikken over de beste onderdelen en bieden snelle service!

 

Zo gaat je volumeknop kapot

Met je volumeknop zet je je favoriete nummers harder. Of je podcasts zachter als de spreker een harde stem heeft. Je volumeknop gaat niet zomaar kapot. Daar gaat meestal eerst iets aan vooraf, zoals:

  • Je laat je telefoon vallen of je stoot ergens tegenaan. Hierdoor is de volumeknop beschadigd. Het is bijvoorbeeld verbogen of zit vast.
  • Je hebt je telefoon al heeeel lang. Door slijtage gaan interne componenten soms stuk. Hierdoor werkt de knop niet meer goed.
  • Je hebt een bug in de software. Door de bug reageert je telefoon niet (goed) op je volumeknop en werkt deze daardoor niet.

Volumeknop iPhone kapot

Je verveelt je in de trein. Gelukkig heb je onbeperkt mb’s. Dus je besluit een aflevering te kijken. Maar de volumeknop van je iPhone is kapot. Je raakt een beetje in paniek. “Hoezo hoor ik geen geluid!?” Dus je probeert het nog een keer. Het geluid regel je wel via de instellingen, maar je knop zit muurvast. Je denkt dat er teveel vuil in zit. Maar zeker weten doe je het niet. Gelukkig weet je wél zeker dat Student Fixer het binnen no time maakt!

Volumeknop Samsung kapot

Tijdens je werkdag kun je er niet omheen. Je hebt je telefoon nodig om klanten te bellen. Maar het lukt ineens niet meer om je geluid met je volumeknop te regelen. Super irritant! Je Samsung volumeknop is kapot. Je bent je telefoon een paar dagen kwijt als je deze naar een winkel brengt. Wij komen bij je langs op een moment dat jou uitkomt en repareren dan de volumeknop van je Samsung. Altijd de beste kwaliteit!

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam

 Volumeknop reparatie nodig? Dit betaal je ervoor

Moet je volumeknop van je Samsung, iPhone of ander merk gerepareerd worden? Bij Student Fixer zijn dit de kosten:

  • iPhone: tussen € 59 en € 129
  • Samsung: tussen € 79  en € 99
  • Huawei: prijs op aanvraag

Volumeknop repareren en meer

Als je je telefoon liet vallen, is de kans groot dat er meer kapot is dan alleen je volumeknop. We repareren onder andere nog meer:

Volumeknop van je Samsung of iPhone kapot? Wij fixen het

De voordelen van Student Fixer? Wij komen bij jou langs met onze FixBus, repareren je kapotte volumeknop in een halfuur en je betaalt geen voorrijkosten. Je hoeft alleen maar het contactformulier in te vullen. Luister je daarna weer zonder zorgen!