Accu problemen? Telefoon batterij reparatie | Student Fixer

Batterij kapot?

Wij repareren deze meteen!

iPhone reparatie locaties met bus

 Accu vervangen telefoon

In 3, 2, 1… Nee, dit is geen ouderwetse film die aftelt. Je weet gewoon dat je accu binnenkort uitvalt. Je telefoon is al een paar jaar oud. Dus het is niet gek dat je iPhone of Samsung batterij aan vervanging toe is. Lees hier hoe de accu kapotgaat en hoe wij je batterij reparatie fixen.

Telefoon accu vervangen? Wij staan voor je klaar.

Accu vervangen? Hoe gaat de batterij kapot

Een opgeladen accu of batterij wekt je telefoon tot leven. Naarmate deze ouder wordt, werkt de batterij steeds slechter. Je batterij kan op verschillende manieren kapot gaan. Dan moet je accu vervangen worden.

  • Veroudering: de chemische reacties in je accu veranderen, waardoor de batterij minder energie opslaat en afgeeft.
  • Oververhitting: laat je per ongeluk je telefoon in de zon liggen? Dan is dat niet goed voor je batterij en raakt deze te heet.
  • Diepontlading: dit is wanneer de accu van je telefoon helemaal leeg is en je deze niet meer (op tijd) oplaadt.
  • Overlading: dit geldt voor oudere toestellen. Nieuwe batterijen zijn slim genoeg om geen stroom meer toe te voeren als je telefoon vol zit. Bij oudere batterijen is dit niet zo.
  • Nep-opladers: een niet-originele oplader laadt je telefoon verkeerd op. Hierdoor slijt je accu sneller en moet je je accu eerder vervangen.
  • Schade: als je je telefoon laat vallen of je slaat er met een hamer op (tip: test je nieuwe hoesje op een andere manier) dan beschadigen interne delen van de accu waardoor deze langzamerhand of gelijk stuk gaat. 

 

Telefoon batterij vervangen? Kies voor Student Fixer!

Batterij vervangen iPhone

Je iPhone is je leven. Je appt er vrienden en familie mee, je kijkt filmpjes als je je in de trein verveelt en je zoekt je route op. Valt je mobiel steeds vaker en sneller uit? Dan moet je de batterij van je iPhone vervangen. Tijdens het vervangen van de accu kan de accu ontbranden of exploderen. Daarom moet je de batterij van je iPhone nooit zelf vervangen. Nieuwe accu nodig voor mobiele telefoons? Kies voor Student Fixer. 

Samsung batterij vervangen

Samsung heeft heel veel modellen. In de oudere versies kun je de batterij er nog zelf uithalen. Bij de nieuwe modellen moet je het vervangen van je Samsung batterij overlaten aan een professional. Straks bezeer je je nog!

Accu telefoon vervangen? Kies voor de expertise van Student Fixer.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam

 Kosten accu vervangen

De batterij van je telefoon vervangen kost wel wat. Toch raden we je aan om uit veiligheidsredenen niet zelf aan de slag te gaan. Schakel je ons in? Dan vervangen we de batterij van je telefoon binnen 30 minuten. Hoe veel ben je kwijt voor het vervangen van je iPhone, Samsung of Huawei nieuwe batterij?

  • iPhone: tussen € 49 en € 129
  • Samsung: tussen € 69 en € 119
  • Huawei: tussen € 50 en € 59 

Accu vervangen en meer

Als je je telefoon liet vallen, zijn meerdere onderdelen kapot. We repareren onder andere ook:

Volumeknop van je Samsung of iPhone kapot? Wij fixen het

De voordelen van Student Fixer? Wij komen bij jou langs met onze FixBus, repareren je kapotte volumeknop in een halfuur en je betaalt geen voorrijkosten. Je hoeft alleen maar het contactformulier in te vullen. Luister je daarna weer zonder zorgen!

Vervangen van de batterij van je Samsung of iPhone? Wij staan graag klaar om een voorkomend probleem op te pakken en je te vertellen wat de reparatie gaat kosten.