Telefoon reparatie Utrecht | op locatie | Student Fixer

Telefoon stuk?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Telefoon reparatie Utrecht

Is je telefoon defect en is telefoon reparatie Utrecht nodig? No worries, wij fixen hem voor je. En we begrijpen daarnaast ook dat je om wat voor omstandigheden dan ook geen tijd hebt om met je telefoon langs een telefoonwinkel te gaan voor reparatie. Hoe makkelijk zou het zijn dat een professionele en ervaren monteur bij jou langs komt en hem binnen 30 minuten weer als een zonnetje laat werken?

Wij van Student Fixer hebben als doel om jou te laten shinen. Met je Apple iPhone, Samsung, Huawei, HTC, Nokia, Motorola of LG telefoon. Vertel, welk onderdeel van je telefoon kunnen we voor jou op locatie in Utrecht van telefoon reparatie voorzien?

Maak direct een afspraak!

Telefoon reparatie op locatie in Utrecht

Wij begrijpen als de beste dat je wil dat je telefoon in Utrecht zo snel en goed mogelijk gerepareerd wordt. Tegelijkertijd wil je hem ook niet te lang kwijt zijn. Logisch! Misschien zit je wel in een belangrijke vergadering, zit je te borrelen met vrienden of ben je onderweg. Geen probleem, we komen voor de reparatie van je toestel gewoon bij je langs met de Student Fixbus. Waar je ook bent in Utrecht, of je nou een particuliere- of zakelijke klant van ons bent.

Wanneer de monteur die jou uit de brand gaat helpen voor de deur staat, repareert hij hem al binnen 30 minuten. Onze gecertificeerde monteurs weten altijd wat ze moeten doen om je telefoon te fixen en hebben alle onderdelen en benodigdheden voor de reparatie bij de hand. Daar word je toch blij van!?

Dus heb je een gebarsten scherm? Of wil je je iPhone batterij vervangen? Je telefoon snel laten repareren voor een aantrekkelijke prijs dankzij Studentfixer!

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Medewerkers van Student Fixer

Oplossing voor ieder telefoonprobleem

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt: een defecte telefoon. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Van een telefoon die tijdens een avond stappen in Utrecht in het toilet valt tot een smartphone die uit je zak valt, met een grote barst in het scherm tot gevolg. Of kan je de beller tijdens een telefoongesprek niet meer verstaan, of is de batterij heel snel leeg? Wij lossen ieder telefoonprobleem op middels telefoon reparatie in Utrecht. Je kapotte telefoon scherm repareren of je batterij vervangen? Je kapotte telefoon is binnen no time weer gerepareerd met onze snelle reparatie service.

Wij voeren de volgende telefoon reparaties uit:

 • Scherm reparatie
 • Camera reparatie
 • Microfoon reparatie
 • Speaker reparatie
 • Batterij reparatie
 • Oplaad connector reparatie
 • Volume reparatie
 • Aan-uit-knop reparatie
 • Updates
 • Waterschade
 • Allerlei overige reparaties

Van Apple iPhone tot Samung, Huawei en Nokia

Heb je een HTC, Apple iPhone, Motorola, Samsung of een telefoon van een ander merk? Wij voeren telefoon reparatie in de omgeving van Utrecht uit aan telefoons van verschillende merken. Van een Huawei smartphone tot een Samsung, Apple, HTC, LG, Motorola of Nokia smartphone in diverse modellen. Ook wanneer je een unieke telefoon of een uniek model hebt kunnen wij reparatie uitvoeren. Je hoeft voor de reparatie niet op zoek naar een andere partij in Utrecht, wel zo gemakkelijk. We make you happy again. Van Samsung reparatie tot iPhone reparatie.

iPhone reparatie Utrecht

Als ervaren GSM reparatie centrum staan we graag voor je klaar bij het repareren van je iPhone. Van een kapotte iPhone batterij repareren Utrecht tot scherm reparatie, wij zorgen ervoor dat je iPhone weer naar behoren werkt. De meeste reparaties worden binnen no time voor je geregeld.

iPhone scherm reparatie Utrecht nodig? Of Een iPhone batterij vervangen Utrecht? Wij staan voor je klaar!

GSM reparatie Utrecht: In 4 simpele stappen

Is het tijd voor reparatie? We zorgen er graag voor dat je telefoon weer helemaal naar behoren werkt. Professioneel én snel. Telefoon reparatie in Utrecht vindt plaats aan de hand van de volgende 4 simpele stappen:

 1. Neem contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen
 2. Laat ons weten waarom telefoon reparatie nodig is. Misschien zit er een barst in het scherm, doet de laadconnector het niet meer of heeft hij waterschade opgelopen? Of doet het scherm het niet meer en weet je niet wat het probleem is?
 3. Maak een afspraak door de tijd en de datum die jou het best uit komt te selecteren
 4. Op de dag en tijdstip naar keuze komen wij met de Student Fixbus bij je langs in Utrecht. We repareren je smartphone op locatie binnen 30 minuten.

Meld je telefoon reparatie bij ons aan

Klinkt snelle telefoon reparatie in Utrecht op locatie jou als muziek in de oren? Meld dan gauw jouw reparatie aan. In de meeste gevallen kunnen we je telefoon de volgende dag al van reparatie voorzien. Wanneer je ons voor 9.00 kunnen we je telefoon misschien dezelfde dag nog fixen. Ideaal en wel zo handig, toch? Zodoende hoef je niet lang zonder telefoon te zitten.

Stappenplan telefoonreparatie

Heb je een vraag over telefoon reparatie of wil je meteen een afspraak maken voor telefoon reparatie? Neem gerust contact met ons op. Bel direct naar 085 – 06 574 85 of maak heel gemakkelijk een afspraak voor reparatie via het afspraakformulier. Laat je reparaties uitvoeren door Student Fixer. Wat voor soort reparatie dan ook, wij staan altijd voor je klaar.

 • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.