iPhone reparatie Utrecht - Reparatie op locatie | Student Fixer


iPhone reparatie Utrecht

Zoek jij voor een iPhone reparatie in Utrecht een bedrijf dat snel de reparatie voor jou fixt? Dan is Student Fixer jouw antwoord. Of je nu de dupe bent van een kapot scherm, een defecte laadconnector of vastgelopen software, wij laten de boel weer als een zonnetje draaien.

Wij repareren uw smartphone binnen 30 minuten op locatie

Jouw iPhone laten maken in Utrecht is zo gedaan door onze monteurs. Wij staan namelijk bekend om onze snelle en nette dienstverlening. Meld direct je reparatie aan, dan zorgen wij dat we jouw probleem op afspraak binnen een half uur oplossen. Wij komen namelijk naar jou toe met onze Student Fixbus en repareren vervolgens ter plekke binnen 30 minuten jouw iPhone.

Onze garanties

Wanneer je jouw iPhone scherm reparatie in Utrecht bij ons aanmeldt, kun je rekenen op de volgende service en garanties:

 • Standaard 12 maanden garantie op je reparatie;
 • De monteur komt thuis of op het werk langs;
 • Je betaalt geen voorrijkosten, we werken in heel Utrecht;
 • Een reparatie is binnen 30 minuten gefixt;
 • De monteur komt langs op locatie en fixt het probleem ter plekke in zijn eigen bus;
 • Onze gecertificeerde monteurs voeren reparaties uit met de beste of originele onderdelen;
 • Als klant ben je vrij om mee te kijken tijdens de reparatie en te leren van de monteur. Deze geeft je graag tips als je vragen hebt over apps en dergelijke;
 • Je mag rekenen op een vriendelijke en fijne service met een glimlach.


Direct je iPhone laten maken in Utrecht? Meld je reparatie aan via onze website door het afspraak formulier in te vullen. Bij ons is jouw iPhone scherm reparatie in Utrecht in goede handen.

Hoe werkt Student Fixer?

Bij Student Fixer kun je zeer gemakkelijk en snel jouw iPhone reparatie in Utrecht aanmelden.

 1. Je neemt contact op en meld de iPhone reparatie in Utrecht.
 2. Omschrijf het probleem.
 3. Maak een afspraak door een dag en tijdstip te kiezen.
 4. Wij komen je iPhone repareren in Utrecht.


Zakelijke reparatie in de fixbusNadat jij jouw reparatie hebt aangemeld met een omschrijving van het probleem en het kiezen van een dag, ontvang je van ons een bevestiging. Wij komen vervolgens op het afgesproken tijdstip naar jou toe. Dit kan thuis zijn, op je werk of ergens anders.

Je maakt bij ons een afspraak waar en wanneer dit jou uitkomt. Zo hoef jij nergens heen en ergens te wachten waar je niets productief kunt doen. Wij komen naar jou en jij kunt gerust doorgaan met wat je deed, alleen dan even zonder je telefoon.

iPhone reparatie in Zaandam telefoon gevallen

Voor particulieren & bedrijven

Wij repareren zowel diverse soorten telefoons voor particulieren als voor bedrijven. Als particulier kun je altijd direct contact met ons opnemen voor een iPhone reparatie in Utrecht. Maar bedrijven kunnen dat evengoed. Heeft een medewerker een telefoonongelukje gehad en moet de zakelijke telefoon snel gerepareerd worden? Dan kun je ons bellen.

Bekijk hier onze werkregio.

Wat kost een reparatie op locatie?

De kosten zijn afhankelijk van het type reparatie dat wij moeten uitvoeren. Bij het doorgeven van je telefoonprobleem kunnen wij direct aangeven wat de kosten zullen zijn. Naast dat je in Utrecht een iPhone reparatie kunt aanmelden bij ons, kun je ook terecht voor reparaties van andere toestellen. Wij voeren het meest reparaties uit van toestellen van Apple, Samsung en Huawei.

Direct in Utrecht iPhone reparatie plannen

Maak direct een afspraak voor jouw iPhone reparatie in Utrecht door Student Fixer. Dat is snel, professioneel en vriendelijk je iPhone laten repareren in Utrecht. Neem contact met ons op voor het maken van een reparatieafspraak door te bellen naar 085 – 06 574 85 of vul het afspraak formulier in.

Bel je ons voor 9.00 uur? Dan is er een kans dat we jouw iPhone dezelfde dag nog kunnen repareren. Anders vaan de volgende dag op afspraak.

iphone reparatie haarlem

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.