iPhone reparatie Utrecht voor jouw deur - Binnen 30 minuten

TELEFOONREPARATIE BIJ JOU VOOR DE DEUR

Laat je telefoon nu repareren vanaf €49

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

Student in reparatiebus
iPhone reparatie in Amsterdam

iPhone reparatie Utrecht op locatie

Heb je je iPhone per ongeluk laten vallen? Of heb je te maken met waterschade? En heb je iPhone reparaties in Utrecht nodig?  Wij repareren jouw iPhone op locatie! Waar je ook bent en op welke dag van de week dan ook. Op je werk, in een drukke meeting of onderweg. Wij staan voor je klaar!

Wij lossen ieder probleem met je smartphone binnen een half uur op in onze Student Fixbus. Snel, voordelig, professioneel en met 12 maanden garantie. Zo voelt jouw iPhone weer als een nieuwe iPhone. Daar kun je op vertrouwen!

Bekijk alle modellen en maak direct een afspraak

Heb je interesse in iPhone reparatie? Neem direct contact  met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Telefoonreparatieservice aan huis in Utrecht

 • 12 maanden garantie
 • De monteur komt gewoon bij je langs. Thuis, onderweg of op kantoor. Jij kunt gewoon door met je werk terwijl wij het probleem met de kapotte iPhone oplossen
 • Werkzaam in geheel Utrecht
 • Geen voorrijkosten
 • iPhone repareren binnen 30 minuten
 • Wil je weten hoe de monteur je telefoon repareert? Kijk dan gerust mee in de Student Fixbus
 • Alle dagen van de week bereikbaar voor iPhone reparatie in Utrecht
 • We voorzien je graag van tips en antwoorden op al je vragen

Van iPhone scherm reparatie tot problemen met de oplaadpoort

Wat er ook mankeert aan je iPhone: wij verhelpen ieder probleem op vakkundige wijze. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij, problemen met de oplaadpoort of softwarematige complicaties, bij ons ben je aan het juiste adres voor professionele reparatie en onderhoud van je iPhone. Onze ervaren technici staan klaar om elk probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat jouw iPhone snel weer in optimale staat verkeert.

Mogelijke problemen

 • Gebroken scherm
 • Kapotte accu
 • Defecte camera
 • Waterschade
 • Update uit laten voeren

 

Wat het probleem ook is, wij weten door onze jarenlange ervaring er wel raad mee. Wij zijn op de hoogte van de meest recente iPhone modellen (iPhone 12 pro max, iPhone 13 pro max, iPhone 14 pro max en zelfs de gloednieuwe iPhone 15 pro max). Van problemen met de Apple store tot een iPhone batterij vervangen, wij staan voor je klaar om jouw iPhone te fixen.

iphone reparatie amstelveen

iPhone reparatie in Utrecht

Wanneer je je iPhone laat vallen, kan het scherm al snel barsten vertonen, aangezien dit het meest kwetsbare onderdeel van de iPhone is. Dit kan vervelende gevolgen hebben, zoals verminderde leesbaarheid van het beeldscherm, losse stukjes glas of een niet-reagerend scherm.

Gelukkig bieden wij bij iPhone scherm reparatie een oplossing: wij vervangen het beschadigde scherm graag op locatie in Utrecht met een gloednieuw exemplaar. Dit doen we voor een aantrekkelijke prijs en bovendien geniet je altijd van 12 maanden garantie op onze service.

Wat zijn de kosten voor een iPhone scherm reparatie?

Wij leveren kwalitatief  werk  voor aantrekkelijke prijzen. Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De reparatie kosten die wij hanteren zijn niet voor iedere iPhone gelijk. Ze variëren namelijk per model. Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Dus voor een iPhone scherm reparatie hoef je dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf.

Wij werken met gedreven studenten. Op deze manier investeren we in de toekomst. Al deze studenten krijgen een volwaardige werkplek van ons. We geloven namelijk in hun kwaliteiten en motivatie. Maar ook in het feit dat zij echt een professionele telefoonreparateur willen en kunnen worden. Doordat wij samenwerken met studenten blijven we kritisch. Daarnaast scheelt het jou in de des kosten voor een iPhone reparatie.

Het resultaat? Een win-win situatie! En dat maakt ons de juiste keuze! Van iPhone batterij vervanging tot problemen met de volumeknop. Wij staan voor je klaar.

Bekijk alle modellen en maak direct een afspraak

iPhone laten repareren in Utrecht? Snelle reparatieservice

We begrijpen dat een defecte telefoon of smartphone een vervelende kwestie is. Vandaag de dag is het immers een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. Daarom bieden wij snelle service aan. Zo repareren we je al iPhone binnen 30 minuten.

Of je nou een iPhone 11 scherm reparatie wilt of voor de nieuwste iPhone 14 Pro een defecte camera hebt. Wij repareren jouw iPhone op locatie in Utrecht. Niet terwijl je wacht, maar terwijl je druk aan het werk bent of op school zit. Jij gaat door met je bezigheden, terwijl jij je telefoon op een snelle maar vakkundige manier repareren.

 

Mobiele werkplaats met onze Fixbus!

Wij hebben een mobiele werkplaats tot onze beschikking, die we ook wel de Student Fixbus noemen. Deze bus parkeren we gewoon voor je deur. Je bent van harte welkom om de reparaties van dichtbij te volgen, aangezien veel van onze klanten vragen hebben over de reparatieprocessen. onze reparatie specialist vertelt dan graag meer over de reparatie van jouw telefoon. 

Onze Student Fixbus is volledig uitgerust met alle benodigde gereedschappen, de hoogste kwaliteit onderdelen en apparatuur voor een professionele iPhone reparatie in Utrecht. Erg handig!

Reparatie van alle Apple apparaten

Ook telefoons van andere merken

Heb je een telefoon van een ander merk en wil je die laten repareren? Dan hoef je niet op zoek naar een andere partij, want ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren naast iPhones ook smartphones van Samsung, Huawei, Nokia, Htc, LG en Motorola. Onze reparatie service, voor alle smartphone modellen. 

Stappenplan telefoonreparatie

iPhone reparaties uitvoeren in Utrecht

Kies voor onze iPhone reparatieservice in Utrecht. Wij zorgen ervoor dat je telefoon gerepareerd wordt terwijl jij gewoon door kunt gaan met je werk. Je hoeft niet naar een telefoonwinkel te gaan, want wij komen gewoon naar jou toe met onze mobiele werkplaats. No cure? No pay! 

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00. Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs. Goed bereikbaar, gewoon wat je van ons mag verwachten. Onze specialisten staan voor je klaar. 

Veelgestelde vragen over iPhone reparatie Utrecht

Wat voor soort iPhone reparaties bieden jullie aan in Utrecht?

We bieden een breed scala aan iPhone reparatieservices aan in Utrecht, waaronder schermreparaties, batterijvervangingen, reparaties van oplaadpoorten, en overige reparaties. Ongeacht het iPhone model!

Hoe lang duurt het gemiddeld voordat mijn iPhone gerepareerd is?

De duur van de reparatie kan variëren afhankelijk van het type reparatie en de beschikbaarheid van onderdelen. In de meeste gevallen proberen we reparaties echter zo snel mogelijk uit te voeren, vaak binnen dezelfde dag. Een snelle reparatie is een zekerheid bij Student Fixer!