iPhone reparatie Utrecht voor jouw deur - Binnen 30 minuten

TELEFOONREPARATIE BIJ JOU VOOR DE DEUR

Laat je telefoon nu repareren vanaf €49

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

Student in reparatiebus
iPhone reparatie in Amsterdam

iPhone reparatie Utrecht op locatie

Zoek jij voor een iPhone reparatie in Utrecht een bedrijf dat snel de reparatie voor jou fixt? Of je nu de dupe bent van een kapot scherm, een defecte laadconnector of vastgelopen software, wij laten de boel weer als een zonnetje draaien. Van iPhone batterij vervanging tot het repareren van het scherm.

Jouw iPhone model laten maken in Utrecht is zo gedaan door onze monteurs. Wij staan namelijk bekend om onze snelle en nette dienstverlening. Meld direct je iPhone reparatie aan, dan zorgen wij dat we jouw probleem op afspraak binnen een half uur oplossen. Wij komen namelijk naar jou toe met onze Student Fixbus en repareren vervolgens ter plekke binnen 30 minuten jouw iPhone. Voordat je het weet kun je hem weer gebruiken zoals je voorheen deed.

Reparaties uitvoeren met kwaliteit en aandacht, dat is Student Fixer.

Bekijk alle modellen en maak direct een afspraak

Heb je interesse in iPhone reparatie? Neem direct contact  met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Telefoon defect

Een defecte telefoon is heel erg vervelend. Misschien is het scherm wel defect, heeft hij waterschade opgelopen of kun je hem helemaal niet meer gebruiken omdat de laadconnector defect is. Dan wil je uiteraard dat het probleem op een snelle en makkelijke manier opgelost wordt, zonder dat jij je trouwe telefoon onnodig lang kwijt bent. Dat begrijpen wij. Gelukkig schieten wij te hulp middels iPhone reparatie, we helpen je uit de brand. Dat doen we door gewoon naar jou toe te komen met de Student Fixbus. Hierbij doet het er eigenlijk niet toe waar je bent. Of je nou thuis, onderweg of op je werk bent: wij komen naar je toe voor het fixen van je iPhone in Utrecht. Vervolgens repareren we je telefoon binnen 30 minuten in de Student Fixbus.

iPhone reparatie in Utrecht

Wanneer je jouw iPhone scherm reparatie in Utrecht bij ons aanmeldt, kun je rekenen op de volgende service en garanties:

 • Standaard 12 maanden garantie op je iPhone reparatie;
 • De monteur komt thuis of op het werk langs;
 • Je betaalt geen voorrijkosten, we werken in heel Utrecht;
 • Een reparatie is binnen 30 minuten gefixt;
 • De monteur komt langs op locatie en fixt het probleem ter plekke in zijn eigen bus;
 • Onze gecertificeerde monteurs voeren reparaties uit met de beste of originele onderdelen;
 • Als klant ben je vrij om mee te kijken tijdens de Apple iPhone reparatie en te leren van de monteur. Deze geeft je graag tips als je vragen hebt over apps en dergelijke;
 • Je mag rekenen op een vriendelijke en fijne service met een glimlach.
iphone reparatie amstelveen

Ieder telefoonprobleem

Is het scherm van je Apple iPhone kapot, werkt de volume-knop niet meer of kun je degene aan de andere kant van de lijn vaak helemaal niet verstaan? Of heb je een ongelukje gehad en is je Apple iPhone daarbij in het toilet beland waardoor hij waterschade heeft opgelopen? Wij van Student Fixer weten met ieder telefoonprobleem wel raad. Welke telefoon je ook hebt, wij verrichten namelijk reparatie aan telefoons van verschillende merken. Van Samsung tot Motorola, LG en HTC.

Je schakelt Student Fixer in voor de volgende iPhone reparaties in Utrecht en directe omgeving:

 • iPhone scherm reparatie
 • iPhone camera reparatie
 • iPhone microfoon reparatie
 • iPhone speaker reparatie
 • iPhone batterij reparatie
 • iPhone oplaad connector reparatie
 • iPhone volume reparatie
 • iPhone aan-uit-knop reparatie
 • iPhone updates
 • iPhone waterschade
 • Overige reparaties

Voor particulieren en bedrijven

Wij repareren zowel diverse soorten telefoons voor particulieren als voor bedrijven. Als particulier kun je altijd direct contact met ons opnemen voor een iPhone reparatie in Utrecht. Maar bedrijven kunnen dat evengoed. Heeft een medewerker een telefoonongelukje gehad en moet de zakelijke telefoon snel van reparatie worden voorzien? Of zijn meerdere zakentelefoons aan reparatie toe? Dan kun je ons bellen voor reparatie. Vervolgens komen we zo snel mogelijk naar het bedrijfspand om het telefoonprobleem te verhelpen.

Bekijk alle modellen en maak direct een afspraak

Lage kosten

Doorgaans is het laten repareren van je telefoon een kostbare investering. Dit is dan ook de reden dat de meeste mensen het laten repareren van hun telefoon het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Zonde. Bij ons betaal je een aantrekkelijke prijs voor een kwalitatieve iPhone reparatie in Utrecht en omgeving. Onze iPhone reparatie doordat wij samenwerken met gedreven studenten die we een opleiding en een werkplek aanbieden. Daardoor blijven wij scherp, maar de tarieven ook. Win-win.

De kosten van iPhone reparatie zijn afhankelijk van het type reparatie dat wij moeten uitvoeren. Bij het doorgeven van je telefoonprobleem kunnen wij direct aangeven wat de kosten zullen zijn. Maar ook wanneer je niet precies weet wat er aan je telefoon mankeert helpen we je graag verder. In dat geval doen we voor een bedrag van €49-, een vooronderzoek. Hebben wij het probleem met je iPhone opgespoord en wil je het probleem door ons laten verhelpen? Dan brengen wij de kosten voor het vooronderzoek niet bij je in rekening. Wel zo prettig.

Van iPhone tot Huawei en LG

Naast dat je in Utrecht een iPhone reparatie kunt aanmelden bij ons, kun je ook terecht voor reparaties van andere toestellen. Wij voeren het meest reparaties uit aan toestellen van Apple, Samsung en Huawei.

Reparatie van alle Apple apparaten

Reparatie in 4 stappen

We hebben de iPhone reparatie in Utrecht zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. We fixen je iPhone in 4 stappen voor je:

 1. Maak een afspraak voor reparatie met gebruik van het afspraakformulier of bel naar 085 – 06 574 85
 2. Laat ons exact weten wat er aan je telefoon mankeert. Laadt hij niet meer op, is het scherm stuk of kan je geen foto’s meer maken?
 3. Vul de dag en het tijdstip naar wens in
 4. Vervolgens komen we op de dag en het tijdstip naar jouw voorkeur langs om je iPhone van de hoognodige reparatie te voorzien. Thuis, onderweg of op je werk. Na een half uur is hij weer gerepareerd en ready to go.

 

Stappenplan telefoonreparatie

Maak een afspraak voor iPhone reparatie in Utrecht

Maak direct een afspraak voor jouw iPhone reparatie in Utrecht bij Student Fixer. Dat is snel, professioneel en vriendelijk je iPhone laten repareren in Utrecht. Neem contact met ons op voor het maken van een reparatieafspraak door te bellen naar 06 – 40 79 01 00, mail naar service@studentfixer.nl of vul het afspraak formulier in. Vervolgens komen we op de afgesproken dag en tijdstip naar jou toe om het telefoonprobleem van je iPhone te verhelpen. Wat er ook aan mankeert.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.