Telefoon reparatie op locatie in Hoofddorp | Student Fixer

Telefoon scherm stuk?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Telefoon reparatie Hoofddorp: op locatie!

Is telefoon reparatie in Hoofddorp nodig? Bah, vervelend. Wij begrijpen dat je er enorm van baalt dat je telefoon kapot is en gerepareerd moet worden. Bovendien begrijpen wij maar al te goed dat je om wat voor reden dan ook geen tijd hebt om je telefoon naar een telefoonwinkel in Hoofddorp te brengen. In sommige gevallen ben je je telefoon ook een paar dagen kwijt.

Gelukkig bieden wij van Student Fixer uitkomst. Wij komen namelijk naar jou toe met onze Student Fixbus en repareren je telefoon ter plekke. Reparatie voor de deur van je werk, bij vrienden of onderweg. Hij is binnen een half uur weer gefixed en klaar voor gebruik! Ideaal, al zeggen we het zelf. Telefoon maken? Nieuwe batterij? Of scherm laten repareren? Wij staan voor je klaar met de hoogste kwaliteit en service!

Vakkundige telefoonreparatie omgeving Hoofddorp

Waarom kiezen voor reparatie door Student Fixer? Je voordelen op een rij:

  • 12 maanden garantie op iPad reparatie of iPhone reparatie Hoofddorp – uitstekende service
  • Reparatie op locatie
  • Geen voorrijkosten
  • Van een Apple iPhone tot een Samsung of Huawei
  • Uitstekende service
  • Reparatie binnen 30 minuten

Heb je interesse in een telefoon reparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Van reparatie van kapotte schermen tot defecte laadconnectors

Wat de reden ook is dat je onze hulp inschakelt voor telefoon reparatie in Hoofddorp: wij fixen ieder probleem. Het is immers onze missie om jou weer te laten shinen, door je smartphone binnen een half uur te repareren. Zo kunnen we het scherm voor je vervangen, een defecte laadconnector vervangen of vastgelopen software weer soepel laten draaien.

Het kan voorkomen dat je niet precies weet waarom je smartphone niet meer goed werkt. In dat geval doen we voor een bedrag van €49-, onderzoek naar het probleem. Mogen wij de reparatie voor je uitvoeren? Dan hoef je de kosten voor het onderzoek niet te betalen en betaal je alleen voor de reparatie.

Telefoon repareren? Van iPhone scherm reparatie tot Samsung reparatie, wij staan voor je klaar.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Medewerkers van Student Fixer

Verschillende merken en modellen

Is je iPhone 5, Samsung Galaxy S7 of je LG G4 stuk? Of heb jij je Nokia Lumia 920 op de grond laten vallen en doet hij nu helemaal niks meer? Geen paniek, wij zorgen ervoor dat hij weer als een zonnetje werkt. Wij voeren reparatie uit aan telefoons van de volgende merken:

 

Telefoon vakkundig laten repareren? Dan kies je voor Student Fixer in Hoofddorp!

Reparatie in slechts 4 stappen

Wil je ons inschakelen voor telefoon reparatie in Hoofddorp? Dat is helemaal geen lastige klus, maar is zo gepiept. Je kunt je telefoon al in 4 makkelijke stappen door ons laten repareren. Neem contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen. Daarna maak je een afspraak voor reparatie en komen we zo snel mogelijk langs om je telefoon te repareren. Gewoon reparatie voor de deur, waar je ook bent. We repareren hem binnen 30 minuten weer voor je in onze Student Fixbus.

De meeste reparaties weer gereed binnen 1 dag bij Studentfixer!

Maak een afspraak voor telefoonreparatie in Hoofddorp

Je wilt natuurlijk dat je defecte telefoon zo snel mogelijk weer gerepareerd wordt. Maak een afspraak voor reparatie door te bellen of je gegevens achter te laten in het contactformulier. Dan komen wij zo snel mogelijk naar je toe in onze Student Fixbus om je smartphone te fixen. We rekenen geen voorrijkosten en je hebt standaard 12 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Daarnaast gebruiken wij altijd kwalitatieve onderdelen!

Vertel, welke telefoon en welk onderdeel kunnen we voor jou repareren? Het scherm, of wil je de updates als een zonnetje laten draaien middels reparatie? Of wil je een iPhone batterij vervangen? Of zoek je naar camera reparatie? We laten je weer shinen!

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

  • * velden zijn verplicht.

Telefoon repareren: Kwalitatief werk voor een aantrekkelijke prijs

Wij leveren kwalitatief werk in Hoofddorp voor aantrekkelijke prijzen. Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De prijzen die wij hanteren zijn niet voor iedere telefoon gelijk. Ze variëren namelijk per model.

Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Je hoeft dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf. Je kunt direct bij ons terecht!

Snelle service

We begrijpen dat een defecte telefoon of smartphone een vervelende kwestie is. Vandaag de dag is het immers een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. Daarom bieden wij snelle service aan. Zo repareren we je telefoon al binnen 30 minuten. Of het nu gaat om een batterij die vervangen moeten worden, een scherm dat gebarsten is of een telefoon die niet goed oplaadt.

Niet terwijl je wacht, maar terwijl je druk aan het werk bent in Hoofddorp of op school zit. Jij gaat door met je bezigheden, terwijl jij je telefoon op een snelle maar vakkundige manier repareren.

Vriendelijk personeel, expertise, volledig hersteld en bovenal voor een scherpe prijs. Onze ervaren monteurs staat voor je klaar! Je telefoon is altijd in goede handen met Student Fixer, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van een goed werkende smartphone.

Mobiele werkplaats

Van een nieuw scherm tot een iPhone batterij vervangen. Wij beschikken over een mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats noemen we ook wel de Student Fixbus. Deze bus zetten we simpelweg gewoon voor de deur neer. Wees vrij om de reparaties van dichtbij te volgen, veel van onze klanten hebben vragen omtrent de reparaties.

Onze Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele reparatie in Hoofddorp. Goedkoop telefoon repareren? Wij staan voor je klaar. Binnen no-time en voor de beste kwaliteit!

Reparatie van toestellen van alle merken

Heb je een telefoon van een uniek merk en wil je die laten repareren? Dan hoef je niet op zoek naar een andere partij, want ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren naast iPhones ook smartphones van SamsungHuawei, Nokia, Htc, LG en Motorola.

Student Fixer makes you happy again

Kies voor onze telefoon reparatie in Hoofddorp

Kies voor onze telefoon reparatie in Hoofddorp. Dan repareren wij je telefoon terwijl jij gewoon door gaat met je werk. Je hoeft niet naar een telefoonwinkel. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe met de mobiele werkplaats.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00.

Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs. Telefoon repareren? Dat doe je bij Studentfixer! Goede service, goed geholpen, goede kwaliteit!

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.