Telefoon scherm reparatie in Zaandam | op locatie | Student Fixer

Is je telefoon scherm stuk en is reparatie in Zaandam nodig?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Vakkundige telefoon scherm reparatie in Zaandam

Ervaren bedrijf gezocht voor telefoon scherm reparatie in Zaandam? Maak kennis met Student Fixer. Wij zijn een bedrijf dat reparatie werkzaamheden aan telefoons van verschillende merken, zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Voor de reparatie van het scherm van je telefoon hoef je niet naar de winkel te komen. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe met de Student Fixbus. Vervolgens repareren we het scherm van je telefoon binnen een half uur, gewoon voor de deur. Of je nou op je werk, thuis of onderweg bent. We make you smile again! Wanneer kunnen we het scherm van jouw telefoon voor je fixen?

Maak direct een afspraak!

Snelle reparatie op locatie

Wanneer het scherm van je telefoon stuk is, wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Veel mensen stellen het laten repareren van het scherm van bijvoorbeeld een iPhone een aantal maanden uit, aangezien het een kostbare en tijdrovende taak is. In de meeste gevallen betaal je een flinke smak geld en ben jij je telefoon een tijdje kwijt. Ook moet je hem vaak zelf wegbrengen en zodra hij klaar is weer ophalen. Wij komen naar je toe om hem ter plekke te repareren, binnen een half uur. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Van Apple tot Samsung en Motorola

Wij verrichten telefoon scherm reparatie in Zaandam aan telefoons van verschillende merken. Welk model het ook is: wij weten wel raad. Heb je een HTC, LG, Huawei, Motorola of Nokia? Of heb je een Samsung of een Apple iPhone smartphone? Wij beschikken over jarenlange ervaring en weten daardoor als de beste hoe we jouw telefoon weer als een zonnetje laten draaien. Staat jouw merk er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, vaak kunnen we alsnog wat voor je betekenen! Zodoende hoef je voor het laten fixen van het scherm geen andere partij in te schakelen.

Reparatie telefoon Student Fixer
scherm reparatie haarlem

Scherm reparatie in 4 stappen

Je kunt het scherm van je telefoon in 4 simpele stappen van reparatie laten voorzien door een van onze ervaren monteurs. Gemakkelijker kan bijna niet!

  1. Maak een afspraak door het afspraakformulier in te vullen of te bellen naar 085 – 06 574 85
  2. Tijdens het telefoongesprek of het invullen van het afspraakformulier laat je ons weten wat er aan je telefoon mankeert. In dit geval dus dat het scherm gerepareerd moet worden
  3. Geef aan welke dag en welk tijdstip jou goed uit komen
  4. Op de dag en het tijdstip naar jouw voorkeur komen we bij je langs voor het fixen van je telefoon. We fixen het scherm binnen een half uur voor je.

100% win-win situatie

Bij ons van Student Fixer geniet je van een zeer lage prijs. Wij kunnen de reparatie diensten in Zaandam tegen een zeer scherpe prijs verlenen doordat we samenwerken met studenten. We bieden studenten een opleiding en een werkplek aan. Dat doen we omdat we geloven in hun technische kwaliteiten en motivatie om te transformeren tot een volwaardige telefoonreparateur. Daar plukken wij maar ook jij de vruchten van. Ideaal!

Maak gemakkelijk een afspraak

Maak heel gemakkelijk een afspraak voor telefoon scherm reparatie in Zaandam. Neem voor het maken van een afspraak in Zaandam contact op via het afspraakformulier, omschrijf het telefoonprobleem en laat ons weten wanneer we langs kunnen komen. Vervolgens komen we op de dag en het tijdstip naar wens bij je langs voor het repareren van het scherm. Makkelijker kan bijna niet!

We kunnen ons voorstellen dat je misschien meer wilt weten over wat we voor je kunnen betekenen. Geen probleem, we staan je graag te woord. Bel voor meer informatie gerust naar 085 – 06 574 85 of een e-mail te sturen naar

  • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.