Telefoon reparatie Amsterdam op locatie - Student Fixer

Snelle telefoon reparatie Amsterdam

Is telefoon reparatie in Amsterdam nodig? Ai, van een smartphone die gerepareerd moet worden wordt niemand blij. Wanneer je ervoor kiest om bijvoorbeeld je smartphone reparatie in een telefoonwinkel te laten doen, moet je hem naar de winkel toe brengen en ook weer ophalen. En in sommige gevallen is hij pas na een aantal dagen weer klaar.

Vervelend, want soms heb je daar gewoon geen tijd voor.

Student Fixer komt op locatie bij je langs in Amsterdam om het probleem snel te verhelpen. De reparaties voeren de gecertificeerde monteurs uit in de Student Fixbus. Deze bus beschikt over alle benodigde apparatuur en kwalitatieve onderdelen. Wat kunnen we voor jou betekenen? Wij komen bij je langs voor reparatie! Van Samsung tot iPhone reparaties.

 

Telefoon reparatie te Amsterdam door Student Fixer

Waarom kiezen voor GSM reparatie op locatie in Amsterdam?

 • 12 maanden garantie op telefoon reparatie
 • Reparatie op locatie, thuis, op je werk of onderweg
 • Geen voorrijkosten
 • Reparatie van telefoons van verschillende merken voor een betaalbare prijs. Alle merken!
 • Uitstekende service, voordelige reparatie
 • Reparatie binnen 30 minuten. Je bent al snel weer klaar om te shinen

Heb je interesse in een telefoon reparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Oplossing voor ieder telefoonprobleem

Wij bieden dankzij onze telefoon reparatie te Amsterdam uitkomst voor ieder telefoonprobleem. Van Huawei reparatie tot Samsung reparatie, wij beschikken over de kennis om allerlei smartphone problemen op te lossen.

Een ongeluk met je telefoon zit in een klein hoekje.

Met enige regelmaat vallen er telefoons in de wc, komen ze per ongeluk in de was terecht of barst het scherm door een ongelukkige val op de tegels.

Van een defecte accu tot een gebroken scherm, vastgelopen software en defecte laadconnectors: onze reparatie makes you happy again.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Medewerkers van Student Fixer

Alle merken telefoonreparatie

Heeft u een defecte smartphone? En heeft u hiervoor een reparatie nodig? Wij voeren reparatie uit aan verschillende merken en modellen van verschillende merken. Misschien is het scherm van je telefoon gebarsten, loopt de software niet soepel of heeft de accu van je mobiel zijn beste tijd wel gehad.

Vervelend, maar niet rampzalig.

Onze gecertificeerde en opgeleide monteurs kunnen de problemen namelijk in een half uur al voor je oplossen in de Student Fixbus.

Van iPhone scherm reparaties tot het vervangen van je Samsung batterij. De meeste reparaties zijn voor ons geen probleem! En lukt het ons niet om je telefoon van de gewenste reparatie te voorzien? Dan hoef je uiteraard ook niet te betalen voor de reparatie. Logisch, vinden wij.

Telefoon reparatie in 4 stappen:

Is het tijd voor telefoon reparaties in Amsterdam? Volg de onderstaande stappen op:

 1. Maak een afspraak voor reparatie door te bellen, te WhatsAppen of het contactformulier op onze website in te vullen
 2. Omschrijf het telefoonprobleem. Laadt hij niet meer op of zit er een enorme barst in het scherm?
 3. Laat ons weten welke dag en tijdstip jou het meest ideaal lijken voor reparatie
 4. De laatste stap is natuurlijk de telefoon reparatie op locatie in Amsterdam. Op je werk, thuis, onderweg of tijdens een gezellige dag met vrienden. We fixen hem binnen een half uur in de bus.

Beschrijf het probleem en maak een afspraak

Maak een afspraak voor telefoon reparatie in Amsterdam door het telefoonprobleem te omschrijven én te laten weten welk moment jou voor de reparatie het best uitkomt.

Vervolgens nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs voor reparatie in de Fixbus.

En vertel, welk onderdeel van welke telefoon kunnen we voor jou van reparatie voorzien? We doen er alles aan om je weer te laten shinen! Bij Student Fixer ben je in goede handen.

 

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen. Met onze jarenlange ervaring vinden wij bijna altijd de oorzaak voor het probleem.

 • * velden zijn verplicht.

Kwalitatief werk voor een aantrekkelijke prijs

Van telefoon scherm reparatie tot het repareren van waterschade. Wij leveren kwalitatief werk in Amsterdam voor aantrekkelijke prijzen.

Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De prijzen die wij hanteren zijn niet voor iedere telefoon gelijk. Ze variëren namelijk per model.

Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Je hoeft dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf.

Snelle service

We begrijpen dat een defecte telefoon of smartphone een vervelende kwestie is. Vandaag de dag is het immers een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. Daarom bieden wij snelle service aan. Zo repareren we je telefoon al binnen 30 minuten.

Niet terwijl je wacht, maar terwijl je druk aan het werk bent in Amsterdam of op school zit. Jij gaat door met je bezigheden, terwijl jij je telefoon op een snelle maar vakkundige manier repareren.

Mobiele werkplaats

Wij beschikken over een mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats noemen we ook wel de Student Fixbus. Deze bus zetten we simpelweg gewoon voor de deur neer. Wees vrij om de reparaties van dichtbij te volgen, veel van onze klanten hebben vragen omtrent de reparaties.

Onze Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele reparatie in Amsterdam.

Reparatie van toestellen van alle merken

Heb je een telefoon van een uniek merk en wil je die laten repareren? Dan hoef je niet op zoek naar een andere partij, want ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren naast de standaard merken ook smartphones van overige merken

Student Fixer makes you happy again

Kies voor onze telefoon reparatie in Amsterdam

Kies voor onze telefoon reparatie in Amsterdam (phone repair Amsterdam). Dan repareren wij je telefoon terwijl jij gewoon door gaat met je werk. Je hoeft niet naar een telefoonwinkel. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe met de mobiele werkplaats.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is.

Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier in te vullen op onze website.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00.

Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.