Achterkant iPhone 15 repareren? | Student Fixer

IPADREPARATIE BIJ JOU VOOR DE DEUR

Laat je Ipad nu repareren vanaf €49

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

Student in reparatiebus

Heb je per ongeluk je gloednieuwe iPhone 15 laten vallen? Dan is de kans aanwezig dat het scherm van je smartphone het niet heeft overleefd. Maar ook de achterkant van iPhone is gevoelig voor klappen. Geen zorgen! Bij Student Fixer beschikken wij over de kennis en ervaring om zowel het scherm als de achterkant van je iPhone 15 professioneel te repareren. Onze deskundige technici zorgen ervoor dat jouw toestel weer als nieuw functioneert.


Achterkant vervangen: Voor alle iPhone 15 modellen

Bij Student Fixer ben je aan het juiste adres voor het vervangen van het achterscherm van jouw nieuwe iPhone. Zo ook voor alle iPhone 15 modellen. Van de iPhone 15 tot de iPhone 15 Pro, maar ook de iPhone 15 Pro Max kunnen wij professioneel repareren en vervangen. Onze deskundige technici beschikken over de kennis die nodig is om met de nieuwste technologieën een ontwikkelingen te werken. Hoe nieuw je smartphone ook is, wij kunnen ervoor zorgen dat deze weer als nieuw functioneert.

iPhone reparatie in Amsterdam
iPhone laten repareren in Amsterdam

De gevaren van een gebroken achterscherm

Wanneer je je toestel laat vallen is de kans aanwezig dat de achterkant van de Iphone ook schade oploopt. Een gebroken achterscherm kan echter meer problemen veroorzaken dan alleen de uitstraling. Naast het verminderen van de waarde van je iPhone, kan een gebroken achterscherm ook de functionaliteit van je toestel in gevaar brengen. Zo kunnen er bijvoorbeeld stukjes glas loskomen en in de binnenkant van je toestel terechtkomen, wat kan leiden tot beschadiging van interne onderdelen. Daarnaast biedt een beschadigd achterscherm ook minder bescherming tegen vocht en stof, waardoor het risico op verdere schade toeneemt.

Actie is dan ook vereist, om ervoor te zorgen dat je iPhone gewoon weer functioneert zoals deze hoort te functioneren.

Waarom je kiest voor Student Fixer

  • Wij komen langs bij jou: Je hoeft niet langs de dichtstbijzijnde telefoonwinkel. Onze Student Fixbus staat voor je klaar. Tenminste, als je in de buurt van Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Haarlem of Schiphol woont tenminste. We maken dan graag een afspraak om bij je langs te komen voor de reparatie van je Samsung, en lossen het probleem binnen slechts 30 minuten voor je op.
  • Vakkundig en snel gerepareerd: Onze telefoonmonteurs weten precies hoe zij te werk moeten gaan. Daarnaast zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de smartphone wereld. Je Samsung repareren gebeurt dan ook op een deskundige wijze.
  • Flexibele service op maat: Bij Student Fixer begrijpen we dat iedere klant unieke behoeften en tijdschema’s heeft. Daarom bieden we niet alleen reparaties aan op een vaste locatie, maar komen we ook naar jou toe als dat beter uitkomt.

Nieuwe achterkant op je iPhone 15 nodig?

Heb je jouw gloednieuwe smartphone per ongeluk laten vallen? Vervelend, maar geen zorgen! Bij Student Fixer kunnen wij de meeste iPhones voorzien van een nieuwe achterkant. Onze deskundige monteurs staan klaar om je te helpen en je iPhone 15 weer in topconditie te brengen.

Je toestel snel en met succes gerepareerd met Student Fixer aan je zijde. Zowel voor schermreparatie als voor het vervangen van je achterkant. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op indien je te maken hebt met een gebroken iPhone scherm of achterscherm.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Reparatie van je telefoon bij Studentfixer

iPhone 15 achterkant reparatie in 4 eenvoudige stappen

We repareren de iPhone in 4 eenvoudige stappen.

1.Neem contact op

2.Beschrijf het probleem.

3.Maak een afspraak

4.Vervolgens komen wij zo snel mogelijk je iPhone ophalen

Stappenplan telefoonreparatie

Veelgestelde vragen over achterkant vervangen iPhone 15

Welke iPhone 15 modellen kunnen jullie repareren?

Doordat wij altijd het beste van onszelf vragen weten wij al binnen een korte tijd hoe wij gloednieuwe smartphones kunnen repareren. Voor wat betreft de iPhone 15 serie bieden we de reparaties voor de volgende modellen aan:

  • iPhone 15
  • iPhone 15 Plus
  • iPhone 15 Pro
  • iPhone 15 Pro Max


Is het mogelijk om andere problemen te ontdekken tijdens het vervangen van de achterkant?

Ja, het is mogelijk om tijdens het vervangen van de achterkant van een iPhone 15 andere problemen te ontdekken. Tijdens het proces van het demonteren en vervangen van de achterkant kan de monteur andere schade of defecten aan de interne componenten van de telefoon opmerken. Dit kunnen bijvoorbeeld beschadigde batterijen, losse connectoren of andere hardwareproblemen zijn die mogelijk niet direct zichtbaar waren. In dergelijke gevallen zal de monteur u op de hoogte brengen van de aanvullende reparaties die nodig zijn en zal u adviseren over de beste stappen om uw iPhone weer in optimale staat te krijgen.