Waterschade telefoonscherm? Geen probleem met Student Fixer!

Waterschade telefoonscherm

Laat je telefoon nu repareren vanaf €49

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

Waterschade telefoonscherm repareren

Waterschade aan je telefoonscherm kan een vervelende situatie zijn die zich snel voordoet, vooral als je smartphone per ongeluk in het water is gevallen of als er bijvoorbeeld een glas cola overheen is gemorst. Dit kan leiden tot verschillende problemen, variërend van vlekken op het scherm tot storingen in de touchfunctionaliteit of zelfs permanente schade aan de interne componenten. Allerlei problemen waar je natuurlijk niet op zit te wachten. 

Maar geen zorgen, Student Fixer helpt je graag! Met jarenlange ervaring in het repareren van smartphones weten we als geen ander hoe wij het telefoonscherm weer aan de praat krijgen na waterschade. Voor je het weet kun je gewoon weer appen, bellen en video’s kijken.

Telefoon met waterschade reparatie
De fixbus

Is door waterschade je telefoonscherm kapot gegaan? 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En dus kan het je overkomen dat je smartphone in het water valt. Waterschade aan je telefoonscherm kan verschillende problemen veroorzaken, waaronder vlekken, zwarte strepen, of zelfs volledig uitvallen van het scherm. En daar zit je niet op te wachten! 

We raden dan ook aan om snel te handelen wanneer zoiets je overkomt. Directe actie kan je namelijk echt helpen om verdere schade te beperken en de kans op herstel te vergroten.

Wat je zelf kunt doen om de waterschade te repareren

Als je te maken hebt met waterschade aan je iPhone, zijn er een aantal stappen die je zelf kunt proberen om de schade te beperken en mogelijk verdere problemen te voorkomen:

  1. Schakel de iPhone direct uit: Als je merkt dat je iPhone in contact is gekomen met water, schakel hem dan onmiddellijk uit om kortsluiting en schade aan de interne componenten te voorkomen.
  2. Verwijder de SIM-kaart: Haal de SIM-kaart uit de iPhone om te voorkomen dat vocht zich ophoopt in de SIM-kaartsleuf en andere onderdelen van de telefoon.
  3. Droog de iPhone af: Dep voorzichtig de buitenkant van de iPhone droog met een zachte, absorberende doek om overtollig vocht te verwijderen. Vermijd echter het gebruik van warmtebronnen zoals een föhn, omdat deze de schade kunnen verergeren.
  4. Leg de iPhone in rijst of silica gel: Plaats de iPhone in een afgesloten zak of container gevuld met ongekookte rijst of silica gel. Deze materialen kunnen helpen om het vocht uit de telefoon te absorberen. Laat de iPhone minstens 24-48 uur in de rijst of silica gel liggen.
  5. Probeer de iPhone niet aan te zetten: Laat de iPhone niet proberen aan te zetten voordat je zeker weet dat hij volledig droog is. Het inschakelen van een vochtige iPhone kan leiden tot verdere schade.

 

Heb je de bovenstaande tips geprobeerd, maar zonder succes? In dat geval is Student Fixer wie je zoekt! Wij zorgen er binnen enkele uren weer voor dat jouw smartphone weer naar wens werkt.

Waarom Student Fixer?

  • Jarenlange ervaring in het repareren van diverse smartphones
  • Met onze Fixbus kunnen we binnen 30 minuten voor de deur staan
  • Hoogwaardige onderdelen zodat jouw smartphone weer presteert
  • Binnen een dag jouw smartphone weer gerepareerd
Waterschade aan telefoonscherm opgelost
Professionele telefoon reparatie

Waterschade in telefoonscherm laten repareren? Kies voor Student Fixer

Waterschade aan jouw telefoonscherm kan behoorlijk vervelend zijn. Hoewel vaak de exacte schade na een val in het water nog niet bekend is, kunnen er op den duur ook vlekken of zwarte strepen op het scherm verschijnen. Deze problemen kunnen de functionaliteit van je telefoon aanzienlijk belemmeren en het gebruik ervan bemoeilijken. Want stel je eens voor, je bent je favoriete Netflix serie aan het kijken maar wordt de hele tijd geconfronteerd door een zwarte streep door het beeld. Daar zit je niet op te wachten!

Met Student Fixer schakel je een ervaren specialist in die ervoor kan zorgen dat het telefoonscherm weer naar wens werkt. Onze deskundige reparateurs hebben uitgebreide ervaring in het repareren van waterschade aan telefoonschermen en kunnen snel en effectief de problemen verhelpen.

Waterschade reparatie in 4 eenvoudige stappen

We repareren het toestel in 4 eenvoudige stappen.

1.Neem contact op

2.Beschrijf het probleem.

3.Maak een afspraak

4.Vervolgens komen wij zo snel mogelijk je toestel ophalen

Stappenplan telefoonreparatie

Veelgestelde vragen over waterschade aan telefoonscherm

Wat moet je doen als je je smartphone in het water laat vallen?

Als je je smartphone in het water hebt laten vallen, is het belangrijk om snel te handelen om verdere schade te voorkomen. Haal de smartphone direct uit het water, schakel hem uit en verwijder indien mogelijk de batterij. Dep de smartphone droog met een zachte doek, plaats hem in rijst of silica gel om het vocht te absorberen en probeer hem niet aan te zetten voordat hij volledig droog is. Raadpleeg indien nodig professionele hulp voor verdere inspectie en reparatie.

Hoelang duurt het voordat een telefoonscherm droogt na waterschade?

De droogtijd van een telefoonscherm na waterschade kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ernst van de waterschade, de omgevingscondities en de gebruikte droogmethoden. Over het algemeen kan het enkele dagen tot zelfs een week duren voordat een telefoonscherm volledig droog is.