Telefoon scherm repareren in Zaandam | Student Fixer

Telefoon scherm stuk?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Snel telefoon scherm repareren in Zaandam

Zit er een barst in het scherm en moet jij je telefoon scherm laten repareren in Zaandam? Vervelend. Niemand zit te wachten op een gebroken beeldscherm en een ongelukje zit in een klein hoekje. Wij van Student Fixer repareren telefoons van verschillende merken waaronder Apple en Samsung en komen bij jou langs voor de telefoonreparatie.

Wij begrijpen namelijk dat je niet altijd tijd hebt om naar ons toe te komen voor de reparatie. Om die reden voeren we de reparatie binnen 30 minuten uit in de Student Fixbus, bij jou voor de deur. Maak een afspraak voor een reparatie of bel direct naar 085- 06 574 85. Dan zorgen wij ervoor dat je weer kunt shinen met je zo goed als nieuwe telefoon.

“Wij komen graag bij je langs voor een telefoon reparatie op locatie. Jij kunt gewoon door met je werk.”

Vakkundige telefoon schermreparatie door Student Fixer:

Scherm kapot? Wij vervangen je scherm. Waarom kiezen voor Student Fixer?

  • 12 maanden garantie op de reparatie – uitstekende service
  • Reparatie op locatie in Zaandam
  • Geen voorrijkosten
  • Uitstekende service
  • Al binnen 30 minuten gerepareerd

Heb je interesse in een telefoon schermreparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Binnen 30 minuten gerepareerd op locatie

Wanneer er een barst in het scherm van je telefoon zit, wil je natuurlijk dat het repareren van je telefoon scherm in Zaandam zo snel mogelijk achter de rug is. Je wil hem niet te lang kwijt zijn. In de meeste gevallen moet je je telefoon afleveren bij een telefoonwinkel.

Dat kan lastig zijn, want soms laat de situatie dat niet toe. Misschien zit je in een vergadering, heb je sociale afspraken of heb je een druk gezinsleven. Exact om die reden komen wij naar jou toe om de reparatie uit te voeren. De klus is al binnen 30 minuten geklaard. Makkelijker kan bijna niet, al zeggen we het zelf.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Medewerkers van Student Fixer

Binnen 30 minuten gerepareerd op locatie

Wanneer er een barst in het scherm van je telefoon zit, wil je natuurlijk dat het repareren van je telefoon scherm in Zaandam zo snel mogelijk achter de rug is. Je wil hem niet te lang kwijt zijn. In de meeste gevallen moet je je telefoon afleveren bij een telefoonwinkel.

Dat kan lastig zijn, want soms laat de situatie dat niet toe. Misschien zit je in een vergadering, heb je sociale afspraken of heb je een druk gezinsleven. Exact om die reden komen wij naar jou toe om de reparatie uit te voeren. De klus is al binnen 30 minuten geklaard. Makkelijker kan bijna niet, al zeggen we het zelf.

“Telefoonreparatie aan huis nodig? Geen probleem, wij komen gewoon bij je langs”

12 maanden garantie – vriendelijke service

Bij ons geniet je standaard van 12 maanden garantie op je telefoon schermreparatie in Zaandam. Het kan natuurlijk voorkomen dat er na die 12 maanden iets mis is met je telefoon. In dat geval denken we graag met je mee. Je kunt bij ons namelijk altijd rekenen op een vriendelijke en fijne service. We doen het allemaal voor een brede glimlach. Bij jou en van ons.

“Heb je voor 09:00 gebeld? Dan wordt het probleem vandaag nog opgelost.”

Maak een afspraak voor reparatie

Maak een afspraak en laat je telefoon scherm repareren in Zaandam. Het enige wat je hoeft te doen is het contactformulier invullen en je telefoonprobleem omschrijven. Vervolgens maken we een afspraak voor de reparatie en wij komen wij met de Student Fixbus bij je langs om het probleem te verhelpen. We rekenen geen voorrijkosten. Voordat je het weet kun je dankzij onze vakkundige reparatie weer shinen met je gerepareerde telefoon.

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

  • * velden zijn verplicht.

Kwalitatief werk voor een aantrekkelijke prijs

Wij leveren kwalitatief werk in Zaandam voor aantrekkelijke prijzen. Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De prijzen die wij hanteren zijn niet voor iedere  telefoon gelijk. Ze variëren namelijk per model.

Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Je hoeft dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf.

Snelle service

We begrijpen dat een defecte telefoon of smartphone een vervelende kwestie is. Vandaag de dag is het immers een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. Daarom bieden wij snelle service aan. Zo repareren we je telefoon al binnen 30 minuten.

Niet terwijl je wacht, maar terwijl je druk aan het werk bent in Zaandam of op school zit. Jij gaat door met je bezigheden, terwijl jij je telefoon op een snelle maar vakkundige manier repareren.

Mobiele werkplaats

Wij beschikken over een mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats noemen we ook wel de Student Fixbus. Deze bus zetten we simpelweg gewoon voor de deur neer. Wees vrij om de reparaties van dichtbij te volgen, veel van onze klanten hebben vragen omtrent de reparaties.

Onze Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele reparatie in Zaandam.

Ook telefoons van andere merken

Heb je een telefoon van een uniek merk en wil je die laten repareren? Dan hoef je niet op zoek naar een andere partij, want ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren naast iPhones ook smartphones van SamsungHuawei, Nokia, Htc, LG en Motorola.

Student Fixer makes you happy again

Kies voor onze telefoon reparatie in Zaandam

Kies voor onze telefoon reparatie in Zaandam. Dan repareren wij je telefoon terwijl jij gewoon door gaat met je werk. Je hoeft niet naar een telefoonwinkel. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe met de mobiele werkplaats.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00.

Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.