Snel telefoon scherm laten repareren in Utrecht? | Studentfixer

Telefoon scherm stuk?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Vakkundig telefoon scherm repareren in Utrecht

Op zoek naar een bedrijf dat je telefoon scherm kan repareren in Utrecht? Wanneer schermreparatie nodig is, kun je natuurlijk langsgaan bij een telefoonwinkel of repairshop. Heb je er wel eens aan gedacht om je telefoon op locatie te laten repareren?

Wij van Student Fixer komen op locatie bij je langs voor het fixen van je telefoon. Op je werk, thuis of onderweg. We begrijpen namelijk dat je door sociale afspraken, een druk gezinsleven of een andere reden niet altijd tijd hebt om naar een telefoonwinkel te gaan. Maak een afspraak, dan repareren we je telefoon snel, professioneel en voordelig.

“Wij komen graag bij je langs voor een telefoon reparatie op locatie. Jij kunt gewoon door met je werk.”

Op zoek naar een bedrijf dat je telefoon scherm kan repareren in Utrecht? Wanneer schermreparatie nodig is, kun je natuurlijk langsgaan bij een telefoonwinkel of repairshop. Heb je er wel eens aan gedacht om je telefoon op locatie te laten repareren?

Wij van Student Fixer komen op locatie bij je langs voor het fixen van je telefoon. Op je werk, thuis of onderweg. We begrijpen namelijk dat je door sociale afspraken, een druk gezinsleven of een andere reden niet altijd tijd hebt om naar een telefoonwinkel te gaan. Maak een afspraak, dan repareren we je telefoon snel, professioneel en voordelig.

iPhone reparatie locaties met bus

Heb je interesse in een telefoon schermreparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Vakkundige schermreparatie

Het scherm van je telefoon kan om allerlei redenen defect zijn. Misschien is je telefoon gevallen in Utrecht waardoor er een barst in zit, of werkt een bepaald onderdeel niet meer zoals het zou moeten. Of werkt het scherm van je toestel ineens niet meer en weet je niet waar dat door komt?

Wij van Student Fixer begrijpen dat jij je toestel zo snel mogelijk weer in gebruik wilt nemen. Daarom repareren we het telefoon scherm in Utrecht zo snel mogelijk. We voeren reparatie uit aan telefoons en verschillende modellen van Huawei, Apple, Samsung, Motorola, LG, Nokia en HTC. Van HTC One X tot Motorola Nexus 6 en Samsung Galaxy S10.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Medewerkers van Student Fixer

4 stappen

Telefoon schermreparatie in Utrecht vindt plaats aan de hand van de volgende 4 stappen:

  1. Maak een afspraak door te bellen, te WhatsAppen of het contactformulier in te vullen
  2. Omschrijf het probleem dat je ervaart met je toestel, in dit geval dus het defecte scherm
  3. Welke dag en welk tijdstip komen jou uit voor de reparatie van het toestel? Laat het ons weten!
  4. Vervolgens komen we bij je langs en vervangen we het scherm van het toestel gewoon voor de deur van je werk of woning in Utrecht. Binnen 30 minuten is de reparatie al klaar.

Maak direct een afspraak in Utrecht

Wanneer je telefoon in Utrecht kapot is, wil je natuurlijk dat hij zo snel mogelijk gefixt wordt. Neem contact met ons op en vertel ons wat je probleem is. Maak een afspraak, dan zetten wij de Student Fixbus voor de deur en repareren we je toestel ter plekke. En dat binnen 30 minuten.

Je kunt contact opnemen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, je gegevens achter te laten in het contactformulier of even een Whatsappbericht te sturen naar 06 – 40 79 01 00. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

“Heb je voor 09:00 gebeld? Dan wordt het probleem vandaag nog opgelost.”

Scherm stuk? Wij repareren hem

Is je scherm stuk je en wil je je telefoon scherm door ons laten repareren op locatie in Utrecht? Wij staan altijd voor je klaar. Wanneer je telefoon kapot is, is het immers zaak dat er snel gehandeld wordt. Om die reden bieden we jou de beste service en staat snelheid bij reparatie bij ons centraal.

Maak een afspraak voor reparatie, dan maken wij hem binnen 30 minuten. Neem contact met ons op en omschrijf je telefoonprobleem. Je kunt ons inschakelen voor reparatie door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, je gegevens en probleem achter te laten in het contactformulier of een WhatsApp bericht te sturen naar onze Whatsapplijn via 06 – 40 79 01 00. Dan komen wij bij je langs in onze Fixbus om je telefoon te fixen.

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

  • * velden zijn verplicht.

Kwalitatief werk voor een aantrekkelijke prijs

Wij leveren kwalitatief werk in Utrecht voor aantrekkelijke prijzen. Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De prijzen die wij hanteren zijn niet voor iedere telefoon gelijk. Ze variëren namelijk per model.

Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Je hoeft dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf.

Snelle service

We begrijpen dat een defecte telefoon of smartphone een vervelende kwestie is. Vandaag de dag is het immers een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. Daarom bieden wij snelle service aan. Zo repareren we je telefoon al binnen 30 minuten.

Niet terwijl je wacht, maar terwijl je druk aan het werk bent in Utrecht of op school zit. Jij gaat door met je bezigheden, terwijl jij je telefoon op een snelle maar vakkundige manier repareren.

Mobiele werkplaats

Wij beschikken over een mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats noemen we ook wel de Student Fixbus. Deze bus zetten we simpelweg gewoon voor de deur neer. Wees vrij om de reparaties van dichtbij te volgen, veel van onze klanten hebben vragen omtrent de reparaties.

Onze Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele reparatie in Utrecht.

Schermreparatie van toestellen van alle merken

Heb je een telefoon van een uniek merk en wil je die laten repareren? Dan hoef je niet op zoek naar een andere partij, want ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren naast iPhones ook smartphones van SamsungHuawei, Nokia, Htc, LG en Motorola.

Student Fixer makes you happy again

Kies voor onze telefoon reparatie in Utrecht

Kies voor onze telefoon reparatie in Utrecht. Dan repareren wij je telefoon terwijl jij gewoon door gaat met je werk. Je hoeft niet naar een telefoonwinkel. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe met de mobiele werkplaats.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00.

Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.