Snel telefoon scherm laten repareren in Haarlem | Studentfixer

Telefoon scherm stuk?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Telefoon scherm repareren in Haarlem

Is je telefoon scherm stuk en wil je hem laten repareren in Haarlem? De studenten van Student Fixer komen bij je langs om het scherm op locatie te vervangen, in de Student Fixbus. We begrijpen het baalgevoel dat een kapotte telefoon veroorzaakt.

Daarom komen we langs op je werk in Haarlem, bij je thuis of onderweg om je telefoon ter plekke van reparatie te voorzien. Binnen 30 minuten zit er weer een nieuw scherm op je telefoon. We make you happy again. Maak direct een afspraak voor reparatie!

“Wij komen graag bij je langs voor een telefoon reparatie op locatie. Jij kunt gewoon door met je werk.”

Snel je telefoon scherm laten repareren in Haarlem

Waarom kiezen voor telefoon schermreparatie in Haarlem door Student Fixer?

  • 12 maanden garantie op de reparatie – uitstekende service
  • Reparatie op locatie – thuis, onderweg of op je werk
  • Geen voorrijkosten
  • Uitstekende service
  • Al binnen 30 minuten gerepareerd

Heb je interesse in een telefoon schermreparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Reparatie van verschillende merken en modellen

Ai, een barst in het scherm! Gelukkig weten wij wel raad met het fixen van het beeldscherm, waardoor je weer snel kunt shinen. Wij repareren het scherm van telefoons van verschillende merken en modellen op locatie. Reparatie op je werk terwijl jij in een vergadering zit of terwijl je thuis bent met de kinderen.

Zo verrichten wij telefoon scherm reparatie in Haarlem aan telefoons van Apple, Samsung, Huawei, HTC, Motorola en LG. Van het repareren van het scherm van de nieuwste iPhone tot aan de reparatie van het scherm van de LG Nexus 5 of de Motorola Nexus 6. Welk model wil je laten repareren?

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Medewerkers van Student Fixer

Telefoon reparatie in 4 makkelijke stappen:

Om het scherm van je telefoon in Haarlem door ons te laten repareren volg je de volgende 4 stappen op:

  1. Maak een afspraak door te bellen, te WhatsAppen of het contactformulier in te vullen
  2. Omschrijf het telefoonprobleem, in dit geval dus het defecte scherm
  3. Laat ons weten welke dag en tijdstip jou perfect uit komt voor de reparatie
  4. We komen bij jou langs en vervangen het scherm voor de deur in Haarlem in onze Student Fixbus. Hij is binnen 30 minuten weer gerepareerd!

12 maanden garantie – vriendelijke service

Bij ons geniet je standaard van 12 maanden garantie op je telefoon schermreparatie in Haarlem. Het kan natuurlijk voorkomen dat er na die 12 maanden iets mis is met je telefoon. In dat geval denken we graag met je mee. Je kunt bij ons namelijk altijd rekenen op een vriendelijke en fijne service. We doen het allemaal voor een brede glimlach. Bij jou en van ons.

“Heb je voor 09:00 gebeld? Dan wordt het probleem vandaag nog opgelost.”

Scherm stuk? Wij repareren hem

Is je scherm stuk je en wil je je telefoon scherm door ons laten repareren op locatie in Haarlem? Wij staan altijd voor je klaar. Wanneer je telefoon kapot is, is het immers zaak dat er snel gehandeld wordt. Om die reden bieden we jou de beste service en staat snelheid bij reparatie bij ons centraal.

Maak een afspraak voor reparatie, dan maken wij hem binnen 30 minuten. Neem contact met ons op en omschrijf je telefoonprobleem. Je kunt ons inschakelen voor reparatie door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, je gegevens en probleem achter te laten in het contactformulier of een WhatsApp bericht te sturen naar onze Whatsapplijn via 06 – 40 79 01 00. Dan komen wij bij je langs in onze Fixbus om je telefoon te fixen.

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

  • * velden zijn verplicht.

Kwalitatief werk voor een aantrekkelijke prijs

Wij leveren kwalitatief werk in Haarlem voor aantrekkelijke prijzen. Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De prijzen die wij hanteren zijn niet voor iedere telefoon gelijk. Ze variëren namelijk per model.

Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Je hoeft dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf.

Snelle service

We begrijpen dat een defecte telefoon of smartphone een vervelende kwestie is. Vandaag de dag is het immers een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. Daarom bieden wij snelle service aan. Zo repareren we je telefoon al binnen 30 minuten.

Niet terwijl je wacht, maar terwijl je druk aan het werk bent in Haarlem of op school zit. Jij gaat door met je bezigheden, terwijl jij je telefoon op een snelle maar vakkundige manier repareren.

Mobiele werkplaats

Wij beschikken over een mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats noemen we ook wel de Student Fixbus. Deze bus zetten we simpelweg gewoon voor de deur neer. Wees vrij om de reparaties van dichtbij te volgen, veel van onze klanten hebben vragen omtrent de reparaties.

Onze Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele reparatie in Haarlem.

Schermreparatie van toestellen van alle merken

Heb je een telefoon van een uniek merk en wil je die laten repareren? Dan hoef je niet op zoek naar een andere partij, want ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren naast iPhones ook smartphones van SamsungHuawei, Nokia, Htc, LG en Motorola.

Student Fixer makes you happy again

Kies voor onze telefoon reparatie in Haarlem

Kies voor onze telefoon reparatie in Haarlem. Dan repareren wij je telefoon terwijl jij gewoon door gaat met je werk. Je hoeft niet naar een telefoonwinkel. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe met de mobiele werkplaats.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00.

Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.