Telefoon scherm repareren in Amsterdam | Student Fixer

Telefoon scherm stuk?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Telefoon scherm laten repareren in Amsterdam

Wil jij je telefoon scherm laten repareren in Amsterdam, bijvoorbeeld van je Apple, Samung of Huawei telefoon? No worries, wij van Student Fixer gewoon bij je langs in Amsterdam voor een telefoonreparatie. Dit doen we niet op ons filiaal, maar op locatie. Waar je ook bent: onderweg, op kantoor of thuis.

Wij komen met onze Student Fixbus naar de locatie naar wens, waarin we de reparatie al binnen een half uur voor je uitvoeren. Voordelig, snel en professioneel. Wij voeren reparaties uit aan de schermen van Apple, Samsung, Huawei en telefoons van andere merken. Maak direct een afspraak voor een reparatie, dan kun je snel weer shinen met je gerepareerde telefoon.

“Wij komen graag bij je langs voor een telefoon reparatie op locatie. Jij kunt gewoon door met je werk.”

Telefoon scherm in Amsterdam laten repareren door Student Fixer

Waarom kiezen voor telefoon schermreparatie door Student Fixer in Amsterdam?

  • 12 maanden garantie op reparatie – uitstekende service
  • Reparatie op locatie in Amsterdam
  • Geen voorrijkosten
  • Uitstekende service
  • Reparatie binnen 30 minuten

Heb je interesse in een telefoon schermreparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Vakkundige telefoon schermreparatie op locatie

Niets is vervelender dan een telefoon scherm waar barsten in zitten. Het scherm van je telefoon is een van de kwetsbaarste onderdelen. Daarnaast zit een ongeluk met je telefoon op bijvoorbeeld je werk, thuis of onderweg in een klein hoekje. We begrijpen dat je misschien – om wat voor reden dan ook – geen tijd hebt om langs te komen voor het vervangen van het telefoon scherm.

Hoe fijn zou het zijn als wij je telefoon scherm op locatie repareren in Amsterdam, terwijl jij door gaat met waar je mee bezig was? We voeren de reparatie van het scherm van je telefoon in 30 minuten uit in onze speciale Student Fixbus.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Medewerkers van Student Fixer

Tarieven

De tarieven die wij hanteren voor het repareren van een telefoon scherm in Amsterdam zijn afhankelijk van het merk van je mobiele telefoon. Zo hanteren we voor de reparatie van een scherm van een Apple iPhone een ander tarief dan voor de reparatie van het scherm van een Motorola, Samsung of Huawei telefoon.

Zo betaal je voor het vervangen van het scherm van de iPhone 11 Pro Max €470. Daarentegen betaal je voor de reparatie van het scherm van de Samsung Galaxy S7 €199-,. Alle prijzen die wij hanteren zijn all-in, dus inclusief montagekosten van de telefoon en BTW.

“Telefoonreparatie aan huis nodig? Geen probleem, wij komen gewoon bij je langs”

12 maanden garantie – vriendelijke service

Bij ons geniet je standaard van 12 maanden garantie op je telefoon schermreparatie in Amsterdam. Het kan natuurlijk voorkomen dat er na die 12 maanden iets mis is met je telefoon. In dat geval denken we graag met je mee. Je kunt bij ons namelijk altijd rekenen op een vriendelijke en fijne service. We doen het allemaal voor een brede glimlach. Bij jou en van ons.

“Heb je voor 09:00 gebeld? Dan wordt het probleem vandaag nog opgelost.”

Maak direct een afspraak

Is het scherm van je telefoon stuk gegaan? Vervelend, maar geen man overboord. Wij komen namelijk bij je langs in Amsterdam om je telefoon te fixen. Maak direct een afspraak.

Nadat we een afspraak hebben gemaakt komen we op dat afgesproken moment bij je langs voor het vervangen van het scherm. Op je werk, thuis of onderweg. De monteur gaat voor je aan de slag in de bus, die voor je deur staat in Amsterdam. Binnen 30 minuten is je scherm vervangen. Wat wil je nog meer!?

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

  • * velden zijn verplicht.

Kwalitatief werk voor een aantrekkelijke prijs

Wij leveren kwalitatief werk in Amsterdam voor aantrekkelijke prijzen. Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De prijzen die wij hanteren zijn niet voor iedere telefoon gelijk. Ze variëren namelijk per model.

Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Je hoeft dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf.

Snelle service

We begrijpen dat een defecte telefoon of smartphone een vervelende kwestie is. Vandaag de dag is het immers een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. Daarom bieden wij snelle service aan. Zo repareren we je telefoon al binnen 30 minuten.

Niet terwijl je wacht, maar terwijl je druk aan het werk bent in Amsterdam of op school zit. Jij gaat door met je bezigheden, terwijl jij je telefoon op een snelle maar vakkundige manier repareren.

Mobiele werkplaats

Wij beschikken over een mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats noemen we ook wel de Student Fixbus. Deze bus zetten we simpelweg gewoon voor de deur neer. Wees vrij om de reparaties van dichtbij te volgen, veel van onze klanten hebben vragen omtrent de reparaties.

Onze Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele reparatie in Amsterdam.

Ook telefoons van andere merken

Heb je een telefoon van een uniek merk en wil je die laten repareren? Dan hoef je niet op zoek naar een andere partij, want ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren naast iPhones ook smartphones van SamsungHuawei, Nokia, Htc, LG en Motorola.

Student Fixer makes you happy again

Kies voor onze telefoon reparatie in Amsterdam

Kies voor onze telefoon reparatie in Amsterdam. Dan repareren wij je telefoon terwijl jij gewoon door gaat met je werk. Je hoeft niet naar een telefoonwinkel. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe met de mobiele werkplaats.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00.

Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.