Vakkundige telefoon scherm reparatie in Amsterdam | Student Fixer

Is telefoon reparatie in Amsterdam nodig?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Telefoon scherm reparatie in Amsterdam

Is telefoon scherm reparatie in Amsterdam nodig? Een defect scherm is vervelend. Misschien zit er een grote barst in het scherm, werkt het scherm helemaal niet meer of is een hoek van het scherm beschadigd door een val. Vervelend, maar je bent niet de enige wiens telefoon wel eens schade oploopt. Een telefoonscherm is gewoon heel kwetsbaar en een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij begrijpen maar al te goed dat jij je telefoon niet te lang wilt missen. Ook begrijpen we dat je misschien geen tijd hebt om je telefoon voor reparatie naar een telefoonwinkel in Amsterdam te brengen en daarna weer op te halen.

Daarom komen wij naar jou toe voor het fixen van je telefoon. Makkelijker kan bijna niet. Maak een afspraak, dan komen we zo snel mogelijk naar je toe voor reparatie. Welk scherm kunnen we voor jou repareren?

Maak direct een afspraak!

Telefoon scherm reparatie

Je telefoon is gevallen, met een barst in het scherm al resultaat. in de meeste gevallen heeft een gebarsten scherm geen gevolgen voor de prestaties van je telefoon. Echter staat een kapot scherm niet mooi en kan het ook nog eens erg gevaarlijk zijn. Wanneer kleine stukjes glas los laten kun jij jezelf bezeren. Omdat telefoon scherm reparatie in Amsterdam vaak een kostbare en zeer tijdrovende klus is, stelt 88% van de Nederlanders het laten repareren van het scherm maar liefst met 3manadenuit. Dat is dankzij Student Fixer verleden tijd. Kiezen voor Student Fixer zorgt er namelijk voor dat je geld én tijd bespaart.

Reparatie op locatie

Stel je eens voor dat we naar jou toe komen voor telefoon reparatie in Amsterdam. Ideaal, toch!? We begrijpen dat je om wat voor reden dan ook misschien geen tijd hebt om je telefoon naar de telefoonwinkel te brengen. Begrijpelijk! We komen gewoon naar jou toe in de Student Fixbus. Deze bus beschikt over alles wat maar nodig is om je telefoon zo goed en snel mogelijk te repareren. We zetten de bus gewoon neer, waar je ook bent in Amsterdam. Vervolgens repareren we hem binnen 30 minuten voor je. Voordat je het weet kun je weer shinen.

iphone reparatie amstelveen
iPhone reparatie locaties met bus

Tegen een scherpe prijs

Bij Student Fixer ben je te allen tijde gegarandeerd van vakkundige telefoon reparatie in Amsterdam tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij kunnen een scherpe prijs bieden doordat wij studenten een kans bieden. We bieden deze studenten een werkplek en een opleiding aan, waardoor we investeren in de toekomst. Deze samenwerking met studenten houdt ons kritisch, maar zorgt er ook voor dat de prijzen van onze dienstverlening aantrekkelijk laag blijven. Zodoende is het dus een 100% win-win situatie.

Welk merk je ook hebt

Wij verrichten reparatiewerkzaamheden aan telefoons van verschillende merken. Heb je een Apple iPhone, Samsung, Motorola, Nokia, HTC of LG? Of heb je een Huawei telefoon? Dan kunnen we het scherm van je telefoon zonder problemen repareren. Ook voor jouw iPhone reparatie Amsterdam ben je bij ons an het juiste adres! De kans bestaat dat het merk van jouw telefoon er niet tussen staat. Ook wanneer je het merk er niet tussen ziet staan bestaat de kans dat we je alsnog verder kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak voor reparatie in Amsterdam

Is het scherm van je telefoon defect en wil je het scherm laten repareren? Maak heel gemakkelijk een afspraak voor telefoon scherm reparatie op locatie in Amsterdam. Waar je ook bent: thuis, onderweg of op kantoor. Voordat je het weet kun jij je telefoon weer gebruiken, zonder dat jij je vingers openhaalt aan de barsten in het scherm. Heb jij bijvoorbeeld een iPhone reparatie Amsterdam nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je een vraag aan ons? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085 – 06 574 85 of een e-mail te sturen naar . We staan je graag te woord.

  • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.