Telefoon reparatie in Lelystad | Wij komen bij jou op locatie | Student Fixer

Telefoon stuk?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Telefoon reparatie Lelystad

Telefoon reparatie in Lelystad nodig? Je gebruikt je telefoon waarschijnlijk de hele dag door. Whatsappen, bellen, social media, eigenlijk kun je niet zonder. Maar we kennen allemaal wel het moment dat je je telefoon per ongeluk laat vallen, en er een gigantische barst in je scherm zit. Of dat iets scherps je camera heeft beschadigd.

Wanneer je telefoon stuk is, wil je natuurlijk niets liever dan dat ie meteen weer gerepareerd wordt. Bij Student Fixer helpen we je uit de brand. Binnen 30 minuten staan we bij je voor de deur om je kapotte Apple iPhone, Samsung of ander merk telefoon te repareren. Maak snel een afspraak voor eerlijk advies!

Maak direct een afspraak!

Snelle telefoonreparatie in Lelystad

In Lelystad een telefoon reparatie nodig? Dan moet je meestal een afspraak maken bij een telefoonwinkel in de buurt. Je bent hem dan een tijdje kwijt en moet hem daarna weer ophalen. Niet erg handig als je het ons vraagt. Daarnaast zit je een paar dagen zonder telefoon. Dat klinkt als een nachtmerrie voor iedereen die veel gebruikt maakt van z’n telefoon. Student Fixer komt naar je toe in Lelystad voor je telefoon reparatie. Het maakt ons niet uit waar je bent, of dit nu op je werk, thuis, of in de kroeg is. In onze bus hebben we alle tools die we nodig hebben voor een snelle en goede reparatie van je telefoon.

Telefoon laten repareren? Van iPhone reparaties tot Samsung reparaties, wij staan voor je klaar met onze top service. Wij werken onder andere met de volgende merken: LG, Apple, Samsung, Huawei, HTC, Nokia en Google.

iphone reparatie amstelveen

We fixen alle mankementen aan je telefoon

Het is niet altijd je eigen onhandigheid, waardoor je telefoon stuk gaat. Soms laadt je telefoon ineens niet meer goed op, of maakt je camera onscherpe foto’s. Bij Student Fixer hebben we inmiddels ervaring met allerlei soorten mankementen die kunnen ontstaan aan een telefoon. Het probleem opsporen en verhelpen is voor ons een fluitje van een cent. Zelfs als je niet weet wat er precies aan de hand is met je telefoon. De meeste reparaties worden probleemloos uitgevoerd.

De volgende telefoon reparaties voeren we uit in Lelystad en omgeving: 

 • Scherm reparatie
 • Camera reparatie
 • Microfoon reparatie
 • Speaker reparatie
 • Batterij reparatie
 • Oplaad connector reparatie
 • Volume reparatie
 • Aan-uit-knop reparatie
 • Updates
 • Waterschade
 • Allerlei overige reparaties

Telefoon reparatie in Lelystad voor alle modellen en merken

Het maakt voor ons niet uit welke telefoon je hebt. Van een Samsung tot een Apple iPhone en van een Huawei tot een Nokia, een duurzame reparatie is door ons zo gefixt. Heb je specifieke vragen over jouw Iphone 11 Pro, Galaxy S10 of een ander model telefoon? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben uitgebreide ervaring met de reparatie van uiteenlopende defecten.

Maak direct een afspraak!

In 4 simpele stappen gerepareerd

Je telefoon reparatie in Lelystad kan geregeld worden door het volgen van 4 simpele stappen:

 1. Bel ons of maak een afspraak via het contactformulier. 
 2. Vertel ons wat het probleem is met je telefoon, zodat wij het voor je kunnen oplossen. Het maakt hierbij niet uit wat het defect is. Van waterschade tot een kapot scherm. Ook wanneer je niet precies weet wat er aan de hand is, schieten we te hulp. 
 3. Kies een dag en tijdstip wanneer het jou uitkomt.
 4. Tijd voor reparatie! Een ervaren monteur komt naar de door jou gekozen locatie om je telefoon te repareren. De reparatie kost ons maar 30 minuten. Kun je daarna direct weer verder!

Plan een afspraak in voor je telefoon reparatie Lelystad

Is het moment daar dat je een telefoon reparatie in Lelystad nodig hebt? Plan dan gelijk een afspraak in Bij Student Fixer. Meestal zijn we de volgende dag al ter plaatse. Kun je echt niet wachten? Als je ons voor 09.00 uur belt dan kunnen we je telefoon vaak dezelfde dag nog repareren.

Op de afgesproken dag komen we naar je toe in Lelystad voor je telefoon reparatie en repareren je telefoon binnen 30 minuten. Bel ons via 085-06 574 85, stuur een e-mail of maak een afspraak via het contactformulier.

Een defecte iPhone of Samsung? Als je smartphone telefoon van Samsung, Huawei of iPhone kapot gaat, staan wij voor je klaar! Wij zijn altijd goed bereikbaar en staan klaar met onze snelle service en originele onderdelen. Bij ons ben je aan het juiste adres.

 • * velden zijn verplicht.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.