Telefoonreparatie Hilversum | op locatie | Student Fixer

iPhone stuk?
Wij komen bij jou langs!

Maak direct een afspraak!

Snelle telefoon reparatie Hilversum

Is telefoon reparatie in Hilversum nodig? Ai, van een smartphone die gerepareerd moet worden wordt niemand blij. Wanneer je ervoor kiest om bijvoorbeeld je iPhone of Samsung in een telefoonwinkel te laten repareren, moet je hem naar de winkel toe brengen en ook weer ophalen. En in sommige gevallen is hij pas na een aantal dagen weer klaar. Vervelend, want soms heb je daar gewoon geen tijd voor.

Woon je rondom Hilversum en heb je snel een telefoonreparatie nodig? Wanneer je ervoor kiest om je mobiel in een telefoonwinkel te laten repareren, moet je daar weer helemaal heen. En je moet hem vervolgens ook weer ophalen. Vervelend, want daar wil je helemaal geen tijd aan besteden. Student Fixer komt daarom op locatie bij je langs in Hilversum om het probleem snel te verhelpen. De hoogwaardige reparaties voeren de gecertificeerde monteurs uit in de Student Fixbus. Deze bus beschikt over alle benodigde apparatuur en onderdelen. Wat kunnen we voor jou betekenen? Wij komen bij je langs voor reparatie!

Telefoon laten repareren in Hilversum door Student Fixer

Jij bespaart tijd voor je andere to do’s, wij komen bij jou langs. Klinkt goed toch? Hierom kies je nog meer voor een telefoonreparatie in Hilversum:

 • 12 maanden garantie op je telefoonreparatie
 • Geen voorrijkosten
 • Telefoonreparatie mogelijk voor allerlei merken
 • Telefoonreparatie binnen 30 minuten
 • 7 dagen per week beschikbaar

Heb je interesse in een telefoon reparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen. Wij staan voor duurzame reparatie met hoogwaardige onderdelen. Vakkundige service staat voorop. 

Schermreparatie in Hilversum en meer

Oeps, je hebt een mini-hartaanval: je laat je telefoon vallen. Met een schietgebedje hoop je dat het LCD scherm niet stuk is. Maar helaas, je ziet niets meer op je beeld, een gebroken scherm dus. Dus heb je een schermreparatie nodig. Is dit niet je probleem, maar is je telefoon per ongeluk in de was gekomen of in de wc? Dan komen we ook bij je langs. Wat repareren we van je telefoon nog meer in Hilversum? De meeste reparaties! Maar vooral ook: 

 • Laadconnectors
 • Vastgelopen software
 • Accu’s

Goede service is gegarandeerd bij Studentfixer!

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam
Medewerkers van Student Fixer

Telefoon repareren in Hilversum, welke je ook hebt

Wij voeren reparatie uit aan verschillende merken en modellen van verschillende merken. Van Samsung tot Apple iPhone. Zoek je naar een iPhone scherm reparatie, loopt de software van je Motorola of Huawei niet soepel of heeft de accu van je Samsung zijn beste tijd wel gehad. Vervelend, maar niet rampzalig.

Onze gecertificeerde monteurs kunnen de problemen namelijk in een half uur al voor je oplossen in de Student Fixbus. En lukt het ons niet om je telefoon van de gewenste reparatie te voorzien? Dan hoef je uiteraard ook niet te betalen voor de reparatie. Logisch, vinden wij.

Wij repareren:

Telefoonreparatie in Hilversum in eenvoudige 4 stappen

Je hoeft er de deur niet voor uit. Dit is alles wat je moet doen om je telefoon te laten repareren:

 1. Maak een afspraak per telefoon, WhatsAppen ons of ons contactformulier 
 2. Omschrijf het probleem van je telefoon
 3. Vertel ons welke dag en tijdstip jou uitkomt
 4. Wij komen bij je langs en repareren je telefoon in de FixBus

Weet je de oorzaak van het probleem niet? Voor € 49,- doen we uitgebreid onderzoek naar het mankement. Laat je vervolgens de telefoon bij ons repareren, dan komt de € 49,- te vervallen.

Beschrijf het probleem en maak een afspraak

Maak een afspraak voor telefoon reparatie in Hilversum door het telefoonprobleem te omschrijven én te laten weten welk moment jou voor de reparatie het best uitkomt. Vervolgens nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs voor reparatie in de Fixbus. En vertel, welk onderdeel van welke telefoon kunnen we voor jou van reparatie voorzien? We doen er alles aan om je weer te laten shinen!

Stappenplan telefoonreparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het probleem wilt omschrijven, maar dat je niet weet wat de oorzaak is. Dat is geen probleem. Voor €49-, doen wij uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het mankement. Als je vervolgens voor ons kiest voor de reparatie, komt de €49-, te vervallen.

 • * velden zijn verplicht.

Kwalitatief werk voor een aantrekkelijke prijs

Wij leveren kwalitatief werk in Hilversum voor aantrekkelijke prijzen. Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De prijzen die wij hanteren zijn niet voor iedere telefoon gelijk. Ze variëren namelijk per model.

Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Je hoeft dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf.

Snelle service

We begrijpen dat een defecte telefoon of smartphone een vervelende kwestie is. Vandaag de dag is het immers een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. Daarom bieden wij snelle service aan. Zo repareren we je telefoon al binnen 30 minuten. Of het nu gaat om iPhone batterij vervangen, of een samsung scherm repareren, wij staan voor je klaar.

Niet terwijl je wacht, maar terwijl je druk aan het werk bent in Hilversum of op school zit. Jij gaat door met je bezigheden, terwijl jij je telefoon op een snelle maar vakkundige manier repareren.

Mobiele werkplaats

Telefoon kapot? Wij beschikken over een mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats noemen we ook wel de Student Fixbus. Deze bus zetten we simpelweg gewoon voor de deur neer. Wees vrij om de reparaties van dichtbij te volgen, veel van onze klanten hebben vragen omtrent de reparaties.

Onze Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele reparatie in Hilversum. Uitstekende service en jarenlange ervaring staan voorop!

Reparatie van toestellen van alle merken

Heb je een telefoon van een uniek merk en wil je die laten repareren? Dan hoef je niet op zoek naar een andere partij, want ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren naast iPhones ook smartphones van SamsungHuawei, Nokia, Htc, LG en Motorola.

Student Fixer makes you happy again

Kies voor onze telefoon reparatie in Hilversum

Hebben we al gezegd dat je niet je huis uit hoeft? En dat je geen voorrijkosten betaalt? En dat je telefoon in een halfuur gerepareerd is? Ideale voorwaarden! Het enige wat jij hoeft te doen is doorgeven waarom je een reparatie nodig hebt en wanneer.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00.

Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs. Wij maken van jouw kapotte of oude telefoon weer een werkende en nieuwe telefoon. Altijd de hoogste kwaliteit voor een goede prijs!

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.