Iphone reparatie Harderwijk | Student Fixer

IPHONE STUK IN HARDERWIJK?

WIJ KOMEN BIJ JOU LANGS!

iPhone reparatie locaties met bus

iPhone reparatie in Harderwijk

iPhone reparatie in Harderwijk nodig? Heb je net een gloednieuwe iPhone, glijdt ie uit je broekzak op de stenen met als resultaat een grote barst in je beeldscherm. Of je hebt een ouder model iPhone waar de batterij niet meer van oplaadt. Wat je probleem ook is, je wilt natuurlijk dat het snel is opgelost. Dat is waar Student Fixer je te hulp schiet. En het grootste voordeel is dat je hiervoor niet eens langs hoeft te komen, want wij komen naar jou!

De monteurs van Student Fixer repareren je telefoon binnen 30 minuten. Of je nu thuis, op je werk of in de sportschool bent, we zorgen dat je je telefoon zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Onze monteurs komen namelijk langs met de Student Fixbus, waardoor we jouw iPhone op iedere plek kunnen repareren. Je hoeft voor de reparatie van je iPhone in Harderwijk alleen nog maar even een afspraak te maken.

Heb je interesse in een telefoon reparatie? Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je voor een professionele maar snelle reparatie. Voor je het weet werkt je telefoon weer optimaal en kun je snel weer shinen.

Maak direct een afspraak!

iPhone reparatie in Harderwijk voor alle reparaties

Er kunnen allerlei problemen voorkomen bij je iPhone. Bij Student Fixer werken ervaren monteurs die weten hoe ze deze uiteenlopende problemen op de beste manier kunnen verhelpen. Met de Student Fixbus komen we bij je langs en hebben alle tools bij ons om direct aan de slag te gaan. Bekende problemen zijn: een gebarsten scherm, problemen bij het opladen, waterschade, defecte speakers of een iPhone die helemaal niet meer aan gaat. We werken uitsluitend met originele Apple onderdelen bij het repareren van jouw iPhone. Deze onderdelen zijn altijd van de beste kwaliteit. Het maakt hiervoor niet uit of je bijvoorbeeld een iPhone 11 of een iPhone 4 hebt.

Kapot scherm van iPhone voor de scherm reparatie in Amsterdam

In 4 stappen je iPhone gefixt

Klaar voor de reparatie van je iPhone in Harderwijk waar en wanneer het jou uitkomt? Dan hoef je alleen maar de volgende 4 stappen te volgen:

 1. Stuur ons een appje of vul ons contactformulier in om een afspraak te maken.
 2. Laat ons weten wat het probleem is.
 3. Kies een dag en tijdstip wanneer we langs kunnen komen.
 4. We komen eraan! Binnen 30 minuten zijn we er voor de reparatie van je iPhone in Harderwijk.

De voordelen van Student Fixer

Naast het snel repareren van jouw iPhone bieden we bij Student Fixer de volgende voordelen:

 • 12 maanden garantie op iPhone reparatie in Harderwijk
 • iPhone reparatie op locatie
 • Geen voorrijkosten
 • Uitstekende service
 • iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, LG, Motorola of HTC reparatie binnen 30 minuten

Reparatie van verschillende merken en modellen

We repareren niet alleen Apple iPhones, maar ook andere telefoons. Is je Motorola, Huawei, Samsung of Nokia kapot? Dan kun je ook bij ons terecht. Wij hebben ruime ervaring met het repareren van veel verschillende merken en modellen telefoons. Voor alle reparaties gebruiken we altijd de originele onderdelen van het merk van jouw telefoon.

Laat je iPhone in Harderwijk repareren door Student Fixer

Je iPhone reparatie in Harderwijk is snel gefixt door een monteur van Student Fixer. Je hoeft hiervoor alleen nog een afspraak met ons te maken. Dit kun je doen door te bellen naar 085-0657485 of een appje te sturen naar 06-40790100. Je kunt ook een mail sturen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier invullen. Vergeet niet om een duidelijke omschrijving te geven van het probleem met je iPhone.

Heb je geen idee wat er met je iPhone aan de hand is? Dan kunnen wij een uitgebreid onderzoek doen naar wat de oorzaak is van het defect. Dit doen we voor € 49-,. Wanneer je daarna je telefoon door ons laat repareren, vervalt dit bedrag. Bij Student Fixer zijn we altijd duidelijk over onze prijzen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Stappenplan telefoonreparatie

Reparatie op locatie in Harderwijk

Reparatie nodig voor je iPhone in Harderwijk? Student Fixer kan de volgende telefoon problemen voor je oplossen:

 • Scherm reparatie
 • Camera reparatie
 • Microfoon reparatie
 • Speaker reparatie
 • Batterij reparatie
 • Oplaad connector
 • Volume reparatie
 • Aan-uit-knop reparatie
 • Updates reparatie
 • Waterschade reparatie

Vul het contactformulier in en we bellen je binnen een uur terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kwalitatief werk voor een aantrekkelijke prijs

Wij leveren kwalitatief werk in Almere voor aantrekkelijke prijzen. Zo repareren wij uitsluitend met (originele) onderdelen van de meest hoogstaande kwaliteit. De prijzen die wij hanteren zijn niet voor iedere telefoon gelijk. Ze variëren namelijk per model.

Alle kosten zijn all-in tarieven inclusief montagekosten en BTW. Je hoeft dus niet te vrezen voor vervelende kosten achteraf.

Snelle service

We begrijpen dat een defecte telefoon of smartphone een vervelende kwestie is. Vandaag de dag is het immers een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. Daarom bieden wij snelle service aan. Zo repareren we je telefoon al binnen 30 minuten.

Niet terwijl je wacht, maar terwijl je druk aan het werk bent in Almere of op school zit. Jij gaat door met je bezigheden, terwijl jij je telefoon op een snelle maar vakkundige manier repareren.

Mobiele werkplaats

Wij beschikken over een mobiele werkplaats. Deze mobiele werkplaats noemen we ook wel de Student Fixbus. Deze bus zetten we simpelweg gewoon voor de deur neer. Wees vrij om de reparaties van dichtbij te volgen, veel van onze klanten hebben vragen omtrent de reparaties.

Onze Student Fixbus beschikt over alle gereedschappen, onderdelen en apparatuur die nodig zijn voor een professionele reparatie in Almere.

100% win-win situatie

Bij een iPhone reparatie in Almere door Student Fixer geniet je van een 100% win-win situatie. Wij werken namelijk met gedreven studenten, waardoor we investeren in de toekomst. Dit betekent simpelweg dat wij deze studenten een opleiding en een werkplek aanbieden. We geloven namelijk in hun kwaliteiten en motivatie om een volwaardige reparateur van telefoons te worden. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij kritisch blijven, maar ook dat je voor een Apple reparatie een aantrekkelijke prijs neerlegt. Daar worden we blij van.

Reparatie van toestellen van alle merken

Heb je een telefoon van een uniek merk en wil je die laten repareren? Dan hoef je niet op zoek naar een andere partij, want ook dan helpen wij jou graag verder. Wij repareren naast iPhones ook smartphones van SamsungHuawei, Nokia, Htc, LG en Motorola.

Student Fixer makes you happy again

Kies voor onze telefoon reparatie in Almere

Kies voor onze telefoon reparatie in Almere. Dan repareren wij je telefoon terwijl jij gewoon door gaat met je werk. Je hoeft niet naar een telefoonwinkel. Wij komen namelijk gewoon naar jou toe met de mobiele werkplaats.

Neem direct contact met ons op en laat ons weten wat het probleem is. Dat kun je doen door direct te bellen naar 085 – 06 574 85, te mailen naar service@studentfixer.nl of het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze Whatsapplijn. Stuur gerust een appje naar 06 – 40 79 01 00.

Vervolgens maken we een afspraak en komen we zo snel mogelijk bij je langs.

Veelgestelde vragen

📱 Heb ik recht op garantie?

Ja, bij ons heb je recht op garantie. Wij doen er namelijk alles aan om jou de beste service te bieden. Daarom geniet je bij Student Fixer altijd van 12 maanden garantie op een telefoonreparatie. Neem voor meer informatie over de garantie contact met ons op.

📱 Ik heb geen tijd om langs te komen, wat nu?

Geen paniek! Wij begrijpen dat je door een drukke baan, gezinsleven of sociaal leven geen tijd hebt om langs te komen. Om deze reden komen wij gewoon bij jou langs met onze mobiele werkplaats, de Student Fixbus. Op locatie repareren we je telefoon al in 30 minuten. Neem bij vragen over ons en onze werkwijze gerust contact met ons op.

📱 Welke soorten telefoons repareren jullie?

Wij repareren telefoons van een verscheidenheid aan merken. Hierbij kun je denken aan een
Apple, Samsung telefoons en telefoons van Huawei. Maar ook wanneer er wat mankeert aan je Nokia, HTC, LG of Motorola telefoon weten wij wel raad. Staat het merk van jouw telefoon er niet tussen of heb je een andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

📱 Welke tarieven hanteren jullie?

De tarieven die wij hanteren zijn afhankelijk van het merk én van het mankement. Zo betaal je voor een Apple reparatie een ander bedrag dan voor een Motorola reparatie en is software herstel goedkoper dan schermreparatie. Lees voor meer informatie over de tarieven verder op de website of neem contact op.