Achterkant iPhone 13 repareren? | Wij komen naar jou!

Achterkant iPhone 13 repareren

Laat je achterkant nu repareren vanaf €49

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

Binnen 30 minuten gerepareerd
Voor 09:00 gebeld = vandaag hersteld
Opgeleide monteurs
12 maanden garantie

Achterkant iPhone 13 repareren
Iphone 13 achterkant word gerepareerd

Heb je per ongeluk je iPhone 13 laten vallen? Dan kijk je natuurlijk eerst naar je telefoonscherm, om te kijken of deze nog intact is. Maar vergeet niet ook de achterkant van je iPhone 13 te controleren! Een beschadigde achterkant kan niet alleen in uitstraling storend zijn, het kan ook de structurele integriteit van je toestel aantasten en verdere schade veroorzaken. Gelukkig is het repareren van de achterkant van je iPhone 13 goed mogelijk bij Student Fixer!

De fixbus

Wat zijn oorzaken van een kapotte achterkant iPhone 13?

Verschillende factoren kunnen leiden tot een kapotte achterkant van een iPhone 13. Een van de meest voorkomende oorzaken is het laten vallen van het apparaat op een harde ondergrond. Zelfs een kleine val kan namelijk al voldoende zijn om scheuren of breuken in de achterkant te veroorzaken. Daarnaast kunnen harde stoten of klappen tegen de achterkant van de iPhone 13 ook leiden tot vervelende beschadigingen. In sommige gevallen kunnen zelfs overmatige druk, slijtage door dagelijks gebruik en onjuist gebruik van accessoires schade aanrichten aan de achterkant.

Wat zijn de gevolgen van een kapot achterscherm? 

Een kapot achterscherm is niet alleen in uiterlijk storend, het kan ook ernstige functionele problemen veroorzaken. Ten eerste kan het de gevoeligheid van het touchscreen verminderen of de werking ervan volledig verstoren, waardoor het moeilijk of zelfs onmogelijk wordt om je smartphone te gebruiken. Dit kan de productiviteit en het gemak van het gebruik van je apparaat aanzienlijk belemmeren. 

Bovendien kan een beschadigd achterscherm de waterbestendigheid van je telefoon aantasten, waardoor de kans op waterschade aan interne onderdelen toeneemt. En daar zit je niet op te wachten.

Waarom je kiest voor Student Fixer

  • Wij komen langs bij jou: Je hoeft niet langs de dichtstbijzijnde telefoonwinkel. Onze Student Fixbus staat voor je klaar. Tenminste, als je in de buurt van Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Haarlem of Schiphol woont tenminste. We maken dan graag een afspraak om bij je langs te komen voor de reparatie van je Samsung, en lossen het probleem binnen slechts 30 minuten voor je op.

  • Vakkundig en snel gerepareerd: Onze telefoonmonteurs weten precies hoe zij te werk moeten gaan. Daarnaast zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de smartphone wereld. Je Samsung repareren gebeurt dan ook op een deskundige wijze.

  • Flexibele service op maat: Bij Student Fixer begrijpen we dat iedere klant unieke behoeften en tijdschema’s heeft. Daarom bieden we niet alleen reparaties aan op een vaste locatie, maar komen we ook naar jou toe als dat beter uitkomt.
Achterkant Iphone 13 laten repareren
Professionele telefoon reparatie

De achterkant van je iPhone 13 repareren? 

Een defect achterscherm van je iPhone 13 kan vervelende gevolgen hebben, zoals waterschade, scherpe randjes en verminderde structurele integriteit. Gelukkig kunnen wij je bij Student Fixer van dienst zijn om ervoor te zorgen dat jij weer kunt appen, bellen en video’s kijken zonder de nadelen van een kapot achterscherm. Onze ervaren monteurs staan klaar om je iPhone 13 professioneel te repareren, zodat je snel weer kunt genieten van een volledig functionerend toestel. 

Laat ons je helpen om je iPhone 13 weer in optimale staat te brengen, zodat je zonder zorgen gebruik kunt maken van al zijn functies en mogelijkheden. Bel ons direct!

iPhone 13 achterkant reparatie in 4 eenvoudige stappen

We repareren de iPhone in 4 eenvoudige stappen.

1.Neem contact op

2.Beschrijf het probleem.

3.Maak een afspraak

4.Vervolgens komen wij zo snel mogelijk je iPhone ophalen

Stappenplan telefoonreparatie

Veelgestelde vragen over achterkant vervangen iPhone 13

Welke iPhone 13 modellen kunnen jullie repareren?

Doordat wij altijd het beste van onszelf vragen weten wij al binnen een korte tijd hoe wij gloednieuwe smartphones kunnen repareren. Voor wat betreft de iPhone 13 serie bieden we de reparaties voor de volgende modellen aan:

  • iPhone 13
  • iPhone 13 Plus
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max

Hoelang duurt het om de achterkant van mijn iPhone 13 te laten vervangen?

De duur van de reparatie kan variëren afhankelijk van de ernst van de schade en de beschikbaarheid van vervangende onderdelen. Over het algemeen kan een ervaren technicus de achterkant van een iPhone 13 binnen een paar uur vervangen.